Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 patchi indirdim multiplayer dışında bişey eklemedi gibi :) mouse sorunu duruyor mesela hala. single senaryosunu bitireyim multi atalım auehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 said: Broken Heart Cause - Someone richer, younger and thinner than the patient. Symptoms - Weeping and RSI caused by hours of tearing up holiday photos. Cure - Two Surgeons open the chest and gently mend the heart whilst holding their breath. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Xenocide said: patchi indirdim multiplayer dışında bişey eklemedi gibi :) mouse sorunu duruyor mesela hala. single senaryosunu bitireyim multi atalım auehae bende mouse normal menüler falan aşırı yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sesleri yapamadım, sound klasöründen setsound.exe midir nedir basıp ayarlıyorum midi ve digital'ı oyun çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 doğru kart seçtiğine emin misin? bir de dosbox ile açmayı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 PrudenT said: Xenocide said: patchi indirdim multiplayer dışında bişey eklemedi gibi :) mouse sorunu duruyor mesela hala. single senaryosunu bitireyim multi atalım auehae bende mouse normal menüler falan aşırı yavaş bak şimdi bende oyun içinde mouse böyle tekleyerek ilerliyor, ama mesela hastaların durumlarıyla ilgili menüler geliyor falan ya işte "şu şu hastalığı var %60 tedavi imkanı var ne yapalım" falan gibisinden, orda normal ilerliyor mesela. oynayabiliyorum yine ama rahatsız ediyorda idare ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 anam naptınız ya nostalji rüzgarları, cdsi de direk masanın üstünde tek başına duruyor, ben de mi yüklesem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben ara ara oynuyorum oyunu oynarken oyundan ayrı olarak çocukluğumu yaşıyorum anılar canlanıyo,güzel oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Xenocide said: PrudenT said: Xenocide said: patchi indirdim multiplayer dışında bişey eklemedi gibi :) mouse sorunu duruyor mesela hala. single senaryosunu bitireyim multi atalım auehae bende mouse normal menüler falan aşırı yavaş bak şimdi bende oyun içinde mouse böyle tekleyerek ilerliyor, ama mesela hastaların durumlarıyla ilgili menüler geliyor falan ya işte "şu şu hastalığı var %60 tedavi imkanı var ne yapalım" falan gibisinden, orda normal ilerliyor mesela. oynayabiliyorum yine ama rahatsız ediyorda idare ediyorum :) hah bende de tam tersi işte, mouse falan normal. menüler ve animasyonları takıla takıla geliyor, oynanmıyor oyun. edit: sesle ilgiliymiş problem. sesi kapayınca geçiyor ama zevki kaçıyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar