Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

garibime giden fenerlilerin neden böyle havalara girmesi biz öyleyiz böyleyiz işte her istediğimizi alırız bizde para bok, saha dışında da kazanırız fln fln. önce 1 2 kupa kazanın sonra böbürlenirsiniz transfer zaferlerinizle !

Doğru ya önce fenerbahçe 1-2 kupa alsın yahu.Sonra konuşsun dimi.5-10 sene arasında kupa kaldıran nadide klübümüz Beşiktaş bol bol konuşsun tam tersine 5-10 sene arasında böyle başarısız olan Fenerbahçe taraftarı konuşmasın.Ligi 4.bitirmiş,kupada final oynamış olmak aslında ligi tanımayan biri için başarısızlık sayılmaz ama konu Fenerbahçe yada Galatasaray olunca büyük başarısızlık olur ve konuşamazlar.Beşiktaşlılar hep konuşur ama:)Şu duruş meselesini futbolcularda aramakta ayrı bir mevzu ya zaten.Adam ekmeğini hangi klüpten kazanırsa o klüpte oynar.Yemişim duruşunu o zaman kimse getirmesin arkadaş yabancı oyuncu falan.Hatta nüfus sayımı yaparken hangi takımın tutulduğuda yazılsında klüplerimiz zorluk çekmesin hem seneler sonra transfer edeceği adamın hangi takımlı olduğunu öğrenir hem de resmi makamlardan tasdikli olduğundan yanlışlık olmamış olur...
Sosyal ağlarda paylaş

GS'liler bile AntiFB hareketi çerçevesinde harekete geçip konuyu abuk subuk yerlere çekmeye başlamışlar maşallah, yine abuk subuk başarı kıyaslamalarına doğru gidiş var hızla.

Topuz hakkında söyleyecek bir şeyiniz kalmadıysa mesaj yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi, biraz daha saparsa kilitleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

|Joker| said:

BiTcH_oFBaT said:

catlikethiief said:

beşiktaşlı duruşu mu

ok..

babana sor anlatsın sana bu isimleri.

Seviyesizliğie doğru adım adım. Hadi kaldıran adam olur, cevap vermez, kaldıramayan olursa ne olacak bu lafı..

çok ciddi dedim o lafı. o dönemleri bilmeyen biri çünkü. kendinden büyükler anlatabilir. bana hakkı yeten'i anlattılar zamanında çünkü. çok şükür ki süleyman seba'nın da bir kısmına yetiştim. Bu insanlar Beşiktaş'ı Beşiktaş yaptılar. Şeref Beyler filan daha çok uzun liste var.

Burdan geliyor bu duruş hikayesi. malasefki seneler ilerledikçe seviyesizlik ve rakiplerine saygıda ortadan kalktığı için bu isimler daha da çok önem kazanıyor.

bazı insanlar sanıyor ki yıldırım demirören beşiktaş'ı gerçekten temsil ediyor filan. hayır tam tersi hep rezil ediyor. eskileri bilmeyenlerde Beşiktaş'ı böyle tanıyor malasefki.

ya cidden biktim su demiroren muhabbetinden arkadasim o adam darbeyle filan gelmedi oraya Besiktasli insanlar secti o adami, klubun borcu var diyorsunuz madem Besiktas o kadar buyuk, madem o durus hersey besiktas icin, "Besiktas duruslu" insanlar neden odemiyor o parayi.Cidden ne futbol piyasasi icin cok buyuk bir rakam oldugunu dusunmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

BiTcH_oFBaT said:

catlikethiief said:

beşiktaşlı duruşu mu

ok..

babana sor anlatsın sana bu isimleri.

:) helal

yalnız yaşın 30'dan küçük 20'den büyükse anca baban anlatır sana o isimleri.

20'den de küçükse dedene sor :p

ha o beşiktaşlılık duruşu dedikleri şey Seba'yla bitmiştir, o ayrı konu. Belki biraz Bilgili, o da sadece kendisi, etrafındakiler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

artık o x duruşu işleri artık yalanlarda bence.
galatasaraylılık duruşu metin oktaydır.
beşiktaşlılık duruşu hakkı yetendir.
fenerbahçelilik duruşu lefter küçükandoniyadistir.
bu kısım böyle kalsa tamam iyi.
ama işin diğer yüzü için de o isimlerin yerine şunları gerekli şekilde yerleştirin:
mehmet topuz, fatih akyel, elvir baliç, yıldırım demirören, vesaire. bu adamlar da var, böyle de oldu di mi?
yani ne birisi çok daha kaka, ne ötekisi çok daha iyi.

valla mehmet topuz oyuncu olarak beşiktaşın daha çok işine yarardı bence, fenere de hayırlı olsun ama iyi oyuncu. benim merak ettiğim kısım, kayserideki kadar büyük bir rolü olmayacak fenerbahçede, o durumda nasıl oynayacak. görecez artık sezon başlayınca.

tartışmalar falan da 2 haftada gündemi nasıl salladıysa sonraki 2 haftada da unutulur.

ya duruş olayını en güzel kaspar açıklamış işte,

büyük kulüpler hep kendi duruşlarından bahsederler ama artık rekabetin ve futbolun resmen bir endustri haline gelmesi ile etik kurallarını unuttuk.Saygı kavramı bittikten sonra hala ne duruşlarından bahsediyoruz ki ? Hepimizin tuttuğu takımda örnek alınan efsaneler var ve bu efsaneler o takımın "duruş" diye ifade ettiği şeylerin sembolu,temsilcisidir.Fakat günümüzde buna ne kadar uyuluyor ortada,

Ne Yıldırım Demirören ve tayfası bir Beşiktaşlı duruşu gösterebiliyor(göstereni de kulüpten sürüyor,sonra duruş duruş diye ağlıyor ya neyse), ne de Aziz Yıldırım kendi takımının tarihini temsil edebiliyor.

Yani duruş olayı artık ağızlara düşmüş,yalama olmuş birşeydir bence ama kimse çıkıp bunlar üzerine saçma saçma konuşamaz.Evet hiçbir fikri olmayanda gitsin babasına,amcasına,dayısına falan sorsun en kötü ihtimalle kendi tuttuğu takım hakkında eskilerden birşey öğrensin,
Sosyal ağlarda paylaş

ulan 2 gün gittik adamlar mehmeti kaçırmış :D

hayırlı olsun fenere bence iyi transfer

karaktersiz dansöz cart curt geyiklerine gerek yok. futbolcuların çoğu gerizekalı zaten. bize gelseydi bizdedki düşük iqlu oyuncularla uyum sağlayabilirdi

fenerde de emreyle filan aynı odayı paylaşır karakter olarak uyum sağlar :D

taraftar da eninde sonunda benimser. her takımda aynı şey oluyor benimseniyor eninde sonunda. ama kötü başlarsa o zaman sıkıntı olabilir

ama herşey bir yana da. demiröreni hep eleştirdik 11milyon euro vermesi bir kepazelik, koskoca kulüp başkanının kalkıp oyuncunun ayağına otele vs gitmesi ayrı bir kepazelik. aziz yıldırımın bizzat gidip futbolcuyu arabasına atıp şoförlük yapması bambaşka bir kepazelik ve biraz da komik :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...