cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bunca yıllık burger king yiyicisiyim, hiç söylemedim. hep ya chicken royale yanına 6lı tenders, ya steakhouse falan geçiştirdim. söylesem mi? mide fesatı geçirir miyim. güzel midir
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bayar ben soyliyim, yani triple whopper woah diye soyluyosun sonra kusucak gibi oluyosun. ekmek arası et cunku. bence big king xxl soyle ve hayatina mutlu devam et. yanina da tendersini soyle
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 megamac+barbekü sosu. o barbekü sosunu 2-3 katına dök megamekin. dünyanın en güzel şeyi falan
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 büyük seçim düz whopper menüyü zor bitiriyorum. benden daha zayıf kişileri falan bu tarz şeyleri yerken görünce aklım şaşıyo.
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 haftasonu 2 steakhouse menu yedi erkek arkadasim kahvalti niyetine
cogitoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 big king xxl yağlı oluyo ya. arkadaş alıyodu böyle iğrenç altın sarısı yağlar damlıyodu hep. çaktım steakhouse'u valla yanına da fries promaasyon
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 burgerda chicken royal cheese tavsiye ederim ama peynirsiz bir b*ka benzemiyo bence
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yemeyin abi pis pis şeyler.valla sonra çıkar acısı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dory said: bayar ben soyliyim, yani triple whopper woah diye soyluyosun sonra kusucak gibi oluyosun. ekmek arası et cunku. bence big king xxl soyle ve hayatina mutlu devam et. yanina da tendersini chicken friesını soyle fixed
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kojiroh said: dory said: bayar ben soyliyim, yani triple whopper woah diye soyluyosun sonra kusucak gibi oluyosun. ekmek arası et cunku. bence big king xxl soyle ve hayatina mutlu devam et. yanina da tendersini chicken friesını soyle fixed agreed.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yiyemezsin ben ki hastasıyımdır whopper'ın trible yiyemedim bayıyo adamı
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 big king'in bile son ısırıkları bayıyor adamı, triplesi para ziyanlığı olur.
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dory+1 fakat onion rings ile dsf
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 SÖYLEDİNMİ HEMEN YOKSA GAZA GELİP ?
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 extra peynirli triple cheese whooper soyledim ben gecen, ustune bosalmisti biri sanki. cok cirkindi. aciliydi bi de iyice degisik olsun diye, 5 isirik aldim attim.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu sıcakta whopper yiyelim dedik dün, kusuyordum az kaldı dsfsdfj.
Öne çıkan mesajlar