Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Sivasspor 30.05.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

daverc said:

Temmuzun ortasında sezona baslamak her takım icin kötüdür , dezavantajdır. Trömsö olayını nerden cıkardınız simdi anlamadım.

yok 3 ön eleme de elenceğimizi düşünenler için dedim :)

@catlike : bu sene gerçekten final oynayabilirdik.bence onun acısını seneye iyi bir td ve kadro ile cıkarcagımızı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

baros çok iyidi, arda sönük kaldı, kewell tecrübesiyle oynadı. nonda bana göre iyi oynadı top aldı pas attı atak başlattı fln, çok zor toplardan pozisyon yarattı kendine 3 4 tane ama bu adama harbiden büyü yapılmış galiba son vuruş diye bişe kalmamış.

Nonda iyi çabalıyo falan da, adamın mantalitesi ve tekniği zayıf kalıyo. Arda-Kewell-Baros(-bonus olarak da zaman zaman Lincoln) hattında çok sırıtıyor, feci şekilde zayıf kalıyor. Bu diğer isimlerin uyumuna, gelişmiş oyun mantalitesine, birbirleriyle anlaşan uyumlu futboluna yetişemiyor, hani diğerlerinin yaptığı güzel çalım-pas sonucu gelişen atak organizasyonlarında basit kalıyor. Tekniği ve oyun okuması yetmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...