Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Finali : Barcelona - Manchester Utd. 27.05.2005 21:45

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Maçı kazandıran hamle kesinlikle guardiola'nın puyolu sağ back ve slyvinho'yu sol back oynatmasıydı.

Messi ve etoo'nun ingiliz takımlarına nasıl pres tutorial'i verdiği bir maçtı .

Iniesta ve xavi'nin nerde duracaklarını ve ne yapacaklarını bilmeleri , manchester'da alex ferguson'un scholes'u oyuna önceden almaması ve hava toplarıyla manchester'ın şansını denemesi yerlere aldı manchesterı.

Ama puyol ve slyvinho gerçekten güzel seçimlerdi .

Bi de messi , olm esneyerek geri kafa vuruşu attın helal olsun

Ronaldo bi tarafıma benziyorsun .

mesajlarımı da kamuya arz eder, saygılar sunarım .
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ronaldo'nun maç sonuna doğru agresifleşmesi çirkeflik filan değil bana göre.

Tamamen kaybetmeyi kabullenememe ve buna karşı olan isyanın simgesi onlar. aynısını ilhan mansız ve nouma da bizdeyken yapıyordu. onların ki çirkeflik olmadı hiç bi zaman. İsyanını o kadar dışa vurabiliyor işte Ronaldo'da. Ronaldo ve messi arasındaki fark bu aslında. Manchesterda kupayı isteyen tek adam oydu o gün o da olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

bu arada ronaldo'nun maç sonuna doğru agresifleşmesi çirkeflik filan değil bana göre.

Tamamen kaybetmeyi kabullenememe ve buna karşı olan isyanın simgesi onlar. aynısını ilhan mansız ve nouma da bizdeyken yapıyordu. onların ki çirkeflik olmadı hiç bi zaman. İsyanını o kadar dışa vurabiliyor işte Ronaldo'da. Ronaldo ve messi arasındaki fark bu aslında. Manchesterda kupayı isteyen tek adam oydu o gün o da olmadı.

İsyanını sağa sola sataşarak dışa vuruyorsa çirkeflik oluyor abi işte. Kendini hırpalasın etsin, topu yere atsın anlarım da niye puyol' a sataşıyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

BiTcH_oFBaT said:

İsyanını sağa sola sataşarak dışa vuruyorsa çirkeflik oluyor abi işte. Kendini hırpalasın etsin, topu yere atsın anlarım da niye puyol' a sataşıyosun?

ben yaptıklarını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın da çirkeflik değil işte o. nouma leeds maçında tokat attı yani. çirkeflik miydi o? adam kaldıramadı mağlubiyeti gitti rakibinden ilk fırsatta çıkardı acısını. bunun gibi bişey yaptıkları
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

çirkeflik miydi o?

Hayır tabiki değildi, çirkeflik kazanmak adına yapılan pisliktir.

BiTcH_oFBaT said:
adam kaldıramadı mağlubiyeti gitti rakibinden ilk fırsatta çıkardı acısını. bunun gibi bişey yaptıkları

Çirkeflik diğildi ancak ilkellikti. Kabaca kro da diyebiliriz C. Ronaldo için. Medenileşememiş, içgüdülerine hakim olamayan bir hayvan tabiri de güzel olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam iyi ki biraz agresifleşti saçmalamışsınız bildiğin.
O adam o dediğiniz sıfatları hakediyorsa bizim Galatasaray'lı Fenerbahçe'li futbolcular ney?
Bariz bi kıskanma duygusu falan var sanırım bu ronaldo'ya karşı başka türlü açıklanamıyacak bi nefret duygusuyla yazıyor/konuşuyor bazı insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...