Bende bunu quest helper yapıyor. Neden yapıyor fikrim yok ama instance içinde açıksa hiç affetmiyor, her 4-5 saniyede bir 1 saniye takılıyor oyun.
Kapayınca çözülüyor. Yani çok alakasız sebepleri olabiliyor, herşeyi denemek lazım. Özellikle format, harddiskin farklı bir bölümüne temiz bir kurulum. Mümkünse wow'ufarklı hardiske aktarma. Sıfır addonla deneme yapma, biosu update etme, aynı evde farklı bir makina ile modem kontrolü, farklı bir modem edinip onla deneme vs gibi bütün olasılıkları elden geçirmek lazım.
Mesela ben 20 YTL verip süper salak bir modem aldım. Bir anda bütün bosslarda yaşadığım dc problemi kayboldu. Nesi vardı önceki modemin bilmiyorum. Hayvan gibide para bayılmıştım güya kendisine. Yani böyle alakasız sebeplerden alakasız sorunlar çıkabiliyor. Tek ihtimal deneme yanılma metodu.
quest helper acıkken cok kalabalık bir yere (dalaran) giremeden cok dc yedigim olmuştur ama arkadaştaki sorun daha farklı bir şey addonlar kapalıyken bile aynı sorun devam ediomuş
Eu forumlarinda bu probleme yonelik gordugum kisilere yani wowda soruyorum ve halan bi cozume ulasana rastlamadim ama buyuk bi ihtimal baglanti ile ilgisi yok. Belgiumdan biri 8mbit baglantim var 2 ayri isp denedim farkli cable denedim ama hicbisey olmuyor 1 yildir yasiyorum bu problemi dedi benim gibi :( .
@Rotweiler, format + wow konusunda yazdıklarımı anladın mı? Ben adamın yazdıklarını okuduğum için özellikle belirttim orada. 2 paragraf yazı içerisinden 1 cümle seçip saçma sapan laf atma çabasına niye girdin anlayamıyorum.
@Tiybek, 2x512'leri çıkartıp da denedin mi peki? Aynı şekilde voltaj durumu nedir yaşadığın bölgede, sürekli voltaj dalgalanması olan bölgelerde ram yuvaları bozuluyor anakartların bir süre sonra, belki konu ram değil anakart da olabilir.
@Tiybek, 2x512'leri çıkartıp da denedin mi peki? Aynı şekilde voltaj durumu nedir yaşadığın bölgede, sürekli voltaj dalgalanması olan bölgelerde ram yuvaları bozuluyor anakartların bir süre sonra, belki konu ram değil anakart da olabilir.
2x512 denedim, sadece 2gblik ram denedim veya sadece 1x512 ram denedim hicbirsey olmuyor : /. Ayrica farkettigim sey bu sorunu olan kisiler bu illet hep major patchlerden sora oluyor. Mesala bana 2.3 patchinden sora oldu baskasina 3.0 dan sonra olmus veya 3.2 den sonra oldu diyenler var. Bilmiyorum yani icinden cikamadim bunun : /
Ya deadwoll. Ayar verme ayar. Ben ayar vermek için değil samimice okuyup okumadığını sordum. Böyle bir amaç güdenlerden değilim bilesin. NE gergin adamlarsınız ya. Her WoW topiğinde saldırganlaşmayın. Tamam abi, demedim bişey. Kelimelerinide iyi seç şu dakkadan sonra.
Öne çıkan mesajlar
FreEmoon
Kapayınca çözülüyor. Yani çok alakasız sebepleri olabiliyor, herşeyi denemek lazım. Özellikle format, harddiskin farklı bir bölümüne temiz bir kurulum. Mümkünse wow'ufarklı hardiske aktarma. Sıfır addonla deneme yapma, biosu update etme, aynı evde farklı bir makina ile modem kontrolü, farklı bir modem edinip onla deneme vs gibi bütün olasılıkları elden geçirmek lazım.
Mesela ben 20 YTL verip süper salak bir modem aldım. Bir anda bütün bosslarda yaşadığım dc problemi kayboldu. Nesi vardı önceki modemin bilmiyorum. Hayvan gibide para bayılmıştım güya kendisine. Yani böyle alakasız sebeplerden alakasız sorunlar çıkabiliyor. Tek ihtimal deneme yanılma metodu.
Sosyal ağlarda paylaş
EVIL_DeaD
Sosyal ağlarda paylaş
tiybek
Sosyal ağlarda paylaş
deadwoll
Sosyal ağlarda paylaş
tiybek
2x512 denedim, sadece 2gblik ram denedim veya sadece 1x512 ram denedim hicbirsey olmuyor : /. Ayrica farkettigim sey bu sorunu olan kisiler bu illet hep major patchlerden sora oluyor. Mesala bana 2.3 patchinden sora oldu baskasina 3.0 dan sonra olmus veya 3.2 den sonra oldu diyenler var. Bilmiyorum yani icinden cikamadim bunun : /
Sosyal ağlarda paylaş
Rotweiler
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
paragraf içinden cümle seçip okudun mu demenin mantığı nedir.
Sosyal ağlarda paylaş
tiybek
Sosyal ağlarda paylaş
Karea
windowsun firewall ı değil , modemin kendi donanımsal firewall u vardır onu kapatıp dene
bir de eğer kablosuz mouse + klavye kullanıyorsan ondan da olabilir
Sosyal ağlarda paylaş