Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Finali : Barcelona - Manchester Utd. 27.05.2005 21:45

Wispy

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Manchester almalı. En iyi takım Manchester. En iyi futbol İngiliz futbolu. En iyi futbolcu Ronaldo. Almalı. Hatta bugün doğum günüm olduğundan hediye etmeliler bana kupayı. Bastırın şeytanlar!

Doğum günü muhabbetini çıkarırsak benim yerime konuşmuş Nil =)
Bu gece görücez kim gerçek büyük =)

pes 2009'da canlandırıyoruz biz bu maçı Manchester benim yardımımla ev arkadaşımın Barcelonasını gole boğup kupaya uzanıyor her seferinde =)
Sosyal ağlarda paylaş

Fantasy-Highest scoring players
Value Player Team
65 Lionel Messi Barcelona
60 Cristiano Ronaldo Man. United
59 Frank Lampard Chelsea
59 Franck Ribéry Bayern
59 Steven Gerrard Liverpool
57 John O'Shea Man. United
52 Miroslav Klose Bayern
51 Xavi Hernández Barcelona
51 Edwin van der Sar Man. United
49 John Terry Chelsea

Finalde geçicek işallah Ronaldo =)
Sosyal ağlarda paylaş

Barca elbetteki eze eze yenerek bu sezonki 3.kupasınıda alacak. :) Ayrıca Messi ile C.Ronaldo'yu karşılaştıranlarada şaşırıyorum, jölesi bitince Ronaldo gider alex babası sürer saçlarına jölesini, Messi'de o sırada bütün Man U takımını peşine takıp, topuda ayağına yapıştırıp kalenin içine kadar girip golünü atar. :) Belki atmaz geri döner Iniesta'ya verir, o Xavi'ye verir ordan Henry falan derken ortada sıçan oynatırlar :))) Çok pis ezicez ya çok pis :D

Forza Catalonia!!!

Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Barcelona güzel şehir orası ayrı
o zaman dünyanın istanbul takımlarını desteklemesi lazım :P

barcelona kültürüyle sempatik geliyor millete heralde. reklam almaması vs.

ben de hastası değildim ama sempatik gelirdi ta ki nou campta gözümün önünde sırf ispanyol bayrağı açtı diye neredeyse bi adamı dövüyorlardı onu görene kadar. herifin minnacık çocuğunun ağlaması gözümün önünden gitmez :) sevmiyorum ayrılıkçıları bölücüleri. öte yandan ingiliz takımlarına da uyuz oluyorum. arada kaldım ama united ı destekliyorum yine de :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...