screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Main karakterim DK.. hatta yıllardır basarabildigim tek end game karakter.. simdi de bi caster karakterim olsun istiyorum sadece bunu istiyorum yani cok sey istemiyorum.. ama kasamıyorum.. caster kasamıyorum.. biri bana gaz versin desinki aga su karakter su leveldan sora acayiiip rahat kasılıo hatta soyle kasılıo desin caster karakter kasayım.. =)) hunterım var onu mu kassam yoksa.. hmm ne kassam ki?? HELP PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pala kas healerı caster sayılır eheh retri kasması aşırı aşırı kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 rahat kasılan caster mage, portallar var su ekmek yapıyosun warlock da olabilir dotları atıyosun peti salıyosun, next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pure istiyorsan:hunter mage warlock hybird diyorsan:druid shaman shadow pri hunter mage warlock kasmasi kolay hunter ve warlock lvl 10 dan sonra petleri yolla dotla ok at druid shaman totem kedi ayı questi haric kolay yani yok shadow pri bayık ps: 4 kere editlemışım yazamamışım bi türlü oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 priest kasma kafayi yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ozaman soyle diyim.. elimde lvl69 hunter 43 shaman 26 paladin 9 warrior 4rogue 9 mage 10 lock 14 druud var =)) hangisini kasayım sdf =)).. arcanite reaper war 1* dagger ım var 1* trinketim war.. mail ve plate shoulder var.. bi de cloth vardı ama silindi galiba sdf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hunter gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 huntera devam :D hem daha kolay olur o leveldan hemde çok zevkli hatta bende bi hunter açıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 priest kasamam valla.. critter a sag clickledim ve crittter ı olduremedim.. vurdum yani miss degil.. vurdum ama critter olmedi.. dedim bu karakter benden buraya kadar cıktım delete yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benim de 38 hunter var baya bi gazla açmış ve lvllamıstım sonra ulduar filan geldi mainlerle ugrastım o arada sıkıldım sonra hunterdan geçen gün pala açtım lvl 25 e kadar filan kastım (2x haste trinketi 2h axe omuz) 25-42 arası full boostladım kendimi rfk-sm ve zfde sonra bayıp boosttan stv questlerini yapıyım dedim bi baktım weap skill 30 lvl (150 de ) kalmıs ehah bi saat onla ugrastım paso miss vs su an 1 gün 14 saat filan played var 47 yarılandı en az 2 saat wsg ve yine 2 saat afk vardır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 screwy said: priest kasamam valla.. critter a sag clickledim ve crittter ı olduremedim.. vurdum yani miss degil.. vurdum ama critter olmedi.. dedim bu karakter benden buraya kadar cıktım delete yazdım priest ve warrior(en azından tbcde warr) kasması en gıcık classlardan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 warrior candir human warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 horde olcak ally değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 orda kulahlari degisiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kasması kolay olsun + az çok zevkli de olsun diyorsan lock derim lock derim lock derim. Level up olayı çok iyi bi kere demon git böl parçala yönet. Arada dungeonlara girerken ver destruction a vur ağzına ağzına. O critleri gördükçe nasıl orgazm oluyodum anlatamam. Canım sıkıldı lvl kasmaktan bi battleground a uğrayayım dersen dön affliction a bas fearını corrup ını gerisin geri kaç baktın gebermiş adam pis pis gül cesedini ye elemanın (undead oynadığını varsayıyorum). Hoş o lvl larda bu kadar sık spec. değiştirmek anlamsız olur örnek veriyorum sadece. Öyle oyunda çok bi proluğum yoktur bıraktım zaten tbc döneminde ama az çok bütün classları kasmışlığım vardır locktan aldığım zevki hiçbişiden alamadım(bilardo dahil:)). Karar senin. Kalbinin sesini dinle! Gücü hisset pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Priest kas 40 lvlden sonra imba. Şu an druidimi farmlayan bir tane var mesela, 71lvlde 4k mindblast 4k civarı pw: deathle alıyor aşağı sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hunter ve warlock ne kolay kasılanları. kolaylık haricinde kim ne derse desin seçim tamamen senin zevkine kalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 caster spec dk kas. :p ben de pri kasmaya yeltendim ama boostlayanım çıkmayınca kaldı öyle. (ben de zamanında 10 larca sm boost yapmıştım ona!1!!) Gittim Dk açtım, easy mode herşey. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pala aşırı kolay hakkaten retrisi. lockla'da northend'teki hemen bütün elite questleri tek başıma tamamlayabildim şeytanolog olarak. saldım felguardı, koydum dotu, healledim peti. bu ikisinden daha kolay başka birşey kasılamaz sanırım. belki hunter; ama yok lan lock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lock kasmak kesinlikle en kolayı bence. Hunterda zevkli ama ne biliyim lock daha renkli :P ve aynı anda cok daha fazla mobu kesebiliyorsun. Hele felguard geldikten sonra zaten ayrı bi macera oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hunter kastım bm kolaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bm hunte kas walla en basiti o su an tek onemli olan gidip gay gay kedi felan alma tanking spec bi pet al thunderstomp vurabilsin sonra moblari 3 er 5 er cekiyosun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bence DK kas. 4 seendir oynuyorum, 1 tane altım olmadı. Dün gece can sıkıntısından açtım 1 tane. Questleri zevkli, lvl 55ten başlıyorsun. 100% ground mount alıyorsun direk lvl 55'te. Downtime yok vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adamın maini dk zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BonePART said: tanking spec bi pet al thunderstomp vurabilsin sonra moblari 3 er 5 er cekiyosun zaten euh ben bunu daha yeni keşfettim, aşırı kolaylık oluyor düşük hp'li moblarda filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar