cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bunca yıllık burger king yiyicisiyim, hiç söylemedim. hep ya chicken royale yanına 6lı tenders, ya steakhouse falan geçiştirdim. söylesem mi? mide fesatı geçirir miyim. güzel midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bayar ben soyliyim, yani triple whopper woah diye soyluyosun sonra kusucak gibi oluyosun. ekmek arası et cunku. bence big king xxl soyle ve hayatina mutlu devam et. yanina da tendersini soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 megamac+barbekü sosu. o barbekü sosunu 2-3 katına dök megamekin. dünyanın en güzel şeyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 büyük seçim düz whopper menüyü zor bitiriyorum. benden daha zayıf kişileri falan bu tarz şeyleri yerken görünce aklım şaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 3 tane whooper yiyen adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 haftasonu 2 steakhouse menu yedi erkek arkadasim kahvalti niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 big king xxl yağlı oluyo ya. arkadaş alıyodu böyle iğrenç altın sarısı yağlar damlıyodu hep. çaktım steakhouse'u valla yanına da fries promaasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 burgerda chicken royal cheese tavsiye ederim ama peynirsiz bir b*ka benzemiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yemeyin abi pis pis şeyler.valla sonra çıkar acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dory said: bayar ben soyliyim, yani triple whopper woah diye soyluyosun sonra kusucak gibi oluyosun. ekmek arası et cunku. bence big king xxl soyle ve hayatina mutlu devam et. yanina da tendersini chicken friesını soyle fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Söyle. Ranch sos da iste. Oh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 steakhouse al mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kojiroh said: dory said: bayar ben soyliyim, yani triple whopper woah diye soyluyosun sonra kusucak gibi oluyosun. ekmek arası et cunku. bence big king xxl soyle ve hayatina mutlu devam et. yanina da tendersini chicken friesını soyle fixed agreed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yiyemezsin ben ki hastasıyımdır whopper'ın trible yiyemedim bayıyo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 big king'in bile son ısırıkları bayıyor adamı, triplesi para ziyanlığı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 DUR SÖYLEME ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 söyle söyle tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dory+1 fakat onion rings ile dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 HAYDİ SÖYLEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ŞAKA YAPTIK SÖYLEME ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 SÖYLEDİNMİ HEMEN YOKSA GAZA GELİP ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 extra peynirli triple cheese whooper soyledim ben gecen, ustune bosalmisti biri sanki. cok cirkindi. aciliydi bi de iyice degisik olsun diye, 5 isirik aldim attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu sıcakta whopper yiyelim dedik dün, kusuyordum az kaldı dsfsdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar