Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bilmiyorum neden ama zorladı biraz sanki :D Bide nooluyo bu oyuna bööle yaa ? :D Tarihinde hiç olmamış şeyler oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bu bölüm son iki bölüme göre biraz daha uzunca geldi bana. Ha bitti bitecek derken yeni bir şeyler oluyor uzuyor falan. Sonlarına baya yaklaştım sanırım. Güzel olmuş yine. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Anca bitirebildim. Diğer bölümlere göre bayaaaa uzun geldi bana. Zorluk olarak da hafif daha zor gibi, ama öyle çok takıldığım bir yer olmadı. İyi bir bölüm olmuş bence. Son bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bu arada iskeledeki (kedisi olan) adam Jungle Beast hakkında bir şeyler anlatıyor ya heycanlı heycanlı. Aynı hikayeyi anlatmasını ikinci kez isteyince geçen muhabbete öldüm bittim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Oyun çok güzeldi, sevdim. bu ekip harbiden iyi oyun yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 stan sells everything: http://stansellseverything.ytmnd.com/ http://stansellseverything-thegame.ytmnd.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 uzun demişsiniz de bana çok kısa geldi ya yani ilk gün açtım oyunu biraz bakiim die o trialdan kurtardım kendimi hemen bütün caseleri salarak falan. Sonra vodoo ladyden haritayı bilmemne aldım. Aha dedim şimdi başlio herhalde macera. Ama öle save edip çıkmıştım. Arada dragon age vs oynadım bi süre işte. Neyse bugun tekrar açtım kaldığım yerden uzun sürecek die bekliodum. Sponge u büyütmek için istenen 5 şeyi topladım. Bitti hemen. Onları toplamak da çok kısa yani. Yarım saatimi almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 5. Bolum ile ilgili teori (4. bolum hakkinda spoiler icerir!) 5. bolumde guybrushin cesedini bir sekilde su meyve kafali kabile bulup ates dansi falan yaparak geri mi getiricekler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 8 aralıkta geliyormuş son episode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 4 bölümü oynadım bitirdim, pek memnun kaldım, çok özlemişim guybrush'ı :)) daha da iyisi, eniştenize bilgisayar oynamayı sevdirdi sannırım bu oyun, şimci de birinci bölümün remake'ini indiricem hatta. ailecek bilgisayar oynayabiliyoruz artık yay!! o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aa evet ilk oyunun remake i de oynanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yeri sayılmaz pek ama; dün bu mesajı yazdıktan sonra steamden güzelce ilk oyunu da satın aldım. indirmesi hayat boyu sürdü zaten, neyse bekledik ettik. bugün kurulduk başına, derken hata verip kapandı. windows bir sorunla karşılaştı etc ekranı, oyuna girmiyor. neden ola ki? ühühühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 windowsun muamma sorunları. bi sorunla karşılaştı e be güzel windows ne sorunla karşılaştın söylesen belki derdine bi çare bulcam ama yok sölemez. sinirlendim dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dosbox ile deneyin??? ya da scummm mı ne vardı lucasarts için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 scumm'u kullanıyorum bende ama eski Mİ oyunları için o ya, mi 3'te diyaloglar kitleniyodu mesela scumm çözdüydü o sorunu. tales of monkey islandda işe yarayacağını sanmıyorum yinede denemekten zarar gelmez tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eski oyunu mu (mi) oynuyorlar yoksa Tales of Monkey Island mı oarada error verdiydim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eski oyunun 2009 remake'ini oynamaya çalışıyoz. steam de bi garip programmış, bütün tales...'i içinden çalıştırdım sorun çıkarmadı, bunu yapamıyo şimdi eşek :( gitti paracıklarım, ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 secret of monkey island special edition oynamaya çalışıyosunuz yani. vallahi ben onun için scumm'a ihtiyaç duymadıydım ama olabilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 o zaman geliyo n00b sorusu: scumm nedir? ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Script Creation Utility for Maniac Mansion. LucasArts adventure oyunlarını yaparken bu motoru kullandı bi süre (yanlış bilmioysam MI1, MI2, Indiana Jones and the Fate of Atlantis falan bunlar hep SCUMM motoru ile yapılmış). Burda bahsedilen şey de SCUMM VM. SCUMM şimdiki sistemelrin hızına ayak uyduramadığı için saçma çalışıyo bu motorla yapılan oyunlar. SCUMM VM de SCUMM motoruyla yapılan eski oyunları yeni sistemlerde çalıştırabilmek için kullanılan DosBox benzeri bi program. http://www.scummvm.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 süpermiş, teşekkürler :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 scumm nedense oyunun dosyalarını tanımadı, burada oyun yok deyip duruyor. acaba steam ile indirdim diye mi olmuyor? velhasıl oynayamıyoruz hala. deli gönlüm sam&max indir diyo, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 remake de böyle scumm felan gerekmemesi lazım yaw, pek garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Emaleth mi1 special edition da windoz la ilgili bir sorun çıkmıştı bende de hatayı steam forumlarından aratınca bir sürü insanda aynı şey olduğunu gördüm çözümünü de yazmışlardı. Bana ne dediydi hatırlamıyorum ama aynı sorun olabilir bir arat orda aratmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar