Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Rewendor said: Nord mitinde zenci Heimdall ve asyalı büyük hata olmuş, Fakat film mitolojiden degil cizgi romandan uyarlama. Cizgi romandaki Heimdal'in irkini hatirlamiyorum ama Hogun Mogol benzeri bir irktandi. Zaten sanirim onun kokeni de diger Asgardlilardan farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Romance çok gereksizdi. Çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 filmi izledikten sonraki gün 78 druidle storm peaks questlerini yapması da pek bir komik oluyor thorim, loken, sif, krolmir, ice giants vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Fin said: kutahya ve izmitteki sinemalar cok dandik adam gibi izlemek istiyorum .< kütahyada dandik olmayan bişey yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya porselen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 dün gittim, ben beğendim baya ya. thor serisi de en sevdiğim çizgi roman serilerinden biri olmuştu her zaman. bir kere thor'u oynayan eleman gerçekten cuk oturmuş. çok iyi oyuncu seçimi bence. tanımadığım bir adamdı chris wensworth ama bence performansı vasat ve iyi arasındaydı. takıldığım bir nokta thor'un dünyadaki sürgün döneminin çok başarılı yansıtılamamasıydı. her şeyden önce çizgi romanlardaki thor'un dünyada yaşadığı dil sorununa hiç değinmemişler. adam bildiğin şakıyordu dünyaya geldiğinde hiç asgard'dan farkı yokmuş gibi. bunun dışında adaptasyon kısmı biraz daha uzun tutulmalıydı diye düşündüm. güzel ayrıntılar da vardı, ama koskoca thor düşüyor yani başka bir diyardan, bu kadar kolay olmamalıydı sanki alışma. loki'yi oynayan elemanı çok beğenmedim. kimdir nedir onu da bilmiyorum. kostümler ve görsel efektler konusunda en başarılı marvel filmlerinden biriydi heralde. özellikle jotunheim ve asgard enfesti. ses efektleri de başarılıydı, müzikler biraz kıttı gerçi. romance kısmını biraz az tutsalar iyi olabilirmiş. natalie portman jane foster rolü için fazla iyi bir aktristi bence. daha orta kademe bir oyuncu seçilebilirmiş. gene de iyi oynuyor kadın rolü ne olursa olsun. aksiyon sahnelerinin daha çok olmasını beklerdim. hiç olmazsa odin'in baştaki jotunheim baskınındaki savaş sahnelerine daha fazla yer ayrılabilirdi, ya da thor vs. loki / thor vs. destroyer sahneleri daha uzun tutulabilirdi. ben beğendim filmi, sonunda da oturdum creditslerin bitmesini bekledim her zaman olduğu gibi. ben avengers ile bağlantılı bir şeyler olur diyordum ama kendi hikayesiyle ilgili bitti. 7'yi verdim gitti 10 üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 rewendor çok düzgün özetlemiş. holivud bu ırkçılık damgasını yememek için koyduğu asyalı kontenjanını artık kapatsın. thorun panpaları da çok komikti ama film kendi içinde bunlarla dagla geçtiği için bize diyecek bişey kalmadı sdfjkhs. heimdallın zenci olmasına ben de takmıştım önce ama sonra böyle de iyi geldi. ben gerçi çizgiromanı bilmiyorum ama mitolojisini biliyorum. rewendor said: 3D fena olmamış, ama çok bir olayı yoktu, hala 2D daha iyi bence. Bir de normal mi yoksa gittiğimiz salondan ötürü mü bilmem amam gözlükler filmi fazla karartıyordu evet ya bence de 3d sux ve neden bu kadar ısrarcılar anlamıyorum, bu eski bi teknoloji sonuçta ve insan gözüne uygun değil bıdıbıdı. yine de uzun zamandır gittiğim ilk 3d idi ve bence çok da kötü değildi. en azından gözlerimi kafamı yormadı o gözlük. kanyonda real d olarak izledim belki onun faydası olmuştur. bi de gözlüğün üstünden gördüğüm kadarıyla çok da karartmadı kanyonun gözlükleri. bence 3d gidecek olanlar kanyonda izlesin. 3d hiç sevmiyorum ya hiç. iron man 3ün thordan daha iyi olması lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sen niye aramadın bakayım? Biz hala sizin oradayız ama gideceğiz, cemalinizi görseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 filmden önce kaptan amerika nın fragmanını gösterdi.3d si baya iyiye benziyordu.umarım sadece fragmana özgü değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çok işim vardı mesajını geç gördüm+ ertesi gün spontane şekilde karar verdik gitmeye =( ben orda diilim ya şimdi neyse msnde konuşuruz ahfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 6.5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 burtonesk said: rewendor çok düzgün özetlemiş. holivud bu ırkçılık damgasını yememek için koyduğu asyalı kontenjanını artık kapatsın. thorun panpaları da çok komikti ama film kendi içinde bunlarla dagla geçtiği için bize diyecek bişey kalmadı sdfjkhs. heimdallın zenci olmasına ben de takmıştım önce ama sonra böyle de iyi geldi. ben gerçi çizgiromanı bilmiyorum ama mitolojisini biliyorum. bilmeden etmeden uydurulmuış atıp tutulmuş. gecimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Hogun zaten asyalı karakter http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d5/Warriors_three.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 faillerden faile koşulmuş, olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi burda o asyalı hun gibi, eleman filmde resmen koreliydi ondan çok güldüm ben. işimiz gücümüz bitince yine gidicez biz filme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Blueray bekleyip Marvel gecesi yapmak daha şahane olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Kahveye kalırım... HNNNGGG... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 film guzel, konuyu bilmeyenlere gore de uyarlanmis. hanimla birlikte gittik, eglendik. daha onceden yaptiklari gibi dandik aksiyon filmi yerine cok guzel bir story-telling filmi olmus. guzel olmus. daha derin islenebilecek yerler elbette vardi, ama bu haliyle de begendim ben. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sparkcaster said: faillerden faile koşulmuş, olmamış +1 klasik amerikan filmi olmuş. baya beklentim vardı ama kötüydü ya. 6 veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bugun gittim tek basima foreveralone.jpeg hikayeyi karakterleri filan cok bilmeyen biri olarak "ama simdi bu adam neci manav mi" dedigim yerler oldu, karakter derinligi yoktu yani pek bi de thor'un cekicini almadan hemen onceki o dovus sahneleri filan cok tirto geldi bana caponla kavruk biyiklinin (bak isimleri bile kalmamis aklimda) bi bok yapmamasi sadece medic gibi ordan oraya adam tasimalari filan garipti bi de natalie'ye bu rol fazla hafif gelmis gibi bi yorum okumustum burda, ne zaman ekranda natalie'yi gorsem aklima o yorum geldi ve hak verdim, tamam hos kiz guzel de oynamis tabi ama o role bu kadar tanidik bi yuz gitmemis, thor rolune brad pitt'i koymadiklari gibi yavuklusunun yerine de yeni bi yuz buluverselermis keske ayrica 3d cok gereksiz bi teknoloji bugun bunu bi kez daha gordum, ne diye zorla dayatiyorlar su boku anlamiyorum gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 burtonesk said: abi burda o asyalı hun gibi, eleman filmde resmen koreliydi ondan çok güldüm ben. işimiz gücümüz bitince yine gidicez biz filme ^^ o adam cengiz hanı oynıyan adam. muhtemelen o yüzden secmişler castingde ama nedense sonradan bıyğıını kesip japon yapmışlar hun yerine. ondan cok volstagın yeterince şişman olmaması sorundu bence. yinede karakteri yerindeydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi zaten destroyer armora bişi yapamazsın yanı. Thor'a bile kıyak gecmişler orda. öle cekicle vurdum kafasına yamuldu gibi bişi değil cizgiromanda. hayatta kalmaları yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ahmedinejad said: Sparkcaster said: faillerden faile koşulmuş, olmamış +1 klasik amerikan filmi olmuş. baya beklentim vardı ama kötüydü ya. 6 veririm ben fail olan sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ok. ha eğer diyorsan spark o mesajı forumdaki mesajalr için yazdı. tamam ben fail olayım, ama filmin kendisi de öyle. neyse işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar