Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Sivasspor 30.05.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daverc said:

Galatasaray 3 ön eleme oynayacakmıs yuh nası külfet takıma rezalet.

iyi oldu, yan gelip yatıcaklarına adam gibi hazırlansınlar. zaten bi halt hazırlandıkları yok sezona.
Mesaj tarihi:
diğer topicte konuşuluyor mu bilmiyorum ama Bülent Korkmaz istifasını sunmuş. Eğer bu gerçekse;

RESPECT MOAR!

ayrıca Uğur Uçar oyuna girdikten sonra Konyanın düşmesi de ayrı bir ilahi adalettir=)
Mesaj tarihi:
daverc said:

tromso faciaları her zaman olmaz

bu sene uefada yine bu sene geldiğmiiz yere kadar geliriz en kötü
Mesaj tarihi:
Red said:

daverc said:

tromso faciaları her zaman olmaz

bu sene uefada yine bu sene geldiğmiiz yere kadar geliriz en kötü

neye dayanarak söyledn bunu ? neden en kötü bide onu merak ettm :D
Mesaj tarihi:
daverc said:

Temmuzun ortasında sezona baslamak her takım icin kötüdür , dezavantajdır. Trömsö olayını nerden cıkardınız simdi anlamadım.

yok 3 ön eleme de elenceğimizi düşünenler için dedim :)

@catlike : bu sene gerçekten final oynayabilirdik.bence onun acısını seneye iyi bir td ve kadro ile cıkarcagımızı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
işte bakma sen ona alıskanlık seneye :)

onumuzdeki günlerde td halledilmeli.kadromuz zaten iyi.genel olarak oturmus kadro.td ile başarırız bu işi
Mesaj tarihi:
Galatasarayin kadrosu gayet iyi bence. İyi bir kaleci ve kaybolmayan defans oyuncusuyla uefada basarili olurlar. Uefa kupasinda büyük hedefleri varken ilk 11 de oynayan stoperini satmayacak ama :p
Mesaj tarihi:
baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış.

Nonda iyi çabalıyo falan da, adamın mantalitesi ve tekniği zayıf kalıyo. Arda-Kewell-Baros(-bonus olarak da zaman zaman Lincoln) hattında çok sırıtıyor, feci şekilde zayıf kalıyor. Bu diğer isimlerin uyumuna, gelişmiş oyun mantalitesine, birbirleriyle anlaşan uyumlu futboluna yetişemiyor, hani diğerlerinin yaptığı güzel çalım-pas sonucu gelişen atak organizasyonlarında basit kalıyor. Tekniği ve oyun okuması yetmiyor.
  • Yeni Oluştur...