senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rewendor said: Ya normal saati okumakta zorlanan bi ben mi varım :) Bi türlü yerleşemedi kafamda. Tamam okuyorum da hep böyle 1-2 saniye gecikmeli anca. O yüzden hep dijital saatçi oldum bugüne kadar :) ahah bende okuyamıyorum, geçikmelerin 5sn'ye kadar çıktığı oldu. o yüzden biri saat sorduğunda kolumda saat olmasına rağmen cep telefonundan bakıyorum, sonra Aaaaa! meğersem kolumda saat varmış deyip pişmiş kelle gibi sırıtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aaa aşağılamayın saatimi. gayet rahat okunuyor, kolda da çok güzel duruyor :) başka bi foto koyayım orada biraz bulanık çıkmış belki de ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Selam, Saat sankim normal zamanı esneterekten çok daha hızlı ilerleyebilecekken sırf bizim sınırlı yapımıza katlanarak tembel tembel saniyeleri sayıyormuş gibi bir havaya sahip :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ee saniyenin 1000'de 1'ini gösterebilen analog bi kronometreye sahip yapısı olduğundandır o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Fiyatı da iyi. Seiko 5 Military Aviator. 60 dolar falan ebayda. Spor ve hafif. Gündelik kullanım için iyi gibi. Alacağım ben de bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 military edition çok şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 zamaninda baby g'ler vardi casionun. cildirirdik. hele spice girlsde gördükten sonra sac bas yolma derecesine gelmisti o cilginlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yargılamakta, gerçi bendeki ilüminatörlüsü bunun da, img yok ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Seiko 5 Military Aviator isimli saat nerde 60 dolar abi, pound olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Masquerade said: Fiyatı da iyi. Seiko 5 Military Aviator. 60 dolar falan ebayda. Spor ve hafif. Gündelik kullanım için iyi gibi. Alacağım ben de bir tane. ABİİİi GİEFF süpermiş. abov. var mı ki türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mille said: Seiko 5 Military Aviator isimli saat nerde 60 dolar abi, pound olmasin o?evet pound imiş. :p yine de iyi 150 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bence de fiyatı çok iyi ve şık bir saatmiş o. Ama mesh in saati tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bu var. http://www.sahibinden.com/seiko_5_otomatik_aviator_military_21_jewels_snk805_k2_hep_enuc-65WQQaXQQ14631461WQQpXQQdisplayitem forumca alsak indirim yapar mi fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bunun turuncu kayışlısını paticik special edition diye alalım bari, ben de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 forumca saate girelim teri filan cok emer bu kayis ama?bide goruktugunden ince mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 benim saat de bu, gösterme ihtiyacı duydum sdfsd http://www.time-media.ru/pictures/CASIO/LIN-166-1A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 babam bunu takıyor, ben de istiyorum mezuniyet hediyem olarak. seneye kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DoruK said: bünye meselesi yahu, alışkanlıktan öte. ben mesela saat takmayı çok severim, iki tane de saatim var kıyafetime göre takarım. ama mesela eve gelince anında çıkarırım çok rahatsız gelir, dışardayken öyle değil kolumda yoksa çıplak hissediyorum artık kendimi. Aha aynen. Saat dediğin ağır olucak hacı. Deri olucaksa da doğru düzgün bi deri olmalı öyle plastik filan pek hoşuma gitmiyor görünüş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 şu seiko'nun saatini bende sevdim, military olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 başlığı görünce şizofren olduğunu düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 MADBOY said: http://www.aandewatches.com/RMDAY03-face.jpg Utku'da bundan varmis, oyle diyorlar. edik: urlbunun içi siyah, göstergeleri kırmızı olanı var bende. sadece işe giderken, önemli toplantılarımda veya bazen de özel vakit geçirmeye gideceğim zaman takıyorum. onun dışında eve geldiğim gibi direk çıkartıp koyuyorum masama. çok şık duruyor. ama bi yerden sonra ağırlaşıyo. günün bir yarısı takmak ve bir diğer yarısı çıkartmak gayet yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bir önceki saat topiğinde http://forum.paticik.com/read.php?7,3449785,3473585#msg-3473585 bunu beğenmişim: http://forum.paticik.com/thumbnails/001/ca8/e0a/6a9/49a/484/a41/8e9/947/47d/e5_450xNULL.jpg fakat hala bu saati kullanıyorum: swatch irony: azulato http://forum.paticik.com/thumbnails/29b/65a/05b/ced/26d/33c/613/3e4/c3b/24c/61_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar