dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 haydi bakalm?! said: yahu nedense bu mesajı bir önceki gönderdiğimde isim geçti mesaj geçmedi... bu deneme 2!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 indirdim 3.0'ı kullandım gayet güzel telefon biraz hızlanmış gibi sanki, yalnız landscape mesaj yazmak falan harikaydı böyle. mobile me 3g de yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 valla 3.0 güzel olmusta bu mms olayında problemmi var nedir ben gonderemedim biturlu hata verio. buarada 3gs tam bir hayal kırıklıgı bence. adam gibi bise bekliodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 3gs hayal kirikligi degil aslinda. adamlar hala iphone 3g'yi guncelliyorlar. fiyatlara filan bakarsaniz adamlarin amaci yeni iphone cikarmak degilmis. muhtemelen sozlesmeler iki yillik oldugu icin, iki yilda bir major update, arada da boyle minor update gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 3.0'ıda jailbreak yapabiliyor muyuz? Ona göre indiricem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 daha çıkmadı jb.en geç yarın gelicek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kendi kendime sordum kendi kendime buldum cevabını >. yaw videoda ki gibi generals menusune giriorum ama notificiations diye bi secenek yok bende?? http://www.youtube.com/watch?v=k7VftJrga1k 3.0 updateini yaptım suan telefon 3.0 gözüküyor ama menu halen yok geri kalan landscape sms , search vs var bi bu yok :D bu resimdeki gibi olması gerekmio mu general settings in? push notification menusunun acilmasi icin apple amcamın appstore a push notification destekleyen application koyması gerekiomus tabii bizimde onu dl etmemiz gerekio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 push kullanan uygulamalarin hepsi parali simdilik. umuyorum ki yakinda ucretsizlerden de destekleyen olacak. ozellikle im'lerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 push ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 uygulamalarin senin telefonuna notification yollamasi olayi fakat remotepad on numara bir uygulamaymis bu mesaji remotepadle yazdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ya 1-2 dolar abi, verilir de, daha cikmadi bicok sey. Gmail icin push hala yok mesela ortada, onu iple cekiyorum su an. Bir de guzel bir IM clienti gelse de MSN falan acik olsa surekli push sayesinde, uber olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mum_Chamber said: 3gs hayal kirikligi degil aslinda. adamlar hala iphone 3g'yi guncelliyorlar. fiyatlara filan bakarsaniz adamlarin amaci yeni iphone cikarmak degilmis. muhtemelen sozlesmeler iki yillik oldugu icin, iki yilda bir major update, arada da boyle minor update gelecek. Hayal kırıklığı dememin sebebi farklı. Palm Pre çıkmış, Xperia 2 yolda, Touch Diamond II çıkmış, Omnia HD aylar önce çıkmış. Bunlarla yarışabilecek bir savaş makinası bekliyordum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya sey kotu, 3GS ilk model olanlar icin guzel bi upgrade, ama 3G varken gidip ona para verecek adamin aklina sasarim, bana da para versin o kadar cok parasi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Penthesilea said: Ya 1-2 dolar abi, verilir de, daha cikmadi bicok sey. Gmail icin push hala yok mesela ortada, onu iple cekiyorum su an. Bir de guzel bir IM clienti gelse de MSN falan acik olsa surekli push sayesinde, uber olacak. im client var 1-2 tane push notification destekleyen ama 5+ euro fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mobile me olayını duyunca cok sevinmistim. Ta ki bu olayı calıstırabilmek icin bir me accountunun gerektigini, bir me accountu icin ise, "A credit card is required to start your free trial. After your trial ends, your card will be charged an annual subscription fee of €65.02. Don't worry, you can cancel your subscription online at any time during the trial. " Canlarım ya. Don't worry falan demisler bi de. Cok düsünceliler masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 evet ya mobile.me accountu baya pahalı ama güzel de bir olay bir yandan. mac ile entegra çalıştığı için backup alma vs olaylarını baya kolaylaştırıyor. Mail olayı çok iyi. iPhone üzerine normalde sadece 1 exchange hesabı tanımlanabiliyor. Fakat mobile.me accountu ayrı olarak tanımlanabildiği için bir avantaj mesela :) Yani mobile.me'nin bedava olması düşünülemez ama fiyatı biraz pahalı... Ayrıca illa mobile.me hesabına gerek duymayan bir sistem de geliştirilebilir miydi diye de düşünmüyor değilim iPhone için. Benim de hesabım olmadığı böyle bir sitem var içimde :p Ama test ettik süper çalışıyor telefonumu bul, yazı göster vs özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "roket adam" said: Mum_Chamber said: 3gs hayal kirikligi degil aslinda. adamlar hala iphone 3g'yi guncelliyorlar. fiyatlara filan bakarsaniz adamlarin amaci yeni iphone cikarmak degilmis. muhtemelen sozlesmeler iki yillik oldugu icin, iki yilda bir major update, arada da boyle minor update gelecek. Hayal kırıklığı dememin sebebi farklı. Palm Pre çıkmış, Xperia 2 yolda, Touch Diamond II çıkmış, Omnia HD aylar önce çıkmış. Bunlarla yarışabilecek bir savaş makinası bekliyordum açıkçası. cikmis cikacak ciktilarda ama iphone un su hizi ve rahat kullanimi yok ki.. sacma windows mobile ile olmuyor. diger firmalar deli gibi atraksiyon koyuyorlar icine ama nedense yerini tutmuyor apple in.. bunu su sekilde ornekleyebilirim, blizzard ve diger oyun yapimcilari gibi. birisi oynanabilirlik onde tutar ve grafigi dusuk tutarken digerleri oynanamaz super oyunlar yapiyorlar ayni apple ve digerleri gibi.. kullanislilik nefis iphone da, zaten iphone telefon ozellikleri olan bir el bilgisayari - oyuncagi benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 3.0 update den sonra şarj ömrü %50 azaldı 6-7 saatde şarjım bitiyor arkadaki uygulamalar kapanmıyor force quit yapılamıyor nasıl hallettiniz bu sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bende ilk çıkan iphonelardan var. amerikadan almıstım. şimdi bunu 3.0 a update etsem ekstra bi işlem yapmam lazım mı unlock falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 2g için ultrasn0w diye bişey çıkacak onu bekle mokoko. forcequit için ise 3.0 da değişti forcequit yontemi hatırlamıyorum suan bulunca yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Redsn0w çıktı http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4301 edit: verdiğim 3g bu da 2g http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yahu bunun için restore etmek zorunlu mu? yada içindeki muzikleri falan nası depolicam? o muzikleri duzenlerken anam ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 iTunes'ta playlist oluştur?? Sonra tekrar atarsın iphone a? Denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 işte en son restore ettikten sonra direk iphone a atmıstım muzik klasorumden. iphone un içindeykende duzenledim butun şarkıları falan. şimdi restore edince tekrar o şarkılar falan gidicek pff. yok mu muzikleri backup etmek için bi formul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hepsini bir anda vermez apple bekleyin iphone 7de falan cıkar onlar. :) Penthesilea said: Ya 1-2 dolar abi, verilir de, daha cikmadi bicok sey. Gmail icin push hala yok mesela ortada, onu iple cekiyorum su an. Bir de guzel bir IM clienti gelse de MSN falan acik olsa surekli push sayesinde, uber olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar