Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Rewendor said: "Beşiktaşlı duruşu" dünyanın son 2-3 sene içindeki (daha önce böyle bi tanım yoktu zaten) en büyük kolpalarından biri zaten, kafalarından tanım uydurdular işlerine geldiği gibi kullanıyorlar :) Yeri geldim mi amatörlüğü, yeri geldim mi duygu sömürüsünü yeri geldim mi de o ilk baştaki amatörlüğün tam zıttı olan profesyönelliği beşiktaşlı duruşuna bağlıyorlar. Ha, "Çarşı"nın bir duruşu var, doğru. Tutarlı, ciddi, kendine has toplumsal mesajlar veren, tepkisini ortaya koyan, sadece futbolla değil gündemle, politikayla ilgilenip tepki gösteren ve bazen fazla ve gereksiz abarttıklarını düşünsem de genel olarak saygı duyduğum bir duruşları var. Ama bu duruşun BJK spor kulübüyle, oyuncularıyla, yönetimiyle ya da "beşiktaşlı duruşu" dedikleri palavrayla pek alakası yok zaten. Bi gönüllerin şampiyonu vardı zamanında bi de bu çıktı başımıza :) Eh millet unutuyor tabi =p Seba zamanından gelme birşey o, Bilgili nispeten devam etti, ama demirören yeteneksizinde ne doğru dürüstki bu olsun. Seba zamanında ödeme çekini zamanından önce gidip çeki karşılıksız çıkartan feyyaz'ı bile affetmemişti , o kadar taraftar baskısına rağmen. Vergisini kuruşu kuruşuna verdi (diğer takımlar ödemeyip haksız rekabet yaparken), adam her şeyi kuralına göre yaptı, bir transfer yaparken telefonla bir feneri bir gsyi arayıp aradan çekilmelerini rica etmesi yeterli oluyordu. Nerelerden nereye gelmişiz =P Gerçi bu adama 9m+futbolcu (en son yazılan bu birileri doğrusunu açıklasada kurtulsak) verdiğimizi duysaydı adam kesin kriz geçirirdi. Zaten baştaki tipten memnun olduğunu pek sanmıyorum. Ha birde bu kadar sevilmese adam hayattayken heykeli dikilmemiş olurdu muhtemelen, açılısa rakip makip kim varsa hepsi geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 O beşiktaşlı duruşu değil ki Seba duruşu o. Kaliteli bi başkan gelmiş, yönetimi boyunca da o kaliteyi kulübe de entegre etmiş. Ama ondan öncesi/sonrası eski tas eski hamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Adı zaten öyle değişti, klube entegre oldu. Demirören duruşu diye birşeyden bahsedebiliyormuyuz =P Herşey hakedene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hehe, Demirören duruşu da var aslında ama pek özenilecek bişi değil galiba :D Yoksa gayet tutarlı bir hareketler zinciri yapıyo bu adam da, tutarlı olarak kötü :) Seba Duruşu tamam güzel de, isnminin beşiktaş duruşu diye değişmesi için sebadan sonra da devam etmesi bugün de olması lazımdı, demek ki kulübe yansıyamamış sadece onun başkanlığıyla sınırlı kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 beşiktaşlı duruşunu , beşiktaşlı olmayana anlatmak bile gereksiz.. anlamaya çalışmak da.. geçiniz o yüzden :) çarşıyı çarşı yapan , beşiktaşlı duruşudur. beşiktaş içinde olup ismi beşiktaştan önde anılıcak tek birşey de yoktur ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahmet dursun seba gitsin diye bağırmak beşiktaşlı duruşu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Beşiktaşlı duruşu Süleyman Seba'dır, Hakkı Yeten'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 beşiktaşlı duruşu mu ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fiyatta gittikce artiyor yok, yok yok 19 milyon euro verdik haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fenerliler selcuku nie beğenmiyor yahu.fenere öyle adamlar lzm.selcuk takımı içn ugrasıyor ediyor.kritik bi adam o. onun harici mehmet topuz fenerbahçede catır catır top oynayacak.taraftar kabullenir olay odeğil.ama beşiktaşa yazık oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 LOL! http://forum.forzabesiktas.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çok ezik bi resim.bunu yapan kendini çöpe atsın kupa bizim falan filan.yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ne lol'u abi. ufacık zeka pırıltısı yok su resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 çok çocukca olmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abiii şu resim de direk soda iç! demelik yahu ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Zaten LoL da ona LoL sanırım bildiğin kabullenememiş yani. Eskiler demiş zaten; "Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş." Şaka maka başlık değiştirilsin ya nereye gittiği belli oldu sonuçta Topuz'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 catlikethiief said: çok çocukca olmş öyle gerçekten. yalnız şu nah kimin eli ise çok ünlü bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 o nahı yapan adam kullanıldığı her resim, montaj ve video başına 1 tl alsaydı,şuan microsoft'u satın alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 nolur.com'undu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 keşke zamanında biz çekseymişiz o fotoyu.. şimdi en azında 30milyon kişiye 1-1 nah çekmiştir bak o el.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 catlikethiief said: beşiktaşlı duruşu mu ok.. babana sor anlatsın sana bu isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 BiTcH_oFBaT said: catlikethiief said: beşiktaşlı duruşu mu ok.. babana sor anlatsın sana bu isimleri. Seviyesizliğie doğru adım adım. Hadi kaldıran adam olur, cevap vermez, kaldıramayan olursa ne olacak bu lafı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 besiktasi fenerbahce ile karsilastirmalari da ilginc olmus tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 artık o x duruşu işleri artık yalanlarda bence. galatasaraylılık duruşu metin oktaydır. beşiktaşlılık duruşu hakkı yetendir. fenerbahçelilik duruşu lefter küçükandoniyadistir. bu kısım böyle kalsa tamam iyi. ama işin diğer yüzü için de o isimlerin yerine şunları gerekli şekilde yerleştirin: mehmet topuz, fatih akyel, elvir baliç, yıldırım demirören, vesaire. bu adamlar da var, böyle de oldu di mi? yani ne birisi çok daha kaka, ne ötekisi çok daha iyi. valla mehmet topuz oyuncu olarak beşiktaşın daha çok işine yarardı bence, fenere de hayırlı olsun ama iyi oyuncu. benim merak ettiğim kısım, kayserideki kadar büyük bir rolü olmayacak fenerbahçede, o durumda nasıl oynayacak. görecez artık sezon başlayınca. tartışmalar falan da 2 haftada gündemi nasıl salladıysa sonraki 2 haftada da unutulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 |Joker| said: BiTcH_oFBaT said: catlikethiief said: beşiktaşlı duruşu mu ok.. babana sor anlatsın sana bu isimleri. Seviyesizliğie doğru adım adım. Hadi kaldıran adam olur, cevap vermez, kaldıramayan olursa ne olacak bu lafı.. çok ciddi dedim o lafı. o dönemleri bilmeyen biri çünkü. kendinden büyükler anlatabilir. bana hakkı yeten'i anlattılar zamanında çünkü. çok şükür ki süleyman seba'nın da bir kısmına yetiştim. Bu insanlar Beşiktaş'ı Beşiktaş yaptılar. Şeref Beyler filan daha çok uzun liste var. Burdan geliyor bu duruş hikayesi. malasefki seneler ilerledikçe seviyesizlik ve rakiplerine saygıda ortadan kalktığı için bu isimler daha da çok önem kazanıyor. bazı insanlar sanıyor ki yıldırım demirören beşiktaş'ı gerçekten temsil ediyor filan. hayır tam tersi hep rezil ediyor. eskileri bilmeyenlerde Beşiktaş'ı böyle tanıyor malasefki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar