Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:

tümer metin fenerbahçe saygısı olan çok iyi bir futbolcudur
ayrıca hangi takımlı olduğunun önemi yok
canla başla oynamıştır fenerbahçede
kutsal formayı giyince düzeldi
ama mehmet topuz'ı istemiyorum o kutsal formanın altında
edik: heyecandan kusura bakmayın :D

Mehmet topuz o kayserili olan mehmet topal galatasarayda
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

Türkiye'nin iki büyük kulübünde oynadınız, 100. yıl şampiyonluklarını gördünüz. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın farkı nedir?

- Beşiktaş'ın benim için yeri çok özel. Tuttuğum takımda oynamak ve şampiyonluk yaşamak çok özel bir duygu. İnkâr edemem, bu hiç değişmeyecek. Fakat Fenerbahçe çok büyük bir camia. Ben Beşiktaş'ta oynarken 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' derlerdi, bu da neyin nesi dedim. Ne zaman ki onların içine giriyorsunuz, farkı anlıyorsunuz. Bir futbolcu Fenerbahçe'de oynamadan futbolu bırakmasın.

- Çok iddialı bir laf, niçin?

- Futbolcu olduğunuzu Fenerbahçe'de anlarsınız da ondan.

Tümer Metin

Bunu diyen adam tümer yani.Başka ne diyebilir ki fazla para verdiler tuttuğum takımdan ayrıldım dese olmaz.
Biz yeni stadı yaptırınca gs li olur bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Wharekauhau said:
Başka ne diyebilir ki fazla para verdiler tuttuğum takımdan ayrıldım dese olmaz.

[ironi]

Tabi canım nasıl der böyle bir şey, karı derler adama be. Nerede başladıysan, kimi tutuyorsan orada kalacaksın, mecbursun. Delikanlılık, racon falan. Öyle ekmek, profesyonellik falan hikaye.

[/ironi]
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

tümer metin fenerbahçe saygısı olan çok iyi bir futbolcudur
ayrıca hangi takımlı olduğunun önemi yok
canla başla oynamıştır fenerbahçede
kutsal formayı giyince düzeldi
ama mehmet topuz'ı istemiyorum o kutsal formanın altında
edik: heyecandan kusura bakmayın :D

Fenere ana avrat kufreden tumer :) videosu vardi kapaliyla birlikte super tezahurat yapmissti:)
Sosyal ağlarda paylaş

bjk said:

Başkanımız Yıldırım Demirören'in dün akşam telefonla bağlandığı Kanaltürk televizyonundaki programda kullandığı ve spor kamuoyu tarafından yanlış değerlendirilen söylemi ile ilgili açıklamasıdır:
"Söz konusu programda Ahmet Çakar'ın ısrarla ve bilinçli olarak "İki başkandan birisi yalan söylüyor" ifadesinin yakışıksız ve çok yanlış olduğunu anlatmaya çalışırken, kullandığım bir ifade farklı taraflara çekilmiş ve uygunsuz bir şekilde değerlendirilmiştir.

Kamuoyuna yansıtıldığı gibi bir kelime kullanmak asla tarzım olmadığı gibi kişiliğimle ve aldığım terbiye ile de bağdaşmamaktadır.

Yine de kullandığım kelime yanlış anlaşıldıysa tüm kamuoyundan özür dilerim.

Saygılarımla,

Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Hehe küçük ahmet'e özür geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...