Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 diyorum ya, Fenerbahçeli olmak demek kafa dengi olmak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Fenerbahçeli olmak kendi takımları haricindeki bütün herşeyi ve herkezi aşağılamaktır. Uzun maratonlar sonucunda bilek hakkı ile alınan kupaların kutlama sevincini bile kazanan takıma yaşatmamak en kutsal görevlerden biridir (Efes), aynı zamanda lobici olduğundan her türlü taşkınlıktan en hafif ceza ile kurtulabilmek'de fener özellikleri arasında yerini almıştır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Fistan said: Türkiyede Fenerbahçe'nin yaptıkları 1 numara oldugu için, bu tarz olaylarda 1 numara da Fenerbahçedir. Başkaları şampiyon oldugunda 1. haber olamaz, 2. haber olur, çünkü Fenerbahçe'de ya bi transfer ya bir başkanlık yarışıdır ön plana çıkar. Türkiyede haber yapılan takımlardan Fenerbahçe'nin payına düşeni gs+bjk+diğerleri'nden bile fazladır. bu diğer takımlarda Fenerbahçe hazımsızlığı meydana getirir ve bu hazımsızlıktan kurtulmanın tek çaresi hazımsızlık suçlamaları ile olur. Çünkü fenerbahçenin hazımsızlık sorunu tarihi boyunca hiç olmamıştır.Çünkü Fenerbahçe,Türkiyede 1 numaradan hiç bir zaman inmemiştir.inmeyecektir. bu mesajıma lol, rofl vb cevaplar hazımsızlık göstergesidir. fazla belli etmeyin. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Hazımsızlık çeken galatasaray taraftarlarının bu link ve devamını izlemesini tavsiye ediyorum; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Videolarda galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının çekim ekibine verdiği tepkileri ve davranışları iyi analiz edin canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 cemad said: abi denetlemeyi bırak 1 kere yapanı bir daha almasalar bile yeter. yeter ki engel olsunlar sokmasınlar o adamı oraya niyet olduktan sonra yapılması zor birşey değilevet ya, budur olay. ama bu niyeti yalnızca x kulübü sergilemez tek başına. hayatta sergilemez hem de. çünkü fanatizm kulüplere güç veren birşey. bunu federasyonun yapmsaı lazım, meclisin yapması lazım. meşrulaştırma değil bu, neyini meşrulaştıracam ? o adamı keşke kaya eşşek sudan gelinceye kadar dövseydi. cidden böyle sonraki gün sokağa çıkamayacak hale gelseydi adam. belki o bi ceza olurdu. keşke o bayan takımlarına laf atılırken sahadan kızlardan biri basket topunu ağzına yüzüne atsaydı birinin cok sinirlenip. hayvan bu adamlar. hayvanlık fenere özgü, galatasaraya özgü, beşiktaşa özgü değil. üstüste koyunca en tepede fener çıkıyorsa, sebebi fenerbahçeden nefret edişinizdir, 2 sn lik bir düşünme sonucunda bu sene beşiktaş taraftarlarının barbaros bulvarını kapatıp bir ambulansın geçişine izin vermeyişini de hatırladım şimdi. ya da chelsea tribünündeki beşiktaşlıları. ya da fb nin şampiyonlar ligindeki rakiplerini karşılamaya gelen gs lileri falan. bunlar münferit olaylar. fakat toplu önlem almak lazım. ve eğer, siz burada "yok yok, fenerbahçe taraftarı hayvanmış itşe bakın görüldü bunların ilk değil zaten şerefsiz bunlar" derseniz, bu olaylar asla düzelmez, bundan 3 gün sonra galatasaray taraftarı yapar, "aaa bakın asıl hayvanlar galatasaraylılarmış, zaten vatanı satmış fransızlar bunlar" der bir başkası, beşiktaşlılar yapınca da "eziktaş heiheiehieheiheiheieh" der üçüncüsü. büyüyün biraz. bu arada, rasim başak'a altı ay ceza versinler. mirsad'a üç ay versinler. seyircisiz oynama cezası da verilmesin ama, zevki öldürüyor. "sadece bayan seyirci alınacak" cezası verilsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Valla kusura bakmayın.Sabahında Hıncal Uluç bile yazmış önlem alınmazsa kan çıkar diye. O takım o kupayı boş tribünlere karşı aldı ayıp. Asıl komik olan ise hadi seyirci hayvan münferit şahsın hatası akşam dolanırken FB tv de gördüm haberi. Ne sahaya atlayan seyirciler gösterilip kınanıyor ne başka bişey yapılan haber seriye hakemler damgasını vurdu vs. Özellikle 5. maçta KURALI UYGULAYAN hakemi yerden yere vurmalar. Eh kanalı böyle haber yapan takımın taraftarı da iner sahaya olay çıkarır. Birde genel yazıyorum takımla alakası yok. 10 lira bilet parasıyla sırtında R.Carlos forması giyen hayvanlar salonlara alınmasın artık lütfen ya. Eskiden seyircisi azdı basketbolun ama seyirciydik. Gidip rahat rahat maç izleyebiliyorduk. Kolu kırık kız korkmadan maç izleyebiliyordu. Bu rezaletler iyice can sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 o cezalar bu federasyonla çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Fistan said: Türkiyede Fenerbahçe'nin yaptıkları 1 numara oldugu için, bu tarz olaylarda 1 numara da Fenerbahçedir. Başkaları şampiyon oldugunda 1. haber olamaz, 2. haber olur, çünkü Fenerbahçe'de ya bi transfer ya bir başkanlık yarışıdır ön plana çıkar. Türkiyede haber yapılan takımlardan Fenerbahçe'nin payına düşeni gs+bjk+diğerleri'nden bile fazladır. bu diğer takımlarda Fenerbahçe hazımsızlığı meydana getirir ve bu hazımsızlıktan kurtulmanın tek çaresi hazımsızlık suçlamaları ile olur. Çünkü fenerbahçenin hazımsızlık sorunu tarihi boyunca hiç olmamıştır.Çünkü Fenerbahçe,Türkiyede 1 numaradan hiç bir zaman inmemiştir.inmeyecektir. bu mesajıma lol, rofl vb cevaplar hazımsızlık göstergesidir. fazla belli etmeyin. valla hiç birşey diyemiyorum fistan, fenerbahçe neye göre en büyük onu hiç tartışmayacağım, sonra burda tarihi açıyorsunuz falan diye laflar geliyor, bir takımı büyük yapan tarihidir, rezilliklerinizle büyük olduysanız birşey diyemem. Arkasokak said: diyorum ya, Fenerbahçeli olmak demek kafa dengi olmak demektir. Arkasokak said: Videolarda galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının çekim ekibine verdiği tepkileri ve davranışları iyi analiz edin canlarım. sen ölmedin mi hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Fenerbahçe'nin medya gücünün olduğu doğru,ama biz bunu başka bir konuda söyleyince "ne alakası var" diyorsunuz,evet bu doğru zaten... Ama olay Beşiktaş'ın veya Galatasaray'ın şampiyonluğunun konuşulmaması değil,Fenerbahçe'nin ne yapsak da gündemi değiştirsek çabası,ve medya gücü ile bunu başarıyor... Aziz Yıldırım'ın efsanevi bırakıyorum ve yanar döner açıklamaları Gs 2006 şampiyonluğundan sonra, bunun göstergesi mesela... Fenerbahçe biz heryerde en büyüğüz zaten olayına devam ederse,her mağlubiyette çekememezlik olur elbette ki... Yani dünkü olay o kadar garip ki,Fenerbahçe-Galatasaray maçı değil bu arkadaşlar,bu ülkenin basketbol kültürü olan Efes Pilsen'den bahsediyoruz,ortada ne bir tarihi mücadele var ne birşey... Ha Gs-Fb olsa da normal bir tarafı yok elbetteki,evet Gs taraftarının da çok iğrenç davranışları oldu bunu zaten savunan yok ama,Fenerbahçe'nin dünkü Efes maçında yaptıklarının Fenerin en büyük olup olayların büyütülmesi ile alakası yok,tersine Fistan gibi düşününenlerin biz zaten en büyüğüz olayına kapılıp,daha basketbolda dünkü bok(başka deyim bulamadım kimse alınmasın) olduklarını unutması ve evet gayette "hazmedememesi" var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Galatasaray şampiyon mu oldu, ver başkanlık istifasını manşet olsun. Efes şampiyon mu oldu, ver tribün olaylarını sürmanşetten girsin. Bu mudur medyada bir numara olmak? İnsanlar boşuna,basın-yayın,iletişim falan okumasın o zaman spor medyası bu kadar basitse. Galatasaray'ın lise takımı,Beşiktaş'ın ilçe takımı olması kendi duruşudur, 120 kilo yaşına başına bakmayarak Efes bench'ine atlamak Fenerbahçe duruşudur. Sindirin hadi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sakinleşin biraz, sezon öncesi hazırlık kampı zamanında adam yollamaya başlamayalım bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ekşide gördüm fail.. http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=10&kID=5363 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Yalnız başlık ibretlikmiş , gerçekten günah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 said: Bırakın iyi olan kazansın. Aziz başkan bu olaya el atamalı... said: Orayı size dar ederiz hele bir tane aleyhimize düdük çıksın. said: kaya‚ ergin ve maçın hakemine her türlü şiddet uygulanmalı.. birey olarak ceza almadan nasıl olur bu iş bilemem.. ben elimden geleni yapıcam.. şu son alıntı Axl Rose adlı birinden bide. bu insanlar buraya yazıyor, bunları herkes okuyor ama önlem alınmıyorsa .... ne denir ki yani? edit: alın en ötesi bu said: Gereğini yaptık mı suçlu ilan eder bunlar.Haksız yapılırız. edit2: lütfen son sayfayı okuyun şu yukardaki linkten. inanılır gibi değil yani. yaptıklarıyla övünüyorlar bide ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 renkdaş nedir? Yeni mi buda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 atsızcılar version2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 milliyet said: Akşam Gazetesi'nde Önder Şuşoğlu imzası ile yeralan habere göre, ABDİ İpekçi'deki olayları provoke eden isim olduğu öne sürülen Mehmet Cansız isimli Fenerbahçe taraftarının karakola gidip, Efes Pilsenli oyuncular hakkında şikayette bulunduğu da bildirildi. Cansız'ın olayların ardından önce salondan kaçtığı, ardından daha fazla ceza alma korkusuyla karakola gidip, Efes Pilsenli oyuncuları kendisine saldırdıkları gerekçesiyle şikayet ettiği belirtildi. Görgü tanıkları, Cansız'ın aşırı alkollü olduğunu da dile getirdiler. buyrun burdan yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Fenerbahçe klüp olarak büyük belki ama taraftar olarak küçük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 taraftar olarak küçük denirken hangi kıstaslar ışığında değerlendiriliyoruz anlayamıyorum. türkiyenin sahip olduğu genel profil + kadıköylü elit tarafttar profili ortadayken gayet sığ bir yorumlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 elit dedi. fhjhkfdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben demiyorum, dile getiriyrum. kompleksten komplekse sürüklenerek, keyfe keder Fenerbahçe taraftarını "çekirdekçi" vs. gibi yakıştırmalarla ezmeye çalışan varoş taraftar kitleleri söylüyor. lafa gelince aksi iddia edilse de tüm zihinlerde cumhuriyet ikameti olan taraftarlar olarak böyle kabul görüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aferin size buyuksunuz .. kaya peker e vurmaya calısmak bile büyüklük be delikanlı taraftar bravo . ne tartısıyonuz anlamıyorum ki .. zihniyet aynı.bazı magandalar falan diye hikayenin lüzümü yok orda olsa su arkasokak denen arkadas örneğin gaza gelip elinde ne var ne yoksa sahaya atmıcakmıydı ? tartısmanın lüzümu yok bunu yapcak adamla . anlatamassın derdini bunun yannışoldugunu . derki tahrik etti oda bunu yapmasaydı . ben buyugum o kimki . falandır flandır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ömrümde değil sahaya bir şey fırlatmak, stad dışında yüz yüze geldiğim rakip takım taraftarlarıyla muattap olmadım. anlayamadığınız, inatla inanmak istediğiniz şeylere zıt düşen olgu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 birine elit birine varoş dur daha bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar