Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. iyi oldu, yan gelip yatıcaklarına adam gibi hazırlansınlar. zaten bi halt hazırlandıkları yok sezona.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. 2.de elenecek zaten =)
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet ya ilk turda ne çıkıcak ki zaten =) hazırlık maçı olur izleriz bizde. Erken başlasınlar bizde futbol izleyelim =)
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 diğer topicte konuşuluyor mu bilmiyorum ama Bülent Korkmaz istifasını sunmuş. Eğer bu gerçekse; RESPECT MOAR! ayrıca Uğur Uçar oyuna girdikten sonra Konyanın düşmesi de ayrı bir ilahi adalettir=)
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. tromso faciaları her zaman olmaz bu sene uefada yine bu sene geldiğmiiz yere kadar geliriz en kötü
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Temmuzun ortasında sezona baslamak her takım icin kötüdür , dezavantajdır. Trömsö olayını nerden cıkardınız simdi anlamadım.
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Red said: daverc said: Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet. tromso faciaları her zaman olmaz bu sene uefada yine bu sene geldiğmiiz yere kadar geliriz en kötü neye dayanarak söyledn bunu ? neden en kötü bide onu merak ettm :D
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 iyi oldu sivasa bütün hevesimi aldım valla bugün, mutluyum.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daverc said: Temmuzun ortasında sezona baslamak her takım icin kötüdür , dezavantajdır. Trömsö olayını nerden cıkardınız simdi anlamadım. yok 3 ön eleme de elenceğimizi düşünenler için dedim :) @catlike : bu sene gerçekten final oynayabilirdik.bence onun acısını seneye iyi bir td ve kadro ile cıkarcagımızı düşünüyorum.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 seneye degil ama, sorun orda, 1.5 ay sonra.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 işte bakma sen ona alıskanlık seneye :) onumuzdeki günlerde td halledilmeli.kadromuz zaten iyi.genel olarak oturmus kadro.td ile başarırız bu işi
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Galatasarayin kadrosu gayet iyi bence. İyi bir kaleci ve kaybolmayan defans oyuncusuyla uefada basarili olurlar. Uefa kupasinda büyük hedefleri varken ilk 11 de oynayan stoperini satmayacak ama :p
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hele topu topu 4 stoperi varken ve diğer ilk 11 stoperi sakat, yedek stoperlerden biri sakat biri de 2 maçta bir ceza alan 36lıkken hiç satmicak :)
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Aiko said: baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış. Nonda iyi çabalıyo falan da, adamın mantalitesi ve tekniği zayıf kalıyo. Arda-Kewell-Baros(-bonus olarak da zaman zaman Lincoln) hattında çok sırıtıyor, feci şekilde zayıf kalıyor. Bu diğer isimlerin uyumuna, gelişmiş oyun mantalitesine, birbirleriyle anlaşan uyumlu futboluna yetişemiyor, hani diğerlerinin yaptığı güzel çalım-pas sonucu gelişen atak organizasyonlarında basit kalıyor. Tekniği ve oyun okuması yetmiyor.
Öne çıkan mesajlar