Creus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fps oynanıyorsa ve yeterli sayıya ulaşamassanız ben gelmek isterim. Avcılar uzak gerçi ama sonuçta her zaman yapılan birşey değil bu. q3 filan nostalci yaparsanı hele uça uça gelirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 turkıyedekı ılk q3 ligini yapan eleman ortağımın kardeşi. ailecek hastasıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yazın beni. Okulu bitirip, kaydımı dondurup, belkiden şehirden temelli ayrılmadan bir lan partiye geleyim. Gerçi RPG dışında oyundan anlamam ama. 26 Haziran'dan önce olursa gelebilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Abi, şuraya yazanlar hep daha önceki lan partilerde çok fazla boy göstermemiş insanlar. Varacağım nokta şu, olası bir lan partide kemik tayfanın da dahil olmasıyla birlikte; bu başlığa yazan, daha önce de lan partylerde pek yer almamış insanlarla birlikte 30 kişiyi bulacağız. Organizasyonuna karışmayı düşünmüyorum (hatta gelmeyebilirim de); ama ciddi ciddi bir lan parti düzenlenecekse, ve 20 - 25 kişiye ulaşma potansiyeli varsa; bunu 15 kişiyle sınırlamak bana pek mantıklı gelmiyor. Mamba kaçmıyor sonuçta; kapasite artırıldığında da yapılabilir. Tabi yani önümüzdeki 2 hafta içinde yapılacak bir lan partiye kaç kişinin katılacağı da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ben hep lan party ayarlıyan bir insan olarak sadece patiden birini kafesi varsa yapıcaksak orda yapalım patiden birine gitsin para falan diye söyledim olucaksa gelirim olmıyacaksa napalım sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 öyleyse bakalım 19 hazrian cuma aksamı 8 de baslayıp. 20 haziran cumartesi sabahı bitecek bir lan partisine kimler gelicek. şimdi gelebilirim diyenler listeye adını eklesin pls. Cenx Twisty Custodem (gerçi sormadım ama :P) Gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 wow oynamazsanız gelebilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi koca paticik nasıl sığacak oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 paticik Türkiye'ye sığmıyor mambayamı sığsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oo iyi bana yakın,beylikdüzü'ne yakın ilk defa böyle bir buluşma oluyor asdfasd gelirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dibinde buluşma yapıyoruz "belki" diosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende gelirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi o tarihlerde bütlerim olabilir,izmit'te olurum demek yani olmazsam gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 15 kişiyle çok az. Böyle ir ki üçn dort diye saydıgında çok geliyor ama 8-7 Battlefield olmuyor mesela tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya cenx pazartesi gezdim oraları göremedim kafeyi, haritada yoktu aklımda bugün yine çıkcam şimdi okulda sunumum var sora tekrar arayacam böle yer altında felan bi yer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yalnış yere bakıyomuşum, bugün 3 veya 2 kişi gelebiliriz sanırım 3 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 eh abi bende younluktan bakamamışım başlıa keşke öm atsaydın... telefonum 0507 274 1900 arkadaşlar gelipte bulamayan arasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 19'unda bütünleme var,eğer o gece dönersem istanbul'a bir ara uğrayabilirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yalan oldu di mi bu? pati için çok küçük gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi lan parti pls ve bf2,cod4 oynayalım paso özellikle bfiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 PEKİ YA WOW!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 wow oynayanları yakalım her lan partideki gibi 8 saatin sonuna doğru dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dota varsa wow a girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gittim gördüm beğendim (tu)(tu) lan party yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 lan parti hadi haadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar