utopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 katılıyorum literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: ankaranın yerel dili eskişehirdeki hacımın karşılığıhacımdaki içtenlik ve samimiyet ne bebe de ne kanka da ne hafızda vardır DEĞİL Mİ HACIMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 öyle de hacım örnek olsun deyu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 özünü unutma fatih..özünü unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 estahfirillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bizim bölümde de ankaralı bi arkadaş var bebe bebe diyip duruyodu ilk zamanlar kıllanıyodum meğer künyeyi görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 burtonesk said: Reogmar said: silverhoof said: burtonesk said: la bebe ve la mal default evet ya. . şöyle bi cümle kurmak yerine la bebe derim ve ya la mal derim daha iyi hahahahahah bence müthiş bir cümle. ayrıca angaralıların tamamına yakını mal. vay yakışıklım vay görünüşe göre sende angaralısın başka bi şehre yakışmassın zaten bebe seni sdfgsdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 1vs1 alırım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tamamına yakını demiş lan görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bunun ustune ankara hakkinda en ufak bir kotu laf edeni YIYORSA meclis parkinda safakta olum dovusune davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 LA BEBE çok güzel bi laftır, izmirliyim nadirde olsa severek kullanırım(2-3 ayda 1 ağzımdan çıkar o derece nadir) hatta buna siktir la(tekmesi) + bebe ekleyince çok epik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 biz izmirliler le bebeque diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 evet, en çok takıldığımız mekanların tam ortasında fransız kültür merkezi var, ayrıca çok elitiz biz izmirliler. la cigale'de bir akşam yemeğine ne dersin ulaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sev beni sar beni deli gibi sev kanma ellerin sözüne sev beni deli gibi sev sar beni deli gibi sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 dépendre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 fransizca bebek gibi hatun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 "lé kak git" var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 antalyada takside yapmışlardı bebe bunlar bebe demişti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Azmo, Zegna gibi über-kral insanlar hariç Ankara içindeki betonarme yapılaşmanın sebebinin sadece başkent olması olan kırsal bir alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 burtonesk said: Reogmar said: silverhoof said: burtonesk said: la bebe ve la mal default evet ya. . şöyle bi cümle kurmak yerine la bebe derim ve ya la mal derim daha iyi hahahahahah bence müthiş bir cümle. ayrıca angaralıların tamamına yakını mal. ahahhaah. çok net bir tespit dsfkj ankarayı ben de sevmiyorum. ne havası hava (bi seferinde arabanın içinde bıraktığımız su şisesi donmuştu sdfjkh) ne güneşi güneş (yakıyor) ne denizi var (klasik muhabbet) ne kızları güzel (harbiden değil) E NE EDEM BEN ANKARAYI. Birkaç sefer gittim, ailemin veya arkadaşlarımın şiddetli ısrarı olmazsa bi daha da gitmem herhalde sdkljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Şikayet ettim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 "roket adam" said: Birkaç sefer gittim, ailemin veya arkadaşlarımın şiddetli ısrarı olmazsa bi daha da gitmem herhalde sdkljf ankarada ağlıyo roket adam denen eleman niye gelmiyo laaa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 BonePART said: konyalilar ortagim ortağım deil ortaaamm :D bi de hoca lafını çok kulanırlar burda önüne gelene hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ama şu var, ankara'dan çıkan çok başarılı türk halk müziği yapan müzisyenlerimiz var. onları kesinlikle çok takdir ediyorum. gittiğim düğünlerde çalarsa oynuyorum. hatta mesajmışcasına sağa sola yolluyorum o şarkıları (arabada 5 evde 15, ben karı isterem babo ve daha niceleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ayrıca paticik yöresel hitap lafları sözlüğüne sakarya'da hafız ve izmit'te moruk kelimelerini de eklemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar