Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fsdfsd edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 barça ağlatıcak o fikirtepe görünümlü ronalda ağlıycak orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 2. olan takımın da 35 milyon euro civarı bir para alıyor olması lazım. Mis gibi paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nileppezdel said: Manchester almalı. En iyi takım Manchester. En iyi futbol İngiliz futbolu. En iyi futbolcu Ronaldo. Almalı. Hatta bugün doğum günüm olduğundan hediye etmeliler bana kupayı. Bastırın şeytanlar! Doğum günü muhabbetini çıkarırsak benim yerime konuşmuş Nil =) Bu gece görücez kim gerçek büyük =) pes 2009'da canlandırıyoruz biz bu maçı Manchester benim yardımımla ev arkadaşımın Barcelonasını gole boğup kupaya uzanıyor her seferinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 4-1 barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 messiii messssiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Alvesle Abidal yok bakalım umarım sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 alves yoksa barca direk alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Alvesin yerine kim oynuyo lan :D Hiç bi takımın sağ beki iyi değil şuraya bak biz hala sabriye laf edelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 BARÇALAYACAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Güzel bir maç olacağı kesin.Sanki ibre biraz Manu dan yana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Barca'nın almasını isterim ama Manu avantajlı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 messi vs ronaldo olacak bikere. efsane, çocuklara anlatılacak bi maç. ama tabi çoğu kişinin de dediği gibi gönül barça mantık mutd diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 FORZA MANÇESTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Neyse, varsın ManU olsun. Şu finalde Chelsea'yı görmemek bile futbol ve seyir zevki için çok büyük bir kazanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sırf şu gönül Barça çekenler yüzünden fark atmasını istiyorum şeytanların =) Ronaldo'da Hat trick yapsın hatta 3 de asist yapsın falan yani :D Bu arada Ronaldo'yu kim savunucak Barcelona'da fikri olan var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bu arada Messi gol kralı oldu şmp liginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fantasy-Highest scoring players Value Player Team 65 Lionel Messi Barcelona 60 Cristiano Ronaldo Man. United 59 Frank Lampard Chelsea 59 Franck Ribéry Bayern 59 Steven Gerrard Liverpool 57 John O'Shea Man. United 52 Miroslav Klose Bayern 51 Xavi Hernández Barcelona 51 Edwin van der Sar Man. United 49 John Terry Chelsea Finalde geçicek işallah Ronaldo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Star yine maçı uydudan şifreli mi yayınlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Barca elbetteki eze eze yenerek bu sezonki 3.kupasınıda alacak. :) Ayrıca Messi ile C.Ronaldo'yu karşılaştıranlarada şaşırıyorum, jölesi bitince Ronaldo gider alex babası sürer saçlarına jölesini, Messi'de o sırada bütün Man U takımını peşine takıp, topuda ayağına yapıştırıp kalenin içine kadar girip golünü atar. :) Belki atmaz geri döner Iniesta'ya verir, o Xavi'ye verir ordan Henry falan derken ortada sıçan oynatırlar :))) Çok pis ezicez ya çok pis :D Forza Catalonia!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 manhester yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Manchester gibi bir karizma unsuru dururken,Barcelona fanatiklerinin bu kadar çok oluşunu anlamıyorum. Barcelona güzel şehir orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccolakci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hatirlarsiniz chelsea barcayi kitlemisti ingilterede barcaya futbol oynatmamisti. ingiliz futbolu çok farki tüm dünyadan. C.Ronaldo gününde olursa Manchester alır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 BulletRide said: Barcelona güzel şehir orası ayrıo zaman dünyanın istanbul takımlarını desteklemesi lazım :P barcelona kültürüyle sempatik geliyor millete heralde. reklam almaması vs. ben de hastası değildim ama sempatik gelirdi ta ki nou campta gözümün önünde sırf ispanyol bayrağı açtı diye neredeyse bi adamı dövüyorlardı onu görene kadar. herifin minnacık çocuğunun ağlaması gözümün önünden gitmez :) sevmiyorum ayrılıkçıları bölücüleri. öte yandan ingiliz takımlarına da uyuz oluyorum. arada kaldım ama united ı destekliyorum yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nasıl yaa nou campta kimse ispanyol bayrağı açamıyor mu yani yada açmıyor mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar