Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. iyi oldu, yan gelip yatıcaklarına adam gibi hazırlansınlar. zaten bi halt hazırlandıkları yok sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. 2.de elenecek zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet ya ilk turda ne çıkıcak ki zaten =) hazırlık maçı olur izleriz bizde. Erken başlasınlar bizde futbol izleyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 diğer topicte konuşuluyor mu bilmiyorum ama Bülent Korkmaz istifasını sunmuş. Eğer bu gerçekse; RESPECT MOAR! ayrıca Uğur Uçar oyuna girdikten sonra Konyanın düşmesi de ayrı bir ilahi adalettir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. tromso faciaları her zaman olmaz bu sene uefada yine bu sene geldiğmiiz yere kadar geliriz en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Temmuzun ortasında sezona baslamak her takım icin kötüdür , dezavantajdır. Trömsö olayını nerden cıkardınız simdi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Red said: daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. tromso faciaları her zaman olmaz bu sene uefada yine bu sene geldiğmiiz yere kadar geliriz en kötü neye dayanarak söyledn bunu ? neden en kötü bide onu merak ettm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 iyi oldu sivasa bütün hevesimi aldım valla bugün, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Temmuzun ortasında sezona baslamak her takım icin kötüdür , dezavantajdır. Trömsö olayını nerden cıkardınız simdi anlamadım. yok 3 ön eleme de elenceğimizi düşünenler için dedim :) @catlike : bu sene gerçekten final oynayabilirdik.bence onun acısını seneye iyi bir td ve kadro ile cıkarcagımızı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 seneye degil ama, sorun orda, 1.5 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 işte bakma sen ona alıskanlık seneye :) onumuzdeki günlerde td halledilmeli.kadromuz zaten iyi.genel olarak oturmus kadro.td ile başarırız bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 2. elemede gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Galatasarayin kadrosu gayet iyi bence. İyi bir kaleci ve kaybolmayan defans oyuncusuyla uefada basarili olurlar. Uefa kupasinda büyük hedefleri varken ilk 11 de oynayan stoperini satmayacak ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hele topu topu 4 stoperi varken ve diğer ilk 11 stoperi sakat, yedek stoperlerden biri sakat biri de 2 maçta bir ceza alan 36lıkken hiç satmicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sönük mönük iki gol atti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Aiko said: baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış. Nonda iyi çabalıyo falan da, adamın mantalitesi ve tekniği zayıf kalıyo. Arda-Kewell-Baros(-bonus olarak da zaman zaman Lincoln) hattında çok sırıtıyor, feci şekilde zayıf kalıyor. Bu diğer isimlerin uyumuna, gelişmiş oyun mantalitesine, birbirleriyle anlaşan uyumlu futboluna yetişemiyor, hani diğerlerinin yaptığı güzel çalım-pas sonucu gelişen atak organizasyonlarında basit kalıyor. Tekniği ve oyun okuması yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar