BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 her klübün birbilerinden farkı olcak ki onları özel kılan bişeyler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 röportaj yenidir arkadaşlar. tümer devre arasında ayrıldı zaten fenerbahçeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tümer metin fenerbahçe saygısı olan çok iyi bir futbolcudur ayrıca hangi takımlı olduğunun önemi yok canla başla oynamıştır fenerbahçede kutsal formayı giyince düzeldi ama mehmet topuz'ı istemiyorum o kutsal formanın altında edik: heyecandan kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 topal fenere gelmez.topuzdur o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 topal iyi olurdu aslında isterim:D ama topuza hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 adamınbiri said: tümer metin fenerbahçe saygısı olan çok iyi bir futbolcudur ayrıca hangi takımlı olduğunun önemi yok canla başla oynamıştır fenerbahçede kutsal formayı giyince düzeldi ama mehmet topuz'ı istemiyorum o kutsal formanın altında edik: heyecandan kusura bakmayın :D Mehmet topuz o kayserili olan mehmet topal galatasarayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 gerekli düzeltme yapıldı arkadaşlar sizinle birazdan ilgilencek lütfen oturunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Dün bi ara ahmet çakar " topaç " dedi buna. Hakkaten nebicim adammış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 beyler adam topal dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mehmet topuz yerine kara mıçı appiah dönsün ne gerek var topuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sexdrugsrocknroll said: Türkiye'nin iki büyük kulübünde oynadınız, 100. yıl şampiyonluklarını gördünüz. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın farkı nedir? - Beşiktaş'ın benim için yeri çok özel. Tuttuğum takımda oynamak ve şampiyonluk yaşamak çok özel bir duygu. İnkâr edemem, bu hiç değişmeyecek. Fakat Fenerbahçe çok büyük bir camia. Ben Beşiktaş'ta oynarken 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' derlerdi, bu da neyin nesi dedim. Ne zaman ki onların içine giriyorsunuz, farkı anlıyorsunuz. Bir futbolcu Fenerbahçe'de oynamadan futbolu bırakmasın. - Çok iddialı bir laf, niçin? - Futbolcu olduğunuzu Fenerbahçe'de anlarsınız da ondan. Tümer Metin Bunu diyen adam tümer yani.Başka ne diyebilir ki fazla para verdiler tuttuğum takımdan ayrıldım dese olmaz. Biz yeni stadı yaptırınca gs li olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57507 Hukukçu falan diyordu birileri burda bu da hukukçuymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Wharekauhau said: Başka ne diyebilir ki fazla para verdiler tuttuğum takımdan ayrıldım dese olmaz. [ironi] Tabi canım nasıl der böyle bir şey, karı derler adama be. Nerede başladıysan, kimi tutuyorsan orada kalacaksın, mecbursun. Delikanlılık, racon falan. Öyle ekmek, profesyonellik falan hikaye. [/ironi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 daverc said: Tümer fenerliymis ki zaten, bir ara galatasaraylı olmuş, beğenmemiş. Edit: tuttuğum takım beşiktaş demiş adam ben yanlış biliyormuşum. Belki sergenden karistiriyosundur sergen fenerlide kendisi inkarda etmedi bildigim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 adamınbiri said: tümer metin fenerbahçe saygısı olan çok iyi bir futbolcudur ayrıca hangi takımlı olduğunun önemi yok canla başla oynamıştır fenerbahçede kutsal formayı giyince düzeldi ama mehmet topuz'ı istemiyorum o kutsal formanın altında edik: heyecandan kusura bakmayın :D Fenere ana avrat kufreden tumer :) videosu vardi kapaliyla birlikte super tezahurat yapmissti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 daverc said: Rıdvan bile eskiden galatasaraylıyken herşey olur bu devirde :p rıdvan eskiden galatasaraylı değildi, o doğma büyüme fenerli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bjk said: Başkanımız Yıldırım Demirören'in dün akşam telefonla bağlandığı Kanaltürk televizyonundaki programda kullandığı ve spor kamuoyu tarafından yanlış değerlendirilen söylemi ile ilgili açıklamasıdır: "Söz konusu programda Ahmet Çakar'ın ısrarla ve bilinçli olarak "İki başkandan birisi yalan söylüyor" ifadesinin yakışıksız ve çok yanlış olduğunu anlatmaya çalışırken, kullandığım bir ifade farklı taraflara çekilmiş ve uygunsuz bir şekilde değerlendirilmiştir. Kamuoyuna yansıtıldığı gibi bir kelime kullanmak asla tarzım olmadığı gibi kişiliğimle ve aldığım terbiye ile de bağdaşmamaktadır. Yine de kullandığım kelime yanlış anlaşıldıysa tüm kamuoyundan özür dilerim. Saygılarımla, Yıldırım Demirören Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Hehe küçük ahmet'e özür geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 daverc said: Rıdvan bile eskiden galatasaraylıyken herşey olur bu devirde :p link: /watch?v=rsoifnIwAzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ben bilmem , galatasaray formali resmini gördüm ridvanin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yok o gs ye transfer olacakken fb kaçırmış ta herhalde ondan giymiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu nedir yau 2 kupanın onune gecti resmen bu olay kim oluyo bu herif bu kadar pompaladılar böyle yılan hikayesine donen transferler bize yaramaz gelmesin artık gelsede bjk li olamaz cogu kisinin gozunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Sıktı valla, kime gidicekse gitsin yada kalsın, basında suyunu çıkardı ama kabak tadı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dün gece ön protokol imzalamış kayseri ve fb kendi aralarında. bonservisi verdik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 topuz şimdi tam imza anında ben imzalamıyorum dermi arkadaş alır sözleşmeyi yırtarmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 said: Ama bir gerçek var ki, Mehmet Topuz, hiçbir kulübün temsilcisi olmayan bana, 16 Mayıs 2007'de gerçekleştirdiğim röportajda yazılmaması kaydıyla "Beşiktaşlıyım" demişti. Erdem Erol Ligtv.com.tr Haber Müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar