Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

şimdi ntv de genel bi özet yapmışlar. olay şöyleymiş tam olarak.

mehmet topuz rıdvan vasıtasıyla aziz yıldırıma ulaşıp fenere gelmek istediğini söylemiş. aziz yıldırım da mehmeti arayıp biraz fırça kaymış ne arattırıyorsun beni kulüple görüşürüyoruz bekle işte halletcez diye. azizin bu fırçasına içerlemiş mehmet topuz, bu "ciddiyetsiz buldum" lafı da bundan. sonra demirören devreye girmiş, yanına gitmiş mehmet topuzun. eh topuz da başkan ayağına gelince doğuştan beşiktaşlı olmuş. bu görüşmeden sonra kayseriyi aramış demirören. ancak o ara azizle bunlar işi pişirmişler. olay budur. tek sorun mehmet topuzun tam bir mal olmasıdır. tüm bu fırtına ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

ligtv.com.tr said:

Ancak Mehmet Topuz, küçüklüğünde tuttuğu takımı "Yazılmaması koşuluyla" söylemişti bana. Ve gazetecilik kuralları gereği bunu hiçbir yerde yazmadım ve söylemedim.

Ancak son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından, Mehmet Topuz'un o gün yazılmaması koşuluyla söylediği hangi takımı tutuğu gerçeği, bugünlerde dile getirdiği söylemleri doğruluyor.

Mehmet Topuz, o gün off the record olarak bana küçüklüğünden beri Beşaktaşlı olduğunu söylemişti. Bugünlerde söylediği gibi.

Tam 2 yıl önce yine transferin bir numaralı gündem maddesini oluşturan Mehmet Topuz, bundan 5 yıl önce Galatasaray yöneticilerine "Galatasaraylıyım", geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticilerine "Fenerbahçeliyim" Beşiktaş ile anlaştıktan sonra ise televizyon kameralarına "Beşiktaşlıyım" açıklamasını yaparken bir anlamda "Mehmet Topuz hangi takımla görüşüyorsa o takımı tuttuğunu söylüyor" kanısını gözler önüne seriyor.

Ama bir gerçek var ki, Mehmet Topuz, hiçbir kulübün temsilcisi olmayan bana, 16 Mayıs 2007’de gerçekleştirdiğim röportajda yazılmaması kaydıyla “Beşiktaşlıyım” demişti.

haberin devamı
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sürü sembolleşmiş adam takım değiştirdi feyyaz bjkli felan , fener almıştı Seba affetmeyince mesela hehe. Oktay felan bütün takımları dolaştı jübile felan sözü vermiş bizim kerizler, niye bjkde yapıyor anlamadım.

Alpay bizde o kadar oynamıştı fenere gidince zaten ben fenerliydim felan demişti =P Bunun adı profesyönellik oluyor sonra lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin iki büyük kulübünde oynadınız, 100. yıl şampiyonluklarını gördünüz. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın farkı nedir?

- Beşiktaş'ın benim için yeri çok özel. Tuttuğum takımda oynamak ve şampiyonluk yaşamak çok özel bir duygu. İnkâr edemem, bu hiç değişmeyecek. Fakat Fenerbahçe çok büyük bir camia. Ben Beşiktaş'ta oynarken 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' derlerdi, bu da neyin nesi dedim. Ne zaman ki onların içine giriyorsunuz, farkı anlıyorsunuz. Bir futbolcu Fenerbahçe'de oynamadan futbolu bırakmasın.

- Çok iddialı bir laf, niçin?

- Futbolcu olduğunuzu Fenerbahçe'de anlarsınız da ondan.

Tümer Metin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...