Buyse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dünden beri yazılanları tekrar okudum ve Revo guildi, sen haksızsın, seni kınıyorum ve laflar hazırladım. ama yazılmaz şimdi buraya saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 WE EAT YOUR BABIES!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Açıkça belli ki bu forum bizim guild'i eleştirmeyi, kötülemeyi seviyor, çok umursamıyoruz ve buraya kendi guildimizle ilgili bilgilendirme bile açmadık. Yönetim kadrosu da maaşallah başka bir konu olduğunda "2.07" sn de kilitler, bu konu ise hala burada ve eminim hepte burada duracak, sticky yapın bence. Hep bir ağızdan fanlarımız kaba etlerinden sallamaya bile başladılar, "ventrilodan adama ana avrat kaymışız o da susmuş" a kadar götürdüler olayı. Hadi deseniz ki Revolution'da oynayan Catzee seviyesizdir, haklılık payı var derim ama Drerd kötüdür, Exented yalancıdır, bütün Revolution seviyesizdir nedir yahu? Bu guild belki de en uzun süre ayakta kalan Türk guild'idir, başka bu kadar uzun süredir varlığını sürdürebilen bir guild var mı bilmiyorum, ha bunu çok büyütmüyoruz bizim için arkadaşlık ortamı ama dağılmadı, hepte genişledi, insanlar guildden ayrıldılar ama vent'e geldiler sohbet ettik, guildden kicklendiler (ki birisi de benim), muhabbet devam etti, adam olunca (mecazi burası) geri döndüler/(döndüm :P). Başka guildlerde itemlar officer kadrosunun seçtiği kişilere verilirken bu guildde ben bildim bileli dkp ile dağıtılıyor, trial iken guildmaster'ın önünden item aldım ben yahu. Kimsenin açgözlülük yaptığı falan yok, officer kadrosunun hiç yok. Anlaşamayıp burada saçmalayanlar var, örneğin Ashseeker; (isim veriyorum çünkü yukarıda post'u var atıldım vs.) guildden Kalecgos fight'ı sırasında, partydeki guild üyelerine alenen küfür ettiği, efelik yaptığı için atılmıştır. Bizzat şahidim bu olaya. Kimseyi sebepsiz yere atmadı revolution. Uzun süre online olmayanlar atılmıştır. Officerlara işini öğretmeye çalışanlar atılmıştır (şaşıyorum ben nasıl hala guilddeyim:P). Terbiyesizlik edenler atılmıştır. Revo'da küfür, argo, vs. var mı? Var. Ama herkeste olduğu kadar var. Kişiye yönelik küfür yok. Kötü oynuyor diye oyuncu da atılmadı benim revolution'da bulunduğum süre boyunca, ki bu SSC zamanına kadar gidiyor. Bilmeyene öğretmeye çalışıyoruz aksine, Tatar'a da bunu yaptık, yapmaya çalıştık. Bu oyun matematik sonuçta, hangi class'a hangi stat lazım az çok biliyor herkes. Tatar'a ise kendim anlattım bu böyledir, burda şunu yapmalısın diye, adam çok bilmişlik yaptı, dinlemedi çoğunu anlatıyorum birşey, yok öyle değil böyle diye tutturdu. Video izle diyorum, bir bak kime ne yapıyor, taktik oku vs., 10 mande kestim ben bütün bossları diye cevap veriyor. Armory'den bakıyorum bir kaç boss kesmiş sadece.Kaldı ki benden tavsiye isteyende kendisiydi. Yine gelsin yine anlatırım sabaha kadar sorun değil, şu durumdan sonra bile gelsin yine anlatırım ama artık sıktı yani şu durum. Tatar'ın önünde giren paladin benim mesela, uzun süredir de tek paladin giriyorum, bir çok sefer konuşmuşuzdur Exented'la, Tatar gelince girsin yerime diye, ama Tatar ortalıkta olmadı hiçbirinde. Eh artık biz ne yapalım, raid saatinde online olmazsa, online olduğu raid saatleri de progress ile uğraşıyorsak giremez tabi ki raidlere. Nasıl gireceğim raidlere diyor, beklemeyi öğren, ben de bekledim zamanında diyorum, ne gerek var bu guild için değer mi diyor? Bekleyenler idiottur diyor. Kardeşim değmezse, bekleyenler idiotsa, olma idiot çık guildden, niye yoruyorsun ki bizi? Bunlar benim kendi fikirlerim, guildde yetkili değilim, sadece member'ım ve bu bana yetiyor 2 yıldır, gayet eğleniyorum, gayet mutluyum, küsüp konuşmadıklarım oldu, kavga ettiklerim oldu, sinirden kudurduğum bile oldu ama hala daha herkesle kardeş gibiyiz, ve bu kadro'da gitgide büyüyor, sürekli yeni insanlar ekleniyor. Paticikteki arkadaşlar, önyargıyla bakmaya devam edeceklerdir benim yazdıklarımdan sonra da, öncesinde olduğu gibi, zaten tanımazsınız beni, umursamazsınızda niye yazdım bilmiyorum bu kadar gerçi :) Ad3m bildiğim kadarıyla uzun süredir paticik üyesi, aynı zamanda revolution üyesi, girmeden önce ve girdikten sonra olmak üzere ne biliyormuş guildle ilgili ona da danışabilirsiniz. Resim olayında ise görüşlerim değişmedi, kimse tipine hakaret etmedi, haketti bence o muameleyi, aşırıya kaçtık mı? Evet aşırıya kaçtık, geri aldık yaptıklarımızı, sildim resmi forumumuzdan ben, arkadaşta idiot lafını geri almış, e konu kapanmıştır, kkbyethnx Ek not : Kendimde wall of text yazma potansiyelini hissettiğimde yanımda olup susuzluğumu dindiren erikli suya ve fantaya saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ellerin kurudu, ellerine döktün onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fantayı içtim lan sdf elime niye dökim yapış yapış ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 üşenmeyip okudum lan hepsini inanamıyorum kendime ne boş herifmişim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aylar sonra tekrar wow oynamış gibi oldum, emeği geçenlerin eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 said: Tatar'ın önünde giren paladin benim mesela Anlaşıldı agresif tavırların. Suçlusun Revo! Suçlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yerimi alacaktı, kazdım kuyusunu!!11 Ama inatçıymış bırakmadı peşimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bence farklı ordaki önünde giden paladin bendim mevzusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kuddusi said: 7thBreath said: he adam açık unuttu diye koyun forumlara alay edin iyimiş. sana da yazık gerçekten ben sadece profilinin "free for all" olduğunu belirttim çünkü 2 isim verdi "bunlardan biri yapmıştır zaten bekliyodum" diye ben ne resmi beğendiğimi belirttim ne de doğru bulduğumu söledim lafı anlamak istediğiniz gibi anlamayın okuyup olduğu gibi anlayın Adamın resmi konulup alay edilmiş, o da böyle olduğunu düşünüp siniriyle yazmış olabilir, üstüne öle alaylı bi mesaj atıp sonrada " ben ne resmi beğendiğimi belirttim ne de doğru bulduğumu söledim " demekle olmuyor olayı tam okumadım ama haklıyken haksız bi duruma düştünüz, ben de yapılanın ne kadar ucuz bi hareket olduğunu belirtmeye çalıştım, tartışmaya gerek yok neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: bence farklı ordaki önünde giden paladin bendim mevzusu. seviyesiz!!bir çabuk sözünü geri al yarına kadar vaktin var geri almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kardeş o resim koyma mevzusunu sizin ananıza bacınıza yapılsa hoşunuza gidermiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yülüüü bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 BEYLER ANNE DEDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 O resimle oynayıp dalga geçenler zaten seviyelerini belli etmişler. Ben olsam o olaydan sonra hiç kafama takmazdım tatar, hani nasıl ufak böcekleri önemsememen gerekir, eğilip yakından bakarsan mideni bulandırırlar, ama umursamaz yürümeye devam edersen birşey olmaz. Bu da onun gibi işte, mideni bulandırmaya gerek yok, ez, yürümeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sana gültmü yok tatar ya taktığın şeye bak bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten kendi ulduarlarını yapıyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit saka maka iyi trolledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 resim olayından sonra tutamadım kendimi trollemiyorum resim olayı haklıda olsalar haksız yaptı bu revo gültünü tatar haklı benim gözümde o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 kermit said: kardeş o resim koyma mevzusunu sizin ananıza bacınıza yapılsa hoşunuza gidermiydi ? Ahahah kopardın beni abi yaa /kneel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ohannes wtf ne olmuş lan buralarda sdf Şu yazılanlardan sonra ciddi laf edilmez zaten wtb kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatar2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bildiğim kadarıyla o sitenin adminleri adem ve catze. adem şimdi noolmuş ya falan diyorsun da afişi sen yapmıştın bu resim olayını da sen mi yaptın? Kim benim resmimi alıp resmi sitenize koyan kişi? Kesin biliyorsunuz. Aa noolmuş wtb kilit diyorsun sanki konuyla alakan yokmuş gibi. Of yani hakkaten buraya bana yakışmıcak şeyler yazıcam, zor tutuyorum kendimi. Bu kadar mı leşsiniz ya? Hala kalkmış haha hihi yapıyorsunuz utanmadan of yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Allasen yaz ya 2 yancı buldun diye orgazm oluverdin? PS : Ayrıca resminle alakam yoktur ki sevmediğim birşeydir o afiş ile real resim farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar