Milamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 gelmedi o zaman daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 davetiye nereden atılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahanda kafası güzel herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 roket adam wave geliyormuş sana kimleri davet ediyorsun diye oradan atılıyormuş. bir de git uyu kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 hmm anladım. bu arada uyuyacağımı nerden bildiniz ya. noluyo. şimdi bilgisayarı kapatıp yatıcaktım 2 saatliğine. OLM. İZLİYO MUSUNUZ LAN BENİ!1123134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 2 hafta bekledim davetiye gelir de tanitim yaparim diye.videosuz yaptim simdi ATIN DAVETIYE TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "roket adam" said: hmm anladım. bu arada uyuyacağımı nerden bildiniz ya. noluyo. şimdi bilgisayarı kapatıp yatıcaktım 2 saatliğine. OLM. İZLİYO MUSUNUZ LAN BENİ!1123134 big brother is watching you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://i36.tinypic.com/2m3678y.jpg eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hacılar bu nası kullanılıyo ya :D tanıtım videosunu mu izleyelim. ufak bi tuto var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://completewaveguide.com/ Buyuk bi tuto var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 benim invite da gelmiş, inviteım olunca yaydırırım burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 larva arkadaşım göndermiş davetiye ama 4-5 gün oldu hala gelmedi ne iştir anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 geç geliyo abi birkaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ÖM yerine de alıntıya tıklayıp mesaj yazmak da iyiymiş=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 auahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tesekkurler gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 feedback vermek istiyorum nerden vercem scroll bar iğrenç ötesi, defaultu kullansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hala davetiyesi olan varsa ben rica edecektim bir tane cok tesekkur ederim simdiden. mail ahmetsagiroglu [at] gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 @larva teşekkür ederim davetiyem gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 HocaEfendi said: @larva teşekkür ederim davetiyem gelmiş. aynen çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sistem güzel, beyendim ama kafamda soru işaretleri var.. Şimdi dataları yığalım iyi güzel fakat daha sonra bu dataları alabilecekmiyiz yani bi data pipe olacak mı ? Şimdi yazdığın direk bloğa gidiyor eyv.. ama javascript apileri ile gidiyor.. ben bunu xml olarak çeksem kafama göre kullansam servera trig etsem nasıl olur ? işte bu bi devrim olur o zaman herşeyimi yönlendiririm oraya, pati içinde bi robot yazarım girmem daha siteye oradan bakarım çatır çatır.. fakat okuduğum kadarıyla şu anda yok böyle bi durum.. open source diyorlar eğer ki tamamen open ise db den yazılıma kadar o zaman kendi wave serverını kurup oradan geliştirirsin o çok cool olur.. bi betası bitsinde bakalım ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 türkçe tuto lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 herkes kendi wave'ini kursun diye open source yapiyoruz demislerdi zaten. bir de hala invite alabilirim.ehe tenks [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yanlis mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Su adrese bi zahmet http://forum.paticik.com/pm.php?5,page=send,to_id=21448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar