xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Sam said: Gerçekten eğlenceli mi bu yoksa gökada zabıtaları tier mi? Gitsek mi dedik ama kararsız kaldık. Yok güzel bu. Bi Ultron faciası değil. Ben legit çok eglendim, baya tongue-to-cheek zaten. Çok bayık bir villian içermesine ragmen son boss fight en iyi marvel boss fight'ı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Ultron dan sonra ilac gibi geldi. 8 rahat calisir. Feci eglendik walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 villian meh ti biraz ama Age of Ultron dan iyiydi ya. Eğlendik baya. Bide MCU'ya beklediğimden çok daha bağlantılı olmuş oda hoş. rip antony :/ waspi ant man 2 ye kadar beklemesinler birde kullanmak için. kostümü güzel duruyordu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 fazla beklentim yoktu giderken antman diye karakter mi olur ya diyerek gittim ama şaşırtıcı derecede beklentilerimin üstünde ve eğlenceli bir filmle karşılaştım. gayet beğendim güzel olmuş. klişeler fazla göze batmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 9/10 soru Ant-man filmin sonunda avengersa mı dahil oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yenı kaptan filmini düşününce tam öle diel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HlWrH8EyhHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bluray trailerı bile eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Harbi ya, bluray trailer i bile eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 web rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 dklsfjsfkls açık ve net bir up olmuş sparks olaydı iyidi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 blu ray aralıkta çıkıyor sanırım. O zaman gelir o anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Gayet iiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar