Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çok merak ediyorum yaw neler olcak valla penbe diziyi geçti olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 şimdi ntv de genel bi özet yapmışlar. olay şöyleymiş tam olarak. mehmet topuz rıdvan vasıtasıyla aziz yıldırıma ulaşıp fenere gelmek istediğini söylemiş. aziz yıldırım da mehmeti arayıp biraz fırça kaymış ne arattırıyorsun beni kulüple görüşürüyoruz bekle işte halletcez diye. azizin bu fırçasına içerlemiş mehmet topuz, bu "ciddiyetsiz buldum" lafı da bundan. sonra demirören devreye girmiş, yanına gitmiş mehmet topuzun. eh topuz da başkan ayağına gelince doğuştan beşiktaşlı olmuş. bu görüşmeden sonra kayseriyi aramış demirören. ancak o ara azizle bunlar işi pişirmişler. olay budur. tek sorun mehmet topuzun tam bir mal olmasıdır. tüm bu fırtına ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yüklenin kartallar http://www.ntvmsnbc.com/id/24973966/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Llama said: yüklenin kartallar http://www.ntvmsnbc.com/id/24973966/ said: Murat Murathan Kabak tadı verdi, Mehmet Topuz bence kumda oynasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Hahaha tam komedi olay ha. Hala topuzun beşiktaşlı olduuna inananlar da vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kolunu kestim siyah beyaz kan aktı. şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ya birileri çıksın da yıldırım,aziz gelin evlatlarım,vazgeçin şu maldan desin, GS alsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 forzada besteler bile yapmaya başladılar deli gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 DarKRideR said: ya birileri çıksın da yıldırım,aziz gelin evlatlarım,vazgeçin şu maldan desin, GS alsın sonra 2 takımda ne şey olur ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 doğuştan GS'li abi adam,sarı-kırmızı bence ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Llama said: çok merak ediyorum yaw neler olcak valla penbe diziyi geçti olaylar Ergun Penbe mi alacak mehmet topuz u yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ntvspor.net deki haber gayet açıklıyor aslında neyin ne olduğunu.. topuz ya beşiktaşta oynar bu sene , ya da seneye bedavaya gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bu kadar dansöz bi adamın seneye hangi takıma gitceğinden nasıl emin oluyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Rıdvan bile eskiden galatasaraylıyken herşey olur bu devirde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ligtv.com.tr said: Ancak Mehmet Topuz, küçüklüğünde tuttuğu takımı "Yazılmaması koşuluyla" söylemişti bana. Ve gazetecilik kuralları gereği bunu hiçbir yerde yazmadım ve söylemedim. Ancak son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından, Mehmet Topuz'un o gün yazılmaması koşuluyla söylediği hangi takımı tutuğu gerçeği, bugünlerde dile getirdiği söylemleri doğruluyor. Mehmet Topuz, o gün off the record olarak bana küçüklüğünden beri Beşaktaşlı olduğunu söylemişti. Bugünlerde söylediği gibi. Tam 2 yıl önce yine transferin bir numaralı gündem maddesini oluşturan Mehmet Topuz, bundan 5 yıl önce Galatasaray yöneticilerine "Galatasaraylıyım", geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticilerine "Fenerbahçeliyim" Beşiktaş ile anlaştıktan sonra ise televizyon kameralarına "Beşiktaşlıyım" açıklamasını yaparken bir anlamda "Mehmet Topuz hangi takımla görüşüyorsa o takımı tuttuğunu söylüyor" kanısını gözler önüne seriyor. Ama bir gerçek var ki, Mehmet Topuz, hiçbir kulübün temsilcisi olmayan bana, 16 Mayıs 2007’de gerçekleştirdiğim röportajda yazılmaması kaydıyla “Beşiktaşlıyım” demişti. haberin devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bir sürü sembolleşmiş adam takım değiştirdi feyyaz bjkli felan , fener almıştı Seba affetmeyince mesela hehe. Oktay felan bütün takımları dolaştı jübile felan sözü vermiş bizim kerizler, niye bjkde yapıyor anlamadım. Alpay bizde o kadar oynamıştı fenere gidince zaten ben fenerliydim felan demişti =P Bunun adı profesyönellik oluyor sonra lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ahaha adam yemin edecek artık "AGA İKİ GÖZÜM ÖNÜME AKSIN BEŞİKTAŞLIYIM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mehmet topuz'ı istemiyorum ben burdan aziz başkanımıza inadından vazgeçmesi çağrısını yapıyorum gitsin bjkye sonra gelsin mâbede güzel güzel sövelim edik:hep topal yazmışım hiç uyarmıyosunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 iş inada binerse aziz bunu alır bütün sezon da yedek kulübesinde oturtturur ki şu saatten snra hangi takıma giderse gitsin topuz a en çok yakışacak yer yedek kulübesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Şimdi Topuz kimin takımını tutuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 abi topalı istesen de vermeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Türkiye'nin iki büyük kulübünde oynadınız, 100. yıl şampiyonluklarını gördünüz. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın farkı nedir? - Beşiktaş'ın benim için yeri çok özel. Tuttuğum takımda oynamak ve şampiyonluk yaşamak çok özel bir duygu. İnkâr edemem, bu hiç değişmeyecek. Fakat Fenerbahçe çok büyük bir camia. Ben Beşiktaş'ta oynarken 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' derlerdi, bu da neyin nesi dedim. Ne zaman ki onların içine giriyorsunuz, farkı anlıyorsunuz. Bir futbolcu Fenerbahçe'de oynamadan futbolu bırakmasın. - Çok iddialı bir laf, niçin? - Futbolcu olduğunuzu Fenerbahçe'de anlarsınız da ondan. Tümer Metin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Tümer nasıl yaransınki yoksa allah aşkına =P adam bizden yurtdışına çıkacağım diye ayrılırken fenere gitti, 1,1.5 sene takıldı gitti şimdi askerlikten kaçmak için oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 FB'den ayrıldıktan sonra veriyor ama demeci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Tümer fenerliymis ki zaten, bir ara galatasaraylı olmuş, beğenmemiş. Edit: tuttuğum takım beşiktaş demiş adam ben yanlış biliyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar