Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablosuz optik mouse / klavye

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

MS kablosuz optik mouse ve klavye seti var bende
siyah olanından
çok şık bir görüntüsü ve kullanımı var klavyenin ama aynı şeyi mouse için söyleyemem

normal işler için iyi de oyunlar için kablosuz mouse almayın derim, markası ne olursa olsun, mutlaka bir gecikme oluyor reaksiyonlarda, bu o kadar küçük bir gecikme ki aslında, genelde farketmiyorsunuz ama toplamda kablolu ile arasında çok kullanım farkları doğuyor

sonuç : kablosuz klavyesini tavsiye ederim ama kablosuz yerine yine optik ama kablolu modelini al mouse'unun [MS için konuşuyorum] aynı şekilde bir de logitech kablosuz mouse ve klavye seti var onda da aynı durum daha fazlasıyla söz konusu, yine klavyesini tavsiye edebilirim hem ergonomi hem de görüntü açısından ama mouse olmamış [teknik olarak da sanırım bundan iyi olması beklenmiyor kablosuz mouseların]
Sosyal ağlarda paylaş

evet
optik mouse kullanıp daha sonra kabloluya dönen çok insan var benden söylemesi
ben Jaguar marka mouse kullanıyorum ucuz (5 $ kadar) olmasına rağmen beklenenden yüksek performans sergiliyor

klavye hakkında bilgim yok ama bence kablolu sistem her zaman iyidir[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Sosyal ağlarda paylaş

klavyeye garanti veririm öyle bir sorunu yok
ama mouse daha çok 2 boyutta da hareket sağlayan bir aygıt olduğu için klavyeden farklı olarak zannedersem daha az data gönderiyor bu da hız konusunda daha kullanışlı olmasını sağlıyor

3 tane kablosuz klavye kullandım hiçbirinde o anlamda sorun çıkmadı ama mouse'ların içinde de aynı tepki eksikliğini hissettim
Sosyal ağlarda paylaş

ben a4 kullanıyorum m+k inanılmaz memnunum öldürseler dönmem abi o kablo çılgınlığına
kim öyle geç gidi cs oynanmıyo diyosa ya yanlış biliyo yada dandik bişi kullanıyo
muhtamalen ır lı bişi kullanıyolardır ondan allah tüm dünyayı korusun alacaksan radyolu al benimki alıp istediğim yere gidiyorum yok vericiyi görmedi önüne bişi vs dite bir sorunum yok
sakın ama sakın microsoft un ürününü alma rahatsız bir alet onun yerine aynı tarz görünüşte logitech ler var mouse klavye set onlara baktım yeni acayip rahattı benimkinden memnun olmsam bir saniye durmaz alırdım mutlaka git bir bilgisayarcıda dene almadan[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

saygı ayrı gerçek ayrı
bu adamlar bize öpücükle vermiyolarki bu mereti
ben baktım son çıkadıkları o siyah takım çok şık ama mouse ne biliim böyle elime oturmadı bian kendimi rahat hissedemedim o aletle
hepsini önüne koyup en rahat ettiğini almakta fayda var
ama microsoft un hakkını yemiyim yeni bir alet çıkardılar inteli serisinden yanlış hatırlamıyosam 120 milyon civarındaydı tek mouse.pahalı ama elinde hiç yokmuş gibi bir alet deli cs oynanır onda :)[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

size bi + bi -
+ sı klavye de 80 tuşa basıp kitleyincec pili çıkartıyonuz klavyedeki koma hali geçiyo :)
- side yanında kumanda kullanırken bazen kısa süreli kitlenme gibi bişi yapıyo mesela araba yarışında radyo nun sesini kısarken basılı kalıyo düğmeye ve virajı biraz fazla dönüyo 180 derece kadar :D[hline]King Of Chaos
Sosyal ağlarda paylaş

baba klavyeyi bilemm ama
bende a4 kablosuz optical mouse var
şarjlı fln bişe.. ve şarjı da sadece normal kablolu mouse gibi kullanıosun..
ve acaip kullanışlı oyunlarda şu ana kdr hiç bi problem yaşamadım
şarjı 10 saat fln paso çalışırsa yetio...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ben bu aralar kalvye mouse seti almayı düşünüyorum da birkaç şey sorayım dedim.

şimdi bikere ikisini de alcama göre zaten set almak daha mantıklı herhalde? ama microsoft dışında bu tür setler görmedim ben veya hatırlamıyorum.

microsoftun klavyeler ve mouselar iyi midir sizce? ben bir siyah set gördüm gayet güzeldi ikisi de kablolu mouse optic ama kaliteli midir? gönül rahatlığıyla alabilir miyi,m yani :)

yoksa direkt kablosuz olanlarını mı tavsiye edersiniz

not: böle bi topic olduğu için yenisini almadım ama içindeki mesajlar bayaa bi eski olduğu için pek bakmadım. yeni çıkan bişiler varsa tavsiye beklerim :)

not2: siyah set tercihtir :)
Sosyal ağlarda paylaş

hah ben de şöyle bir fare arıyorum: (esasen fare+klavye set düşünüyorum ama fare güzel olsun klavye ayrı da alınır)

fare optik ve kablosuz olsun. (bazı arkadaşlar ikisini birbirine karıştırmış) fps'lerde kullanılabilir olsun, online unreal tournament filan oynarım. (bak bak) dayanıklı olsun, 1-2 yılda bozulmasın. ve sol elle kullanmaya uygun ergonomisi olsun, manyak adamlar bütün fareleri ergonomik olsun diye sağ ele göre yaptılar şimdi doğru düzgün fare bulunmuyor sol ele de uygun çalışacak.. ha bu arada, solak değilim ama sol elle kullanıyorum fare..

yeni çıkan microsoft wireless optical mouse 4.0 en uygunu gibi gözüküyor ama oyunlarda nasıldır bu? logitech mx önereceksiniz muhtemelen ama onlar kablolu ve sağ ele göre tasarlanmış, o nedenle pek uygun görmedim..

neden ille kablosuz istiyorum? kablo habire hareket imkanını kısıtlıyor ve özellikle fps filan oynarken farkında olmadan ani hareketlerle kaloyu zorlayıp ömrünü kısaltıyorsunuz. bir ara ut oynarken iki ayda bir a4tech fare değiştirdim üstüste 3-4 kere. bu nedenle a4tech'in kalitesine de zerre kadar itibar etmiyorum, şöyle ms veya logitech önerebilirseniz tercih ederim. ucuz olup zırt pırt bozulacağına daha pahalıya bir kere alır 4-5 yıl kullanırım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

valla uzun süre önce UO oynarken kablosuz mouse'un pili bitmişti ölmüştüm falan, o zamandan beri uyuzumdur kablosuz mouselara oyun oynarken.
PC'de 2 tane mouse takılı, biri kablosuz, diğeri kablolu.. oyun oynarken kablolu olanı kullaniorum.. oyunu kapatınca masanın arkasına atiorum onu ve kablosuzu kullanmaya başliorum.
Microsoft'un kablosuzları deli gibi pil yiyo..
KAblosuz mouse alıcaksan al bi mx900 =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

mx900 al demeyi ben de biliyorum da alacağım işlemciden pahalı fare almam manyak mıyım.. :) şöyle 50$'ı da geçmesin hani, fiyat/performans sistemi kuruyorum zira athlon xp 2500'lü.. hem mx900 ucuz olsaydı bile sağ ele göre tasarlanmış, sol elle kullanıyorum ben..

şu mx optical engine kullanan modellerin hem kablosuz hem solele de uygun olanları olsa düşünmeden alırdım. poff yani nasıl yapmışlar tebrik etmek gerek. sol elle fare kullanmak yasak sanki.. mx700 hem sağ ele göre hem acayip pahalı be kardeşim.. hadi sağ el olayı olmasa bütçe zorlamaya değer derdim..

önerilerinize açığım halen..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...