Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FC Köln: Daum Fenerbahçe'de

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Artık 1-2 güne resmi ağızlardan duymuş oluruz. Kulübe yakın kaynaklar doğruladı. Tüm gazetelerin manşetinde kesin dille anlatılıyor. Daum'un da doğruladığına dair bir iki haber vardı.
Evet ne diyorsunuz? Aragones'ten sonra nasıl bir değişim yaşanır fenerbahçede? Türk ligini iyi tanıyor, türk oyuncuları iyi tanıyor, fenerbahçeyi iyi tanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerli değilim ama gönderilmiş adamın tekrar geri alınmasına üzülüyorum, hep aynı şey, başka teknik direktör yok mu ya. Durmadan daum , lucesu adları geçiyor. Madem bunlar bu kadar başarılıydı niye yalvar yakar geri getiriyorsunuz. Üstelik gönderen yönetim ile alan/almaya çalışan AYNI! Bu nasıl mantık be kardeşim?
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Fenerli değilim ama gönderilmiş adamın tekrar geri alınmasına üzülüyorum, hep aynı şey, başka teknik direktör yok mu ya. Durmadan daum , lucesu adları geçiyor. Madem bunlar bu kadar başarılıydı niye yalvar yakar geri getiriyorsunuz. Üstelik gönderen yönetim ile alan/almaya çalışan AYNI! Bu nasıl mantık be kardeşim?

hayır bide getiriyon sonra niye kavuyon bu daum kaça kere geldi türkiye ?
Sosyal ağlarda paylaş

Türk takımlarının eski teknik direktör ve eski futbolcu takıntılarına hastayım. Sevgili bulamayınca son çare eski aşklarına saran kızlar gibiler maşallah. Rıdvan, Bülent, Ertuğrul gibi adamları sırf bu sevdaları yüzünden yeterince tecrübe edinememişken getirip mahvettiler mesela.

Daum kondisyon olarak iyi hazırlamıştı takımı, maç çevirdiğimiz ya da sonlarda kazandığımız çok oluyordu, ama bu kadar dedikodusu çıkan isimden sonra tutup Daum'u getirecek kadar da süper bir adam değildi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla para gitmesin diye yapılmış bir hareket bu. Daum biraz Lucescu gibi bir adam, çok pahalı transfer istemeyecek ve eldekilerle idare etmeye çalışacaktır. Allah bilir Maldonado-Josico bile kalır takımda. Hem Daum artık Türkleştiği için, zırt pırt soyunma odasına inilmesine de fazla ses çıkarmaz. Üç yıl şampiyon yapacağım diye seçtirdi gene kendini, üç yıl daha rezil edecek takımı.
Stadını da al git!
Sosyal ağlarda paylaş

yani cidden taraftarda akıllı değil,

hadi diyelim eski yönetim mallık yaptı gönderdi hocayı,sonra onlardan sonra gelenler pişmanız,özür dileriz diye geri getirdiler diyelim normaldir,fakat aynı adamlar ya,

yani mantık yok,taraftar sesini çıkarmıyor böyle gider,sıçtığın boku yalama olur bu da işte
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada , değişik bir kontaya değinmek istiyorum.

fenerbahçe klubünün halkla ilişkiler ve iletişim alanlarında BÜYÜK eksikliği oldu belli oldu. bu birincisi

İkincisi de , palavra haber yapmaktan başlarını kaşıyamayan türk basınının rezilliği.

Fenerbahçe dışında , daum'un eski takımı dahil herkes açıklama yaparken , fenerbahçeden neden herhangi bir açıklama yapılmıyor. bu birincisi.

bild , ispanyol basını ve muhtelif bir çok basın organı bu konu hakkında haber yaparken , neden biz "bild'in haberine göre" şeklinde haberler okuyoruz? bizde haberci yok mudur? araştıran soran yok mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

hadi diyelim eski yönetim mallık yaptı gönderdi hocayı,sonra onlardan sonra gelenler pişmanız,özür dileriz diye geri getirdiler diyelim normaldir,fakat aynı adamlar ya,

yani mantık yok,taraftar sesini çıkarmıyor böyle gider,sıçtığın boku yalama olur bu da işte

Sesini çıkarmıyor, akılsız falan (bu nasıl typo) diyorsun da, durup dururken Boğa'ya yürüyecek değil taraftar. Çıksa çıksa bizim burada çıkardığımız kadar ses çıkar. Kaldı ki daha ne yerli basından, ne de kulüpten bu yönde bir açıklama ya da imza haberi gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

kendisinin açıklamasından daha kötü duruma düşünüyor şu anda bence.. daum ile prensipte anlaştık , aragones ile yollarımızı ayırmak için görüşmelerimiz devam ediyor dersin.. çok basit.

klasik bi aziz yıldırım taktiği de olabilir. bi yem atalım bakalım kamuoyu nasıl tepki vericek ona göre hareket ederiz diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

DarKRideR said:

Sesini çıkarmıyor, akılsız falan (bu nasıl typo) diyorsun da, durup dururken Boğa'ya yürüyecek değil taraftar. Çıksa çıksa bizim burada çıkardığımız kadar ses çıkar. Kaldı ki daha ne yerli basından, ne de kulüpten bu yönde bir açıklama ya da imza haberi gelmedi.

ben onu aslında genel olarak söylemiştim,dönüp bakınca mallık yapıp belirtmemişim ama fenere direk gidiyor,nasıl algılanırsa.

TR'deki tüm takımlarda,medyada aynı bok sonuçta.Buradaki yönetime de futbola da inanmıyorum şahsen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...