RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sizce yüzyüze açılmakla telefonda falan açılmanın arasında cok fark varmı ? bu konudaki dusunceleriniz neler ? ben kendi deneyimlerimden cıkarttıgım kadarıyla "olacagi varsa olur" mantigina geliyor herzaman
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 mimikler bile önemlidir açılırken kıza dostum telefonla mesajla herkese yazılırsın.
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sn ck svyrm diye sms filan at kdj. telefonla olmaz yüz yüze konuşmak lazım. daha heyecanlı ama denemeye değer^^
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yüz yüze açılmak kesinlikle daha zor olsa da onu tercih ederim. Diğer türlü evde boxerla bilgisayar başında seni seviyorum BEBEYİM falan samimi değil yani sdfkjl
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 karşılıklı web cam açıp mikrofonda konuş illa arada teknoloji olsun diyosan.
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gozlerinin icine bakarak soylemek farkli telefonda konusmak farkli..etki altinda birakirsin yuzyuze..
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gerçekten sevdiğim kızların hep yüzüne söyledim diğlerieride bana söyledi msnden hiç kimseye söylemedim ama konuyu çıtlatırsın msnden yüzüne karşı son darbe :D
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 al karşına konuş, telefonda açılmak ne demek. kalorifer peteği yok mu sizin okulunuzda, çek oraya işte. popolar da ısınır.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ya hiç webcamden msnden falan açılmadım da, şimdi yüz yüze iken karşılık aldığında bi tepki verirsin, sarılırsın, şanslıysan öpüşürsün falan, webcamde veya msnde ne oluyor o tepki. "evet ben de seni seviyorum sana hastayım rıfat" dediğinde ne diyebilirsin ki. "hhhmmmpphhh süper", "çok iyi oldu bu", "e hadi bize gel [insertsthfunnyactivityhere] yapalım" tarzı cümleler? ne yani=
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 zor olur tabide ağzından ilk hece çıktığı anda gerisi gelmeye başlar ondan sonra oh be kolaymış dersin bide kızdan pası aldımıydı deme keyfine hadi koçum görelim seni.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kermit said: zor olur tabide ağzından ilk hece çıktığı anda gerisi gelmeye başlar ondan sonra oh be kolaymış dersin bide kızdan pası aldımıydı deme keyfine hadi koçum görelim seni. mersi ustad , gelişmeleri yazarım :) suphelerim var karsılık alıp alamicagima dagir ama , carpe diem anasını satayım ne olursa olsun
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sen=S kız=k S:Şey Fadime sana söylemem gereken bişey var k: Dinliyorum cnm S:Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum k: : ) k:yani? S:kız arkadaşım olur musun?Benimle çıkar mısın? k: hmmm :) k:Bişi itiraf edeyim acaba ne zmn teklif edicek diye bekliyordum bende senden hoşlanıyorum.. k: sevgilim :) :) :) (L)
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ayşe : seni seviyorum osman Osman : http://img180.imageshack.us/img180/9616/155zy4.gif
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahahaha o ne abi koptm ahahahahhahaha
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Saeros said: popolar da ısınır. :)-D
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi bişi dicem kesin kabul eder diye düşünmüyosan msn kullanma yüz yüze şansın artar çünkü.He kabul eder nasılsa diyosan açıl msnden uğraşma fazla :D
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: sen=S kız=k S:Şey Fadime sana söylemem gereken bişey var k: Dinliyorum cnm S:Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum k: : ) k:yani? S:kız arkadaşım olur musun?Benimle çıkar mısın? k: hmmm :) k:Bişi itiraf edeyim acaba ne zmn teklif edicek diye bekliyordum bende senden hoşlanıyorum.. k: sevgilim :) :) :) (L) boyle bi muhabbet kaldı mı ya sdf orta okul da gordum en son bunu..
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Msnden daha fazlası olmuyo abi ne olabilir :D yarat bakaym örnek bi konuşma :D
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 üstad şüphelerim var o yuzden dedigin gibi etkiyi arttiricaz face to face artik , freestyle yapıcam , fuat 9 puan ver bana allahsiz kankam..
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kalorifer peteği çözer işi söyledikten sonra elini de kızın eline yakın bi yere tut bakalım nolcak sadf
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Olacağı varsa olur. Ama yoksa oldurmak için yüzyüze iyidir..
Öne çıkan mesajlar