Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN party @ cenx

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fps oynanıyorsa ve yeterli sayıya ulaşamassanız ben gelmek isterim.
Avcılar uzak gerçi ama sonuçta her zaman yapılan birşey değil bu.
q3 filan nostalci yaparsanı hele uça uça gelirim :p
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yazın beni. Okulu bitirip, kaydımı dondurup, belkiden şehirden temelli ayrılmadan bir lan partiye geleyim. Gerçi RPG dışında oyundan anlamam ama. 26 Haziran'dan önce olursa gelebilirim sadece.
Mesaj tarihi:
Abi,

şuraya yazanlar hep daha önceki lan partilerde çok fazla boy göstermemiş insanlar.

Varacağım nokta şu, olası bir lan partide kemik tayfanın da dahil olmasıyla birlikte; bu başlığa yazan, daha önce de lan partylerde pek yer almamış insanlarla birlikte 30 kişiyi bulacağız.

Organizasyonuna karışmayı düşünmüyorum (hatta gelmeyebilirim de); ama ciddi ciddi bir lan parti düzenlenecekse, ve 20 - 25 kişiye ulaşma potansiyeli varsa; bunu 15 kişiyle sınırlamak bana pek mantıklı gelmiyor. Mamba kaçmıyor sonuçta; kapasite artırıldığında da yapılabilir.

Tabi yani önümüzdeki 2 hafta içinde yapılacak bir lan partiye kaç kişinin katılacağı da önemli.
Mesaj tarihi:
Ben hep lan party ayarlıyan bir insan olarak sadece patiden birini kafesi varsa yapıcaksak orda yapalım patiden birine gitsin para falan diye söyledim olucaksa gelirim olmıyacaksa napalım sağlık olsun.
Mesaj tarihi:
öyleyse bakalım 19 hazrian cuma aksamı 8 de baslayıp. 20 haziran cumartesi sabahı bitecek bir lan partisine kimler gelicek.
şimdi gelebilirim diyenler listeye adını eklesin pls.
Cenx
Twisty
Custodem (gerçi sormadım ama :P)
Gerge
  • Yeni Oluştur...