Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Evet büyük gün geldi çattı. Barcelona'da Alves ve Abidal cezalı, Marquez hala sakat. Defansta yine Yaya Toure oynayacak. Henry ve Iniesta şüpheli de olsa açıklamalardan oynayacak gibi duruyor. Manu da sakatlıktan çıkan Ferdinand muhtemelen oynayacak, Fletcher cezalı. Epic bir maç bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 M.United alir , umarim yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Barcelona farklı alır bu maçı diyorum... inş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 anket yerime konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Manchester alacak gibime geliyor ama Barcelona alsın istiyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 manchester alır. ispanyollar ingiliz futbolu ile başa çıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 barcelona gömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Eralp said: Manchester alacak gibime geliyor ama Barcelona alsın istiyorum be. Eralp de benim yerime konuşmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Manchester alır, üst biter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Manchester almalı. En iyi takım Manchester. En iyi futbol İngiliz futbolu. En iyi futbolcu Ronaldo. Almalı. Hatta bugün doğum günüm olduğundan hediye etmeliler bana kupayı. Bastırın şeytanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kalbim barcelona kazansın istiyor ama mantığım Manu diyor. Barcelona çok iyi top oynuyor ama ingiliz takımlarına karşı yapamıyorlar kolay kolay bu oyunları. O yüzden manu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gönül barça diyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Nedir bu Barça sevgisi ya? Bir kere bölücüler, ülkelerini bölmek istiyorlar. Sonra marjinaller "aman biz reklam almayız".. burunları havada valla.. Hıh! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi Manchester united ingiliz takımı değil de başka bi ülke takımı olsa Manchester diyebilirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 O değil de kazanan takım 110 milyon euro alıyomuş yayın gelirleri falan dahil (Barca Chelsea maçında 1-2 milyon falan diye geyiği dönmüştü de orada da açıklamıştım devasa bir para olduğunu totalde hatırlatayım dedim), 2 kere kazansak GS'nin borçlarını ödeyip üstüne ronaldinhoyu getiririz la :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ronaldinho 20 milyon abi sen iste getireyim ya aa dert ettiğin şey ronaldinho mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ya dünyanın en kaliteli futbolunu oynuyor İngilizler. Ayrıca İngilizler'e burnu havada derler, bak hiç biri artist tavır koymuyorlar efendi efendi alıyorlar reklamları. Ülkelerini bölmeye de çalışmıyolar. Canlarım benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 20 milyona alsan bile anca bonservisini alırsın, senede 7-8 de ona vermen lazım ki gelsin senin takımında oynasın, 2 senelik imzalatsan menajeriyle aracısıyla falan düz hesap 40 milyon euro kafadan tutar yani toplamda. kalan 180 milyon euro'ya da kapat işte borçları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Barçalar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ahah barcelona rahatça maçı kazanırsa fotomaç üstteki yazıyı başlık yapıcak :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Barça istiyoruz ama işleri zor, defans felaket şu anda. Yaya Toure defansın ortasında çok sırıtıyor. Keita da Abidalin yerinde solda oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahah iyiymiş.. "BARÇALADI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Rewendor said: O değil de kazanan takım 110 milyon euro alıyomuş yayın gelirleri falan dahil (Barca Chelsea maçında 1-2 milyon falan diye geyiği dönmüştü de orada da açıklamıştım devasa bir para olduğunu totalde hatırlatayım dedim), 2 kere kazansak GS'nin borçlarını ödeyip üstüne ronaldinhoyu getiririz la :P o bile yetmiyo gs nin borçlarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kahretsin ronaldinhoyu alamicaz o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gönlüm Barca, aklım Manu diyor. Kurt Ferguson yedirmez gibi geliyor kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar