dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kaşınan kolanın sırtındaki lemür elektrik teline değince koala nasıl tütüverdi! az sonra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 owned! asdasdasd zuahaha süper ya adam bildiğin kavurma oluyor hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 itfaiyecinin wööööösh diye fireball atması mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahahah zuup zuup diye ses çıkmış. Çarpılma esnasında koptum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 oha neyine kopuyosunuz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hakkaten lan hiç gülesim falan gelmedi. hindistanda intihar eden gençmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bu video beni etkilemedi ya, hatta ilgimi cekti, adam COZT sesi ile aninda kizartma oldu. Ilginc. Beni etkileyen videolar, Diadan'in dedigi rus asker videosu korkunc bir seydi, omrumden omur aldi, hayatimi soguttu yani. Sonra bir parasutcunun inis sirasinda bir barajin duvarina carpmasi ile yere cakilma videosu vardi, kamera adamin kafasindaydi, korkunctu oda. Birde amerikan askerinin kafa kesilme sahnesi korkunc. Bu videolar hayatimi kaydirdi resmen. Ama bu bisey yapmadi. COZT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 disintegrate yemiş sanırsam arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bende adam patlıyo felan diye bekledim koltuğun kenarlarına tutunarak altı üstü yanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 LathspeLL said: Bu video beni etkilemedi ya, hatta ilgimi cekti, adam COZT sesi ile aninda kizartma oldu. Ilginc. Beni etkileyen videolar, Diadan'in dedigi rus asker videosu korkunc bir seydi, omrumden omur aldi, hayatimi soguttu yani. Sonra bir parasutcunun inis sirasinda bir barajin duvarina carpmasi ile yere cakilma videosu vardi, kamera adamin kafasindaydi, korkunctu oda. Birde amerikan askerinin kafa kesilme sahnesi korkunc. Bu videolar hayatimi kaydirdi resmen. Ama bu bisey yapmadi. COZT!nereden ulasabiliyoruz bu dedigin videolara? merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İlke rahatsız mısın amk, psikolojini bozacaksın durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 said: Bi de 4chan saolsun, fazla şok etmiyo artık bu tarz görüntüler. SAUCE PLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Asteroth said: İlke rahatsız mısın amk, psikolojini bozacaksın durduk yere. Küfür var ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 en azından ne olduğunu anlamadan ölmüştür. Beynindeki son görüntü kendini öldüren kablo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 BloodyBeast said: insan niye tornavida sokar ki? :( hayattan soğudum resmen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LANN hatırlatmayın şunu. HATIRLATMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 1man1jar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 adamın çükünden kara duman çıkıyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kazım bu arada bişi lazımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 DiadanLocke said: bu nelan allah belasini versinasw;fke bizde istiyoruzz laynnn ne videosu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Abi bugün mesela /ck/ bölümü /b/tardların saldırısına uğramıştı resmen 1M GET diye ve adamların yayınladıkları fotoları anlatmasam daha ii skdjlfhsd Şimdi baktım bulabiliyo muyum diye de, 1 milyonuncu post gelmiş, aradaki trollerin bi çoğu da temizlenmiş. 9 sayfa mesela şu an /ck/ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cızbız göfte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pipisinden tornavida cikarma videosu kafa kesmeden daha kotuymus yemin ediyorum. icim eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bikaç sayfa önce leş gibi bi video vermiştim isteyen özel mesaj atabilir :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 silverhoof said: kazım bu arada bişi lazımmıne var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar