aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi de adamlar koskoca asgardda niye atla dolasiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ford focuslamı dolassınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 thor ucuyo zaten de gerisi de teknobuyulu biseyler yapsin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Spo Ee thorun kardesi diyoya sen gidip gelmeyi sadece kopruylemi yapiliyor saniyosun filan diye o sekilde gidip gelirler iste ogrenirlerse loki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 loki kaçak mazot sokuyomuş asgarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 e abi zaten onlarn birndiği at sütcü beygiri değildir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aquila said: teknobuyulu biseyler bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bence o atlar da uçma yetisine sahip...zamanla ortaya çıkacak! Cuce said: e abi zaten onlarn birndiği at sütcü beygiri değildir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kopru jotunneyin yıkılmasın diye yıkmıo köprüyü sanırım jotunheim yıkılırken o etrafı buz seysi yapma olayı asgard'a geçmeye başlıo hatta bi sahnede vardı yawas yawas buzlanmaya baslio heryer, asgard'a bisey olmasın diye hem jotunheim'i hem asgard'ı kurtarmak icin sevdiceğine ulaşmaktan vazcayıyo thor... ben mi yanlış izledim lan filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2sini de kurtarmak icin kiranzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Asgard'a bir şey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hepsinde bir aşk acısı var zaten. özellikle silver surfer ın hikayesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 scorch said: kopru jotunneyin yıkılmasın diye yıkmıo köprüyü sanırım jotunheim yıkılırken o etrafı buz seysi yapma olayı asgard'a geçmeye başlıo hatta bi sahnede vardı yawas yawas buzlanmaya baslio heryer, asgard'a bisey olmasın diye hem jotunheim'i hem asgard'ı kurtarmak icin sevdiceğine ulaşmaktan vazcayıyo thor... ben mi yanlış izledim lan filmi? O Bifrost'u Loki donduruyor işte başkası müdahale edip kapatmasın aleti diye. Yoksa Asgard'a bir şey olduğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ne zayif beyinleriniz varmis. iki 3D sahnede agrimaya basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hikayeyi anlayanlar var, bide hikayeyi sembolik anlayanlar var. bence thor bi sanat eseri marvel comic diil insanlar köprüyü kimin dondurduğunu soruyo baya komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Soracaklar tabii, bence sen hata yapıyorsun Thor'u Sandman ile veya Watchman ile karıştırarak. Bariz bir şekilde Marvel uyarlaması, çizgi romanın medium değişmiş hali sadece. Vertigo bile değil yani Marvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 credits sonunda? hala kimse koymadı sonunda ne olduğunu yaa biri spiler ile koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 son iki postun ne demek istediğini anlamadım ben (photographer'dan önceki son iki post) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 photographer said: credits sonunda? hala kimse koymadı sonunda ne olduğunu yaa biri spiler ile koysun youtube'da var http://www.youtube.com/watch?v=rbVOtBXD_Y0 ya da: http://www.youtube.com/watch?v=gdiIyfeiTEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aaa. avengers cok guzel olacak. loki de olmemis. ama loki suxor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Loki ve Green goblinden öte vilian varmı bilmiyorum ben. biri diğerinin insan olanı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bu muydu lan film epic fightlar beklerken topasan 4dk degildi dovus sahneleri ama 10 saat thorla kizin cilvelesmesini gostermisler film olarak fena degildi ama, thora yakisir bi film degilmis. thor lan bu, odinin oglu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 +5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 origin filmi olarak ne epic fightı olacaktı ki? adam buz devlerini dövüyor işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar