ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Cons said: biraz zorlayın onuda alırsınız CusTodeM said: ama nereye ? :D Ne diyim güzel soru cevap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 200mb'lık patch'i indirdim, alet şimdi de 1.3gb'lık başka bir dosya indirmeye kalktı, off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 çok ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Copyledim charları indiriyorum mbları beni bekle ptr yoksa yakarım çıranı. Bu arada 2P rogue bonus = clearcast yok artık lebron ve takım arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 You are not authorized diyor ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Aynı sorun bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tier 9 buradab gelecekse arthas ne düşürecek? kalan parçaları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tier 10 duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 dvoturk.com said: 3.2 ile birlikte Blizzard badge sistemi üzerinde değişiklikler yapıyor ve görünen o ki setleri toplamayı kolaylaştırıyor. İşte değişiklikler: Emblem of Heroism veya Emblem of Valor düşüren instancelar (örneğin Naxxramas veya Heroic Halls of Stone), artık Emblems of Conquest düşürecek. Crusaders' Coliseum 10 ve 25 kişilik versiyonları Emblem of Triumph düşürecek. Günlük heroic dungeon questi 2 adet Emblem of Triumph, normal günlük quest ise 1 adet Emblem of Triumph verecek. 1,25,50 adet Emblem of Heroism, Emblem of Valor achievementları, bu emblemler artık direk olarak elde edilemediği için Feats of Strength'e çevrilecek. 30 Heroic ile T8 x 2 Parça Bu durumda, teorik olarak Ulduar'a hiç girmemiş bir oyuncu, Emalon'da şanslı ise 4 parça Tier8 set toplayabilecek. Badge ile alınan 2 parça T8 için toplam 116 Emblems of Conquest gerekecek. Her heroicin ortalama 4 badge verdiği düşünülürse buda, 30 heroic dungeona denk. Tier9 Badge Itemları Günlük questlerin Emblem of Triumph vermesi nedeniyle, hiç Crusaders' Colisemum yapmamış oyuncular bile T9 badge itemları alabilecek. bu kadar saçmalık da olmaz ama naxx yap t8 al bu kadar da basitleştirmeyin ya şu lanet oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 olayın sneınle ilgisi yok, senın itemlarinin "basitleşmesinin degersizleşmesinin" onemı yok. onemli olan yenı lvl80 olan kişilerin pve raidlerine daha rahat ulaşabilmesiyle ilgili. Oldukcada guzel bi olay bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Cuce said: olayın sneınle ilgisi yok, senın itemlarinin "basitleşmesinin degersizleşmesinin" onemı yok. onemli olan yenı lvl80 olan kişilerin pve raidlerine daha rahat ulaşabilmesiyle ilgili. Oldukcada guzel bi olay bence iyide bitirdi adamlar ulduarı şimdi hiç ulduar yapmadan t8 giyinip yeni instance a baslayabılecekler .. e nerde kaldı ulduar da boss kesmenin önemi, açıkcası ben hiç memnun değilim bundan, eskiyi özlüyorum ben, mc yapmadan bwl yapamazdın , bwl yapmadan AQ yapamazdın, sımdı dungenların bossların bi önemi yok kes kesme farketmez nasılsa 2 ay sonra hepsini bedavadan alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 iyide bir cok guild naxx yapmıyo su anda, yenı gelen 2-3 kisiyi giydirmek icinde naxx yapılmaz. E napıcak ınsanlar yenı gelenler pve gormiycekmi hiç? ayrıca, badge itemlar ne cok iyi nede her slot'a uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Tier9 Badge Itemları Günlük questlerin Emblem of Triumph vermesi nedeniyle, hiç Crusaders' Colisemum yapmamış oyuncular bile T9 badge itemları alabilecek. t8 in bişeyi yok da bunu basitleştirmeyin işte.daily heroic den t9 nedir ya dalga mı geçiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 boss kesmenin önemi = düşen badgeler mi senin icin? ben oyunu bırakmıştım simdi sırf for fun icin döndüm raid yapmak istemiyorum , ama heroic vs bi 5man yapmak istesem itemsizsin diye almayacak insanlar olacaktır e ben ne yapayım o zmn? sırf ulduar kıl yün raid yapanlar e-peenleri kabarıcak diye geri kalanlar ezilsinmi? ben takdir ettim yaptıkları şeyleri , size de vermiş ite achivement vs vs göster göster titlelarını böbürlen eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Cuce said: iyide bir cok guild naxx yapmıyo su anda, yenı gelen 2-3 kisiyi giydirmek icinde naxx yapılmaz. E napıcak ınsanlar yenı gelenler pve gormiycekmi hiç? ayrıca, badge itemlar ne cok iyi nede her slot'a uygun. valla herkez aynı anda görmesi gerekmiyor her yeni gelen instance, he naxx yapmıyorsa guıldler o zaman t7leri t7.5 ların emblem sayısını düşürür daha kolay almasını sağlarsın alırlar t7 lerini 7.5larını yaparlar ulduar ı sonra t8 alıp yeni instance ı denerler, mantığın bu olması lazım bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 senın mantığın o olabilir ama pratik o değil. daha yenı isntace gelmeden naxx 10 bitti, kimse yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 aha başladı dl etmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY pala prot t9 a block rating koymamislar :D:D:D:D:D:D:D OBAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYY yeni libram Each time you use your Hammer of The Righteous ability, you have a chance to gain 200 dodge rating for 18 sec. OHS OHS OHS Paladin T9 Tank 4P Bonus (Class: Paladin) -- Decreases the cooldown on your Divine Protection ability by 30 sec. 1.5 saniye CD li bubblewall? hemde DK lara IBF 1dk idi diye laf ederken? diger tank bonuslarinada baktimda ilk bonus taunt CD i kisaltiyor (intervene warriorda) ikinci bonus ikincil CD u buffliyor DK ve warriorda, druidin barkskin %10 artiyor paladinin direk 1.5dk ya iniyor salvation glyphine dokunmazlar seal of vengeance i tanklardan almazlarsa HP haric her alanda paladinler en iyi tank olur bu degisikliklerle tabi bosslari burstte CD patlatmacadan oteye goturmezlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ahah criti yığmışlar mage'e gene ama şu anki bonustanda çok memnundum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Valla bu bonuslar dogru ise Warrior Tank 2 parca bonusu bence komik olmuş.4 parca iyidir. Bir de yani hep aynı mantık , baktın koycak bisey bulamadın x,y,x spellere yüzde 5 crit daya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 moonkin t7.5 4 pc bonus: 4 pieces: Your Wrath and Starfire spells gain an additional 5% critical strike chance. moonkin t9.5 4 pc bonus: 4 pieces: Increases the critical strike chance of your Starfire spell by %5 bu ne abi komik mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 adamlar starfire spam seti yapmıs işte :D bu arad apaladinin set aynı dk nın t8 sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Lock 2p baya baya salakça olmuş. Hunter gibi birşey yapmak istiyorlar sanırım git gide. 4p ye yorum bile yapamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Pala prot set güzel olmuş t8 fiyaskosundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 İndirdim 1.5gbı yüklüyorr hadi bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar