Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Archangel_ said:

şu anlaşma olayını da bi anlamadım yalnız, kayseriyle anlaştım dediğin de fb, aralarında fax max yoluyla bi imzalaşma mı oluyor?mesela bjk şimdi çıksa kayseriye 8m veririm mehmet e dese açık arttırmaya mı varacak işin sonu :P

aynen öyle olacak ve kayseriyle bjk anlaştığı anda topuz bjklı olacak, çünkü bjknın elinde ön sözleşme var.

işte o zaman fener topuzu istiyorsa bjk'yla konuşmak zorunda kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha olaylar süper yalnız ha

Şimdi benim bildiğim kadarıyla şu anda iki takıma da gitmiş olamaz.

Durum resmi olarak şu; önce bir oyuncunun resmi olarak kulübüyle görüşürsünüz, kulüple anlaşınca oyuncuya gider onunla da anlaşırsınız, transfer biter.

BJK eğer önceden anlaşmışsa Kayseri'yle topuz bjklıdır. anlaşmamışsa hala kayserilidir.

FB takımla anlaşmış, ama topuzla anlaşamamış. Zaten bu durumda transfer edemez. Ha ama topuz fenere de imza atmış şimdi caymaya çalışıyorsa o ayrı tabii.

Kayserililerde tam kayserili ha 2 kuruş fazlası için uğraştıkça uğraşıyolar.

Abi şu lig ülkemizin insan çehresini o kadar güzel betimliyo ki... Kayserililer tam kayserili, trabzonspor tam laz :D
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncu şu an resmi olarak fenerbahçe'nin.
eğer fenerbahçe topuz'la anlaşamazsa, kayserispor fenerbahçe'ye topuz için tazminat ödemek durumunda kalır.

ama fenerbahçe'nin yapacağını tahmin ettiğim şey şudur

çıkar bir yönetim kurulu üyesi,

bakın arkadaşlar transfer böyle yapılmaz uefa kurallarına göre; önce kulüple görüşülür, sonra oyuncuyla der. biz şimdi bu adamı bırakıyoruz ama, bi dahaki sefere adam olun der, federasyon beşiktaş'a gerekli cezayı versin der..

..

ama verilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Koca koca!!! camiaların düştüğü hale bak.Biri der ben oyuncuyla anlaştım.Oyuncu benim!!Diğeri ben klüple anlaştım oyuncu benim!!

Kayseri böyle bir hareket yaparak daha fazla bonservis kazanabilir.Topuz da böyle yaparak daha fazla para kazanabilir.

Ancak bu olay büyüğüz!! diyen camialardan o kadar çok şey alıp götürecek ki.Farkında değiller.Olayı izzeti nefs meselesine dönüştürdükçe battıkça batıyorlar.

Bu saatten sonra kime giderse gitsin faydalı olamayacaktır.

Mehmet biraz karakterli bir adamsa çıkar der ki ben ya Beşiktaşta oynarım.Ya da Kayseriye döner sözleşmemi tamamlarım.Bu durumda Fener 50 milyon $ verse Kayseri'ye yine de bonservisini alamaz Topuz'un.

Kayseri'de kalan Topuz ne Kayseri'ye faydalı olur ne de para kazandırır böylece.

Kayseri de Fener de avucunu yalarlar.Beşiktaş karlı çıkar bu işten ama seneye kim öle kim kala
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi olarak fenerbahçenin diye bir şey yok eğer Topuzla anlaşamadılarsa.

Kulüple olan anlaşma oyuncuyla anlaşma sağlandıktan sonra geçerlilik kazanır. Öyle oyuncuya sormadan oldu bitti yapılmaz yani.

Kulüplerin sözleşme imzalamış olmaları durumu değiştirmez. Oyuncu da transferi onaylamadıkça gitmez o takıma. Kaldı ki FİFA'nın bu tür durumlarda hep oyuncu lehine karar verdiği de biliniyor. hukuki boyuta bakarsak.

Ha FB oldu bittiye getirmek için kayseriyle anlaşır anlaşmaz oyuncuyla anlaşmadan parayı verdiyse kendi dangalaklığıdır, oyuncuyu bağlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

oyuncu şu an resmi olarak fenerbahçe'nin.
eğer fenerbahçe topuz'la anlaşamazsa, kayserispor fenerbahçe'ye topuz için tazminat ödemek durumunda kalır.

ama fenerbahçe'nin yapacağını tahmin ettiğim şey şudur

çıkar bir yönetim kurulu üyesi,

bakın arkadaşlar transfer böyle yapılmaz uefa kurallarına göre; önce kulüple görüşülür, sonra oyuncuyla der. biz şimdi bu adamı bırakıyoruz ama, bi dahaki sefere adam olun der, federasyon beşiktaş'a gerekli cezayı versin der..

..

ama verilmez.

oyuncu fenerbahçenin değil işte, oyuncu fenerbahçeyle sözleşme imzalayana kadar onun malı olamaz.
fenerin verdiği para+futbolcu kayserinin topuzla olan sözleşmesini feshetmesi için (bonservis dediğimiz şey bu artık, sözleşme fesih tazminatı). topuz ferenle anlaşırsa kayseriyle sözleşmesi feshedilmiş olacak, anlaşmazsa ne fener parayı verecek ne de topuzun kayseriyle sözleşmesi feshedilmiş olacak.

topuz fenere imzalamadığı sürece bjk'nın fenerden fazla verip kayseriyi ikna etme hakkı var.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

yani kayserispor topuza "artık sahibin fenerdir" deme hakkına sahip mi?

Öyle bir hakkı yok tabiki.
Ama Topuz'un da "Benim sahibim artık Beşiktaş deme hakkı yok"
Eğer bunlardan biri daha yasalsa fenerbahçenin yaptığıdır ki görürsünüz sonucu.
2 olasılık var.
Ya beşiktaş Kayseriye Fenerbahçe'nin teklif ettiğini veya fazlasını teklif eder.
Yada Fenerbahçe Topuz'u razı eder imzalatır oynatır.
Onun dışında Mehmet Topuz Kayserispor oyuncusudur. O takımda oynamak zorundadır.
Bir nokta daha 1 sene oynamaz oturur pafta hakkı denmiş adamın gerizekalı olması lazım o hareketi yapması için çünkü futbol kariyerin o noktada biter Messi olsan o dakikadan sonra hiçbi takım güvenip de almaz seni.

edit: üf ki ne üf Topuz fenerbahçe'nin malı falan değil altına imza atmadığı sürece Fenerbahçe klübü ile olan sözleşmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu transferinde transfer edecek kulüp hem takımı hem oyuncuyu ikna etmek zorunda.

Önce kulüp ikna edilerek oyuncuyla görüşme hakkı alınır sonra da oyuncu ikna edilir.

FB Kayseri'yi ikna etmiş, ama Topuz'u ikna edemediği sürece fenerin falan değil Topuz. Şu anda Kayseri'nin.

BJK oyuncuyu ikna etmiş, ama kulüple anlaşamadığı sürece o da alamaz Topuzu.

Şu anda Kayseri'li Topuz.
Sosyal ağlarda paylaş

aha buraya yazıyorum.

topuz biraz kişilikliyse, "ben sözümden dönmem" diye dik durabilen bir adamsa

bu transfer beşiktaş'a hayırlı olsun.

yok eğer "para kimdeyse ona giderim, o lafları da zorla söylettiler" diyip fenere giderse

bu transfer beşiktaş'a hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Onur monur karıştırıp ucuza kapatmaya çalışıyorlar transferi bunlar da az çakal değil.
Ya yıldırım Demirören çıksın desin ben kayseriyle anlaştım ama parayı fazla verince fener döndü bunlar diye.
Yada sussun oturduğu yerde.Klüple anlaşmadan oyuncu ayartmak asıl onursuzluktur kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Onur monur karıştırıp ucuza kapatmaya çalışıyorlar transferi bunlar da az çakal değil.
Ya yıldırım Demirören çıksın desin ben kayseriyle anlaştım ama parayı fazla verince fener döndü bunlar diye.
Yada sussun oturduğu yerde.Klüple anlaşmadan oyuncu ayartmak asıl onursuzluktur kusura bakmayın.

Sorun o değil ki, bjk kayseriyle de anlaşmış durumdaydı zaten, sonra fener baktı elden gidiyo oyuncu daha yüksek para teklif etti. Kayserililer de çakal ya, hemen atladılar bjk ya biz vazgeçtik dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sorun o değil ki, bjk kayseriyle de anlaşmış durumdaydı zaten, sonra fener baktı elden gidiyo oyuncu daha yüksek para teklif etti. Kayserililer de çakal ya, hemen atladılar bjk ya biz vazgeçtik dediler.

bu yani olay, sabah gazeteleri bi açtık boy boy topuzun demeçleri "feneri istemedim bjk'yı istedim" diye.

yani bu lafların üzerine gidip de hala topuzun peşindne koşan fb yönetimine diyecek sözüm yok.

biraz haysiyetle "fener büyük bir camiadır, bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz" deyip arkalarını dönüp giderlerdi, yapmadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

bu yani olay, sabah gazeteleri bi açtık boy boy topuzun demeçleri "feneri istemedim bjk'yı istedim" diye.

yani bu lafların üzerine gidip de hala topuzun peşindne koşan fb yönetimine diyecek sözüm yok.

biraz haysiyetle "fener büyük bir camiadır, bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz" deyip arkalarını dönüp giderlerdi, yapmadılar.

Fenerliler hep çirkefti ki :) Eskiden beri yapıyolar yani bunları. Baliç transferi falan malum, GS'ye de benzer kazık atmışlardı. Bildiğin çirkef yani.

Yıllar önce GS'nin de elinden İlie'yi kapmaya kalkmışlardı da GS bunları bi güzel kazıklayıp yanlış İlie'yi aldırtmıştı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

haha.

Beşiktaş'ın anlaşmak üzere olduğu Çağlar Birinci için de devreye girmiş Fenerbahçe. xD

Çok heyecanlı geçecek bu transfer sezonu. :p

yalnız bu doğruysa

beşiktaşı trabzonun ahı tuttu

feneri de kupanın hazımsızlığı tuttu

diyebiliriz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:

Yahu atsın imzayi fenere, zaten 1 yillik bile degil tam kalan sozlesmesi, sonra sözlesme yenilemez belese gelir. Fenerbahce bir yillik 5 milyon euro vermis olur adama, mehmet de ilk golünü atar bu şekilde :p

bu ne demek abi ya asdfasd

+ fenere gelcekler tabi herkes ister fener alır. sizde bakarsınz .p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...