RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sizce yüzyüze açılmakla telefonda falan açılmanın arasında cok fark varmı ? bu konudaki dusunceleriniz neler ? ben kendi deneyimlerimden cıkarttıgım kadarıyla "olacagi varsa olur" mantigina geliyor herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 mimikler bile önemlidir açılırken kıza dostum telefonla mesajla herkese yazılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 msnde açılmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sn ck svyrm diye sms filan at kdj. telefonla olmaz yüz yüze konuşmak lazım. daha heyecanlı ama denemeye değer^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yüz yüze açılmak kesinlikle daha zor olsa da onu tercih ederim. Diğer türlü evde boxerla bilgisayar başında seni seviyorum BEBEYİM falan samimi değil yani sdfkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 karşılıklı web cam açıp mikrofonda konuş illa arada teknoloji olsun diyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 gozlerinin icine bakarak soylemek farkli telefonda konusmak farkli..etki altinda birakirsin yuzyuze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Telefon (td), yüz yüze (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gerçekten sevdiğim kızların hep yüzüne söyledim diğlerieride bana söyledi msnden hiç kimseye söylemedim ama konuyu çıtlatırsın msnden yüzüne karşı son darbe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 al karşına konuş, telefonda açılmak ne demek. kalorifer peteği yok mu sizin okulunuzda, çek oraya işte. popolar da ısınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ya hiç webcamden msnden falan açılmadım da, şimdi yüz yüze iken karşılık aldığında bi tepki verirsin, sarılırsın, şanslıysan öpüşürsün falan, webcamde veya msnde ne oluyor o tepki. "evet ben de seni seviyorum sana hastayım rıfat" dediğinde ne diyebilirsin ki. "hhhmmmpphhh süper", "çok iyi oldu bu", "e hadi bize gel [insertsthfunnyactivityhere] yapalım" tarzı cümleler? ne yani= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 zor olur tabide ağzından ilk hece çıktığı anda gerisi gelmeye başlar ondan sonra oh be kolaymış dersin bide kızdan pası aldımıydı deme keyfine hadi koçum görelim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 MAIL = WIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kermit said: zor olur tabide ağzından ilk hece çıktığı anda gerisi gelmeye başlar ondan sonra oh be kolaymış dersin bide kızdan pası aldımıydı deme keyfine hadi koçum görelim seni. mersi ustad , gelişmeleri yazarım :) suphelerim var karsılık alıp alamicagima dagir ama , carpe diem anasını satayım ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sen=S kız=k S:Şey Fadime sana söylemem gereken bişey var k: Dinliyorum cnm S:Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum k: : ) k:yani? S:kız arkadaşım olur musun?Benimle çıkar mısın? k: hmmm :) k:Bişi itiraf edeyim acaba ne zmn teklif edicek diye bekliyordum bende senden hoşlanıyorum.. k: sevgilim :) :) :) (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ayşe : seni seviyorum osman Osman : http://img180.imageshack.us/img180/9616/155zy4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahahaha o ne abi koptm ahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Saeros said: popolar da ısınır. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi bişi dicem kesin kabul eder diye düşünmüyosan msn kullanma yüz yüze şansın artar çünkü.He kabul eder nasılsa diyosan açıl msnden uğraşma fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: sen=S kız=k S:Şey Fadime sana söylemem gereken bişey var k: Dinliyorum cnm S:Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum k: : ) k:yani? S:kız arkadaşım olur musun?Benimle çıkar mısın? k: hmmm :) k:Bişi itiraf edeyim acaba ne zmn teklif edicek diye bekliyordum bende senden hoşlanıyorum.. k: sevgilim :) :) :) (L) boyle bi muhabbet kaldı mı ya sdf orta okul da gordum en son bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Msnden daha fazlası olmuyo abi ne olabilir :D yarat bakaym örnek bi konuşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 üstad şüphelerim var o yuzden dedigin gibi etkiyi arttiricaz face to face artik , freestyle yapıcam , fuat 9 puan ver bana allahsiz kankam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kalorifer peteği çözer işi söyledikten sonra elini de kızın eline yakın bi yere tut bakalım nolcak sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Olacağı varsa olur. Ama yoksa oldurmak için yüzyüze iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çok zor ama yüz yüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar