CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Eğer FLASH TV de canlı yayında, yapımda çalışıyorsanız biter. Hatta 2 de bile bitebilir.FLASH TV sonuçta. EN İYİ kanal. Geçen reytingler geçti elime, samanyolunu geçmişiz.Birtek samanyolunu ama.EN İYİ KANAL FLASH. Ulan günde 4 saat türkü, kro kro şeyler dinlemekten tarzım ağzım yüzüm değişti, kaydı şerefsizim.Saçım sakalım birbirine girdi. Geçen sokağın ortasında kendimi ''Ver coşkuyu ver ver ver coşkuyu, ver coşkuyu ver ver ver ver çoşkuyu'' diye şarkı söylerken buldum. ULAN. 4 saatte çalışıyorum sanmayın, o sadece gece programı.Sabahta DEST-İ İZDİVAÇ var. Aralardada prodakşın işleri. Birde kendi mallığıma düştüm buralara.Açıklamak bile istmeiyorum. Edit: Başlığada SITAJ yazmışım ya. Yok artık ya. beyin kalmadı ya. Edit 2: SITAJı düzelttim, mesajı sakinleştirdimG
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet. Yerin altında 4. kattayım.
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 eşşeğe "varan" adamın çıktığı kanal mıydı o asda
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 incirli sinemasını stödyo yaptı lan adamlar
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ahaha bazen geçerken görüyorum o kapının önünde böyle düğüne gelmiş gibi bekleşen tipler oluyor. Çok komikler. O kanal nasıl ayakta kalıyor anlamıyorum, ciddi ciddi reklam veren falan var mıdır acaba kanala.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Alfheim said: eşşeğe "varan" adamın çıktığı kanal mıydı o asda HASHDHASDASD
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 elesso said: incirli sinemasını stödyo yaptı lan adamlar Bak işte o iş güzel. Dev gibi mekan rahat, iyi. Ya reklam falan veren var mı diyorsunuz ama half orc bir kesim varki fena izliyorlar hakikaten flashı.Reytingler hep cacık değil.Birde para çok adamlarda. Full iç yapım, para harcamadan program yapıcaklar utanmasalar.Sadece kazanıyorlar, bok gibide kazanıyorlar.
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 deadwoll said: Ahaha bazen geçerken görüyorum o kapının önünde böyle düğüne gelmiş gibi bekleşen tipler oluyor. Çok komikler. O kanal nasıl ayakta kalıyor anlamıyorum, ciddi ciddi reklam veren falan var mıdır acaba kanala. Ya tipler şaka gibi, gerçekten şaka gibi. ama arada birtakım gözel bağyanlar oluyor, nasıl oluyor anlamıyorum. Birde dansçılar vardı bu gün, üff. Çokta mutsuz değilim lan sanırım. Merhaba ben yapımdan Onur demeyide seviyorum ayrıca.asdf Yinede FLASH ya, kimi kandırıyorum ben ya.
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arda bey vakası olmasın aman dikkat asdfzg
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 güreşi seslendiren adamlar oralarda mı sdf
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 7thBreath said: arda bey vakası olmasın aman dikkat asdfzg Elesso stüdyoyu bilince bir tırsmadım değil.
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tyrannus said: güreşi seslendiren adamlar oralarda mı sdf of tam bir efsaneydi onlar uğur taşdemir'le murat şen yine yayınlıo mu flash izleyelim
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahaha güreşi yayınlayan adamlar ordaysa geyik olur skdljflksd
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 deadwoll said: Ahaha bazen geçerken görüyorum o kapının önünde böyle düğüne gelmiş gibi bekleşen tipler oluyor. Çok komikler. O kanal nasıl ayakta kalıyor anlamıyorum, ciddi ciddi reklam veren falan var mıdır acaba kanala. FETOOOO fonlarından gelen paralarla
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben naylon yapıcam stajımı. belirteyim dedim. selam
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bence naylon staj çok zararlı hem bişi öğrenmiyosun yaparken hemde o staj defterini doldururken aa ne yazsam ya buraya diye 2 saat düşünüyosun ama eğer stajını adam gibi yaptıysan hem tecrübe kazanıyosun. hedme sorun çıkmaz staj defterinde.
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben 1 sene tofaş genel müdürlükte yaptım çok zevkliydi keşke hep staj yapabilsem. çok kaliteli insanlar tanıdım. hayatımın bu evresinde bile o tanıdığım insanlardan öğrendiklerim o kadar işime yarıyoki. arkama dönüp hep teşekkür ediyorum onlara.
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ne var ki arkadaşım dizi setinde staj yapıyo, sabah 4'e doğru eve geldiği oluyo. dfs
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 En karizma staj benimkiydi. Beyaz yakalıydım ben.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 en karizma staj benimlkiydi siyah mayoluydum ben bodrumdaydim walla naylon yaptim utanmiyoum 1 gecedede yazdim defteri canavar gibi
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 en boktanı benimdi. hayatınımın hiç bi döneminde 11 de uykum gelmiyodu. orda geldi. dedim nalet olsun muhasebeceliğine de, hesap uzmanlığına da dedim. itliği, hergeleleliği öğrenicem bundan sonra dedim
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 her sene yaz okuluna gitmekten staj yapamıcam ben heralde
Öne çıkan mesajlar