Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1096874&Date=20.05.2009&b=Tecavuz%20edemeyince%20serbest%20kaldi&ver=17 Oha ya, okuyun lütfen cümle kuramıyorum. SALMIŞLAR ADAMI http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1097300&Date=21.05.2009&b=Yarim%20tecavuzcu%20tekrar%20gozaltinda&ver=30 Ve tekrar tutuklamışlar.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bende onun anasına yarım tecavuz edebiliyorum yai ? ulan böle adamları ciddi halkın eline bırakcaklar.kesip kesip çöpe aticaz
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Onu ne yapacaksın ya. Serbest bırakanları cezalandıracaksın asıl. Tabi kız başta şikayetçi olmamış falan olabilir ama tam tecavüz edemedi diye serbest bıraktıysa asıl ona yarım yarım tecavüz etmek lazım.
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 İki genci üstü çıplak görmüş adam haklı, aileler kızlarına sahip çıksın.
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 "linç çözüm değil" diyolar da, hiç olmazsa çözüm bulunana kadar linç etsinler.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Llama said: ya tam kaçarsa İki kişi yarım tecavüz ederse bir tam kessinler cezayı.
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Parkta sevgiliyle oturmak yasaklansın, böylelikle tecavüzlerde olmaz.
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yarım tecavüz nedir ya olsa olsa ön tecavüz olur
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bence adami serbest birakan savciyi, tecavuze suc ortakligi yaptigi gerekcesiyle iceri tikmak gerek
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o değil de hürriyetteki akıllı bkz fasalitesi?
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Loxias said: Parkta sevgiliyle oturmak yasaklansın, böylelikle tecavüzlerde olmaz. katiliyorum, ustleri de ciplakmis zaten. kesin icmislerdir bunlar. annesinin de haberi yokmus. en iyisi kizlara bekaret kemeri takip ustlerini de kat kat kumasla kaplayalim, aa dur zaten yapiyolar bunu. =(
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Redeagle said: Serbest bırakanları cezalandıracaksın asıl. zgrw said: bence adami serbest birakan savciyi, tecavuze suc ortakligi yaptigi gerekcesiyle iceri tikmak gerek katılıyorum. keşke öyle olsa.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 çocuk soğuk kanlı davranmış ben olsam en yakındaki sert bir demir ya da tahtayı alıp adamın arkasından kafasını yarardım öldürmem bile olası. yanlız adamın serbest bırakılması için sebep ne anlamadım? en fazla yasal bir boşluktur yoksa hanzonun tekinin ne etkisi olacak mahkemenin üzerine
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hakkaten. allah göstermesin yani öyle bir durumda çoğu kişi akli dengesini yitirir. sakin bir adam olduğumu iddia eden ben bile ağzını burnunu dağıtır kafasını ezer götünü kırarım.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yine de kendime not: önce polisi arayıp sonra götünü kırmak lazım ne olur ne olmaz beceremezsin bişey olur falan kız kalır orda tek başına. polisi aradıktan sonra hiç bişeyden korkmadan gönül rahatlıyla kafasına demir bir çubukla saldırabilirim. bunu bu sakin kafayla söylüyorum ozaman ne olur bilmiyorum.
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 erkek arkadaşıda biraz tırsakmış, naparsan yap ayrılma kızın yanından yani. gerçi olayı yaşamakla atıp tutmak farklı şeyler. ataköy gibi bi yerdede böyle bi olayın yaşanması dahada sinir bozucu, nerde güvende olucaz biz ya.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 elesso said: erkek arkadaşıda biraz tırsakmış, naparsan yap ayrılma kızın yanından yani. gerçi olayı yaşamakla atıp tutmak farklı şeyler. yine de doğru olanı yapmış. en azından başta polisi aramak lazım. sonuçta herif cidden tecavüz etmeyi kafasına koyduysa çocuğu bayılttığı an o kızın kurtulma şansı çok düşer. polisi aradıktan sonra berserk açabilirsin ama
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 cidden çok büyük gaflet kim bıraktırdıysa, neyse hemen gene yakalamışlar. the punisher'lıkmış olay. yalnız oha cidden ataköy 5. kısımmış yahu. ailem hala orada oturuyor, ne hale gelmiş. :(
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 polisin gelmesi cok cok uzun suruyor, oyle polisi cagirir adami doverim derken ikinci posta dayagi yersiniz buyuk ihtimalle.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hiç çağırmamaktan iyidir ya da etraftan insan toplayabilirsin tabi en mantıklısı o. türk halkı bu konuda hassastır sdf
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Abi adam polisim demis , biz millet olarak polisten öcü gibi korkarız.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abi işte amerikada falan insanlar katillerden korkarmış o yüzden oraya gittiğinde biri birini öldürmeye çalışıyorsa kalabalık oluşması için "yangın var" diye bağrılmasını önerirlermiş. bir hocam anlattıydı bunu bana. türkiyede de söylenmemesi gereken kilit laflar var polis var gibi mesela. yoksa kimse başımı belaya sokmayım dayak yemeyim diye gitmez. zaten kalabalık toplanırsa o adam kaçar. biraz da malmış zaten parkın ortasında.
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ardeth said: hiç çağırmamaktan iyidir ya da etraftan insan toplayabilirsin tabi en mantıklısı o. türk halkı bu konuda hassastır sdf barda filminin esinlenildigi oykuyu okumadin sanirim sen daha.
Öne çıkan mesajlar