Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 heh superwiz batı'ya yardırmışta tecavüze uğrama ve yeltenme oranları doğu devletlerinin çoğunda batı'ya oranla daha fazla olduğunu bilmiyor sanırım.Gerçi Hindistan ve Çin var oranları altüst eden ama,ayrıca yine cinayet işleme oranları ki başta töre cinayetleri olmak üzere dünyanın büyük çoğunluğu yine doğu devletlerinde,
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DoGMeaT said: bu ülkenin en çok pezevengi,rusu,artvinde değilmi? ne çekirdek ailesinden bahsediyorsuz doğu karadenizde lol oturup ciddi ciddi cevap yazıcaktım superwiz'e ama şu laftan sonra ne ciddiyet kaldı ne bişi yardı beni :D:D
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gericilikle bir yere varılamaz. sen kendi yetersizliklerinin üstünü örtüp medeniyete sırtını çevirdikçe hiç yol katedemezsin. kusurlarımızı düzeltmeye çalışmak çok daha mantıklı.
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DoGMeaT said: superwiz said: al işte,söylediği lafa bak şimdi,bende senin memleketinden bilmem ne çıkar desem gücüne gitmezmi,neye dayanarak söylüyosun bunları,elinde resmi bi verimi var? abicim, "artvinde rus çok" dediğimde resmi veri istiyorsan, meydan larustan kafanı kaldır az ülkenş tanı bil derim ahaha ben artvinliyim. arhavi ilçesi. rus yok o kadar. gürcü işçiler var bildiğim çay fln topluyorlar. pezevenge hiç denk gelmedim tabi bu konuda istatistik tutanlara sormak gerek. onun dışında yan ilçe hopa gürcistanla sınırda. bir sürü otel olması normal bunların hepsine kerhane diyorsan bir şey diyemem. onun dışında diğer ilçelerde ruslar hakkında hiç bir şey duymadım. artvin nerden çıktı bilmiyorum ama gelipte bizim aile sistemimize laf atmak senin haddine değil. laflarına dikkat et.
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Haberlerin sunumunu ve arastirmasini gerceklestiren kishiler daha cok alt sinifa indirgedigi derleme haberleri buyuk kanallara sunarken tabiki alt sinifta '' gemicik aldi , luks otellerin patronu, kendinden on besh yash sevgilisi ile yakalandi ... '' diye haberler olmayacagi icin bu tip haberler olmasi dogal birshey cunku gelirin dustugu yerde kin ve nefret bash gostermeside bu haberlerin onumuze gelmesi kadar dogal birshey bunun yani sira eskiden bu haberleri gormememizin nedeni tv lerdeki haberleri duzenleyenlerin kendi insiyatif bakis acilari idi...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "bu dünya eskiden daha güzeldi" söylevlerinin kaynağı nedir hep merak ederim. ne vardıysa daha beteri vardı, 1500'lerde üçüncü sayfa haberleri olmadığından arşivi de yok malum.
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynı şeyi düşünüodum şimdi sam. eskilerin gazeteleri olsa da okusak fln diye. eskiden yaşansa da yazılmaya çekinilirmiş gibi gelio bana şimdi maşallaah medya her türlü olayın anlatımında mübalağa sanatının tüm güzelliklerini kullandığından ayrıca çok da normal bi olaymış gibi anlattığından olaylara vaay diye deil de oluru varmış normalmiş gibi yaklaşabiliyoruz. en kolayından adamın biri kral hırsızlık yapıo onu öyle bir lanse ediyorlar ki e bu krizde olacağı bu dioruz fln
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ne kaosu lan. Muhteşem bir düzen var evrende. Bu düzen tesadüf olabilir mi?
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Çok geliştiğimiz öğretiliyo bize.Neticede gelişen teknoloji oluyor.İnsan aynı hayvan kalıyor bi bakıma.Bunun doğurduğu bir paradoks..hmm edit:toparlayamadım cümleyi :)
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Hep bu pis batılılar yüzünden töre cinayetlerimiz oluyor.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ne alakası var avrupayla be!! akpliyiz diye bütün avrupaya bok atmayın. laborantız biz, libidoyuz, labrador.. hah liberal
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o ne derse doğru der güzel der. öyle...
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ginaly said: Ne kaosu lan. Muhteşem bir düzen var evrende. Bu düzen tesadüf olabilir mi? aha sandalyeden düştüm =)
Öne çıkan mesajlar