Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 allah türkü korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ilirya da balkan ortamıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 diyorum bi cermenlik var ruhumda ama bundanmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yakında kan örneği gönderip ne olduğumuzu öğrenme fırsatımız da gelir bari inş. Çok merak ediyodum uzun zamandır asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 NoTwisT said: Ulkuculeri opuyorum gidilarindan.ülkücü değilim canım benim :) benim politik görüşümü herkes anlayamaz.. ama yazdığımın politika ile bi ilgisi yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 KahnX said: Yakında kan örneği gönderip ne olduğumuzu öğrenme fırsatımız da gelir bari inş. Çok merak ediyodum uzun zamandır asdfs ne olduğumuzu derken? ne oldum değil, ne olacam demeli diye bir şey diyesim geldi (eskiden kusan bir smiley vardı aşırı lazım buraya :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ilirya guildi kuruyorum, her class ve leveldan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Llama said: allah türkü korusun Geçmiş olsun koruyacak fazla birşey kalmamış :D Nerde okumuştum hatırlamıyorum ama bu gen çalışması bir ara(10-20 yıl önce sanırım) Türkiye'de Türk bilimadamları tarafından da yapılmış. Sonuçlar gelmeye başlayıncada çalışmaları alelacele durdurup üstünü kapamışlar. O yazıyı okurken de hiç "Neden acaba?" dememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 e türk kızlarını beğenmeyip sürekli dışardan kız alırsak olcağı buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benim dedemin babası libyada altın yüklü tren falan soymuş sora orda bida evlenmiş üremiş falan orda kalmış diye biliyorum ben :) action man miş kendisi kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tarih boyunca X tane medeniyet kurulmuş, 2 kıtanın birleştiği, öbürlerinin de ortasında olan bir konumdayız. Bu sonuca varmak için araştırmak zorunda kalmış olmaları vakit kaybı olmuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 konuyu daha açmadan isviçreli bilim adamlarının yaptığı bi araştırma olduğunu anladım, vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tamam da türkiyenin her kesiminde farklı birleşimler var. Kıbrısta ingiliz genleri, kafkaslarda slav genleri, iç kesimlerde türkler. Cermenler nerden girdi kanımıza onu çözemedim. Yahudilerden bahsetmiyorum zaten marsta uzaylı bulsak .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 arcane said: Tarih boyunca X tane medeniyet kurulmuş, 2 kıtanın birleştiği, öbürlerinin de ortasında olan bir konumdayız. Bu sonuca varmak için araştırmak zorunda kalmış olmaları vakit kaybı olmuş. :P Artık tescillendi :D NoT: Bu gülem smileysinin kahkahalar atanı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dünya türk ols.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cCCcccCCCCCcCCCccccCCccCC o değil de türklerden örnek nerden bulmuş bu herifler fetullah gülen mi satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ee zamanında yayılmışız her bir yere, olabilir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ShadowFury said: Nesi sürpriz ki bunun? Saf ırk çıksa sürpriz olurdu asıl. Tarih boyunca göç almış göç vermiş bi bölge anadolu -ki bunun imparatorlukları var, devşirmeleri var filan, saf kalması imkansız zaten. yani... bir de bunu "çok sürpriz" diye birşey aunulması komikmiş. "Türkiye Cumhuriyeti'nde Türk derken köken ve genler yüzünden denilmez" gibi şeyler boşuna denilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 onların da suçu değil ki nihal atsız propogandaları yüzünden türkleri safkan sanmışlardır sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ShadowFury said: Nesi sürpriz ki bunun? Saf ırk çıksa sürpriz olurdu asıl. Tarih boyunca göç almış göç vermiş bi bölge anadolu -ki bunun imparatorlukları var, devşirmeleri var filan, saf kalması imkansız zaten. Aynen öyle. Ha bu haberi bir de "Türkiye'de Türk ırkı yok denecek kadar az" diye yanlış anlayan insanlar var.. Haber Türkiye'de Türk ırkı yok ya da çok az demiyor. Gayet Türk ırkından insanların olduğunu da ifade ediyor ve karışık diyor gayet olması gerektiği gibi ve bunun da biçok sebebi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bizim mahalledeki,muzaffer var biz muzo dioz:D herif ,cermeni arabı geçin,insanüstü bir varlık lan,yalan bunlar inanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 KahnX said: Cermenler nerden girdi kanımıza onu çözemedim. Yahudilerden bahsetmiyorum zaten marsta uzaylı bulsak .... cermen olmasalar bile galatlar var. onlarla alakalı olabilir. anadolu'nun bağrında keltler. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 benim kan %50 kimerya %30 orc %20 türk çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 adamınbiri said: isviçreli bilimadamları ben yemek yerken "sen şuan yemek yiyosun" desen inanmam. sorma ya annem de paso gazeteden bişeyler okuyup gelip dırdırdır kafamı yiyo. kadn bilgin açma kapama düğmesini bilmez gelmiş MAGNETİK ALAJN VARMIŞ BEYNİ ZARTZORT. çay koy anne dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Boşuna heryerden türk çıkmıyor dünyada, zamanında uçanı kaçanı affetmemiş adamlar. Bari slav, cermen daha yoğun olsaydı karışımda da biraz güzel bir millet olsaymışız. Böyle çok rerörerö olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar