Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Monkey Island

Sylian

Öne çıkan mesajlar

uzun demişsiniz de bana çok kısa geldi ya

yani ilk gün açtım oyunu biraz bakiim die o trialdan kurtardım kendimi hemen bütün caseleri salarak falan. Sonra vodoo ladyden haritayı bilmemne aldım. Aha dedim şimdi başlio herhalde macera. Ama öle save edip çıkmıştım. Arada dragon age vs oynadım bi süre işte. Neyse bugun tekrar açtım kaldığım yerden uzun sürecek die bekliodum. Sponge u büyütmek için istenen 5 şeyi topladım. Bitti hemen. Onları toplamak da çok kısa yani. Yarım saatimi almadı.

Sosyal ağlarda paylaş

yeri sayılmaz pek ama;

dün bu mesajı yazdıktan sonra steamden güzelce ilk oyunu da satın aldım. indirmesi hayat boyu sürdü zaten, neyse bekledik ettik. bugün kurulduk başına, derken hata verip kapandı.
windows bir sorunla karşılaştı etc ekranı, oyuna girmiyor.
neden ola ki?
ühühühü...
Sosyal ağlarda paylaş

Script Creation Utility for Maniac Mansion. LucasArts adventure oyunlarını yaparken bu motoru kullandı bi süre (yanlış bilmioysam MI1, MI2, Indiana Jones and the Fate of Atlantis falan bunlar hep SCUMM motoru ile yapılmış).

Burda bahsedilen şey de SCUMM VM. SCUMM şimdiki sistemelrin hızına ayak uyduramadığı için saçma çalışıyo bu motorla yapılan oyunlar. SCUMM VM de SCUMM motoruyla yapılan eski oyunları yeni sistemlerde çalıştırabilmek için kullanılan DosBox benzeri bi program. http://www.scummvm.org/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...