Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bir yabanci arkadasim Hayko Cepkin' i gordugunde sadece Marilyn M. a benzedigini soyledi ve ekledi acaba dedi bu artik muzik sektorunde bir moda olarak mi ilerleyecek bu soylemine cevap olarak tabi herkesin bir tarzi ve esinlenis olabilir dedim ama yinede dediginde onunda hakli oldugunu dusunmeme neden oldu. Sizce Hayko Cepkin bir populer sektorun yarattigi bir urun mu ? Yoksa kendine has bir soylemi olan aykiri bir kisilik mi ? Hangisi? ( Not olarak sizden ricam lutfen bunu bir Cenk ve Erdem geyik muhabbetine cevirmeden ozenli ve dikkate alan mesajlarinizla cevaplandirmanizdir. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hayko cepkin kendini çöpe atsın ama 1-2 şarkısı güzel.tipi umrumda deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 albüm çıkarsa da dinlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 a seçeneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ezik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Farklı olmaya çalışırken kendinden geçmiş ve çabası yüzünden sıradanlaşmış biri bence.Kendisine göre kendi gibi.Marilyn Manson gibi değil en azından onu söyleyebilirim ama.Ayrıca özünde kafası çalışan bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kim demişti bilmiyorum, "distorşınlı pop". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 popüler sektör derken popüler kültür mü demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Red said: hayko cepkin kendini çöpe atsın ama 1-2 şarkısı güzel.tipi umrumda deil DSAKASDSASD ABİ SAFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Gereği olmayan bi adam. En fazla ergen derinliği yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ayrıca festivallerde ve bahar şenliklerinde brütal yapmaya kasarken görüyorum sık sık. yapamıyo, hakikatten hiç yapamıyo o işi. yapamadığı bi şeyde ısrar etmesi de komik oluyo. yerin dibine batırdım ama bi iki şarkısı melodik olarak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bildiğim kadarıyla hayko insanların duyduğundan çok çok daha uzun senelerdir müzik sektöründe insanların albüm çalışmalarında şurada burada yardımcı olan, danışılan, müzik konusunda gayet bilgili bir adam.tipi de çıkışıyla birlikte değişmemiş.ha yaptığı şarkılar para içindir, onu bilemem.dinlediğim 1-2 şarkısı dahi yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Akhlaur said: Farklı olmaya çalışırken kendinden geçmiş ve çabası yüzünden sıradanlaşmış biri bence.Kendisine göre kendi gibi.Marilyn Manson gibi değil en azından onu söyleyebilirim ama.Ayrıca özünde kafası çalışan bir insan. (tu) soulberry said: kim demişti bilmiyorum, "distorşınlı pop". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamı hiç mi hiç sevmezdim, nefret ederdım bile yani... bi gün kız arkadaşım zorla konserine götürdü. avcılar kampusunde. öyle kotu bi ses sistemine rağmen adam bir performans yaptı varya. aklımı aldı. şimdi hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 canlı dinlemek cok onemli, yok distortionlı popmus, ezikmis, mm'mis falan bos laflar. ilk rock'n coke'da bir brutal vokal yaptı o gun bu gundur adamın becerisine saygı duyuyorum. roxy muzik gunlerinde de tanısmıstım kendisiyle 2 sene once, son albumu cıkmadan once turkiye'nin en sert albumunu yapıyorum demisti. yapmadı mı? inandıgı yolda ilerleyen az sayıda insanlardan biri bence. metalci olup da pop yapanlar gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Popüler olma uğruna kendini berbat bir duruma sokan, usta klavyeci bir adam. Ama tiksindirici bişey oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 çöpe değil çöp olmaz :( hayko kendini klozete atsın sifonuda çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v231/123/101/6738423549/n6738423549_410520_9289.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 düşünsene ilkokul ilk gün sınıfa giriyorsun ve şöyle bir sıra arkadaşı veriyorlar sana..... Şu çocukluğa inme olaylarının işe yaradığının bir başka ispatı işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu herifin goz ve yuz sekli dogustan veya kaza sonucu olusmus ise suanda nefret ettigimden daha az nefret ederim adamdan, yani oyle bir tiple normal bir pop/rock sanatcisi olmasi imkansiz.. o yuzden aykiri bi kisilik, m.manson kopyasi sekline girmistir belki yok ama sirf tarz olsun die oyle bi ise giristiyse bi zahmet s.gitsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Chastise said: Gereği olmayan bi adam. En fazla ergen derinliği yapar. E ozet bu kadar ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 iyidir dinlenir falan da. öyle çok özgün bir müzisyen falan değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 düzinelerce serdar ortaç,tarkan,emre boz bilmemne kılıklı adamdansa varsın bu adam popüler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hayko ve bedük ftw. saygı duymak lazım. canlı performansını izlemeyen haykonun zaten boşa atıp tutmasın, hande yener dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar