Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

piyasa yoklaması yapalım bi.

epic gemleri kaç golddan satmayı veya görmeyi bekliyosunuz?

direk bütün emblemlerimi epic gemlere harcicam

Çoğu kişi önceden emblem, titanium ore, honor ve mark stokladığı için değişir. Ben 300'e falan gitse iyidir diyorum hatta 200'ü bile görebilir ilk gün. Tabi servera ilk girenlerde 1k dan koymazsa ilk gemleri ah'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

20 tane Icy Prism
20 stack Titanium Ore
140 tane filan Emblem of Heroism
150k Honor ile kaç epic gem olcak acaba. Bi de en değerlisini Alchemy ile Transmute edicem. Yalnız şimdi bi sorun var. Malum Magtheridon'da piyasanın içine etmeyi çok seviyorlar. Acaba elden mi satsam yoksa AH mi kullansam onu düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

elden satma. ah ye koy. bugun satılmasa bile elbet satılır. gem bu illa ki gidicek. hatta benim fikrim 2. veya 3. gunden sonra yeni itemlar gelsin daha bi pahalıya gider.

ben 200g filan cok gibime geliyo. sonucta her hafta gem degisiyo nerdeyse item kasanlarda 200g bayamazlar bi gem icin. ama bende bakcam artık. 200 e yakın belki de fazla emblem filan var. hepsini harcicam ehehe.

bu arada honorla alıncak mı epic gemler? honor da var baya.

bi kez de zengin ben olayım istiyorum ya. en fazla 5k goldum oldu o da 1 saniyede bitti :(
Sosyal ağlarda paylaş

ya cidden embesil dolu şu oyun.

adam benim mallarım üstte olsun istiyor, ona bişi dediğim yok zaten ama bid fiyatından 1 copper az koy buyout fiyatı gene aynı kalsın.

ama dangalaklar zaten 40g olan itemı direk 30g ye dusurup koyuyolar. ondan sonraki 10g daha kırıyo oldu san 20g.

nasıl sinir oluyorum anlatamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam malını o fiyattan satmaya razı ise ya bekleyeceksiniz, ya da rekabete ayak uyduracaksınız. Bir serbest piyasa hareketi hakkında dangalaktan gerizekalıya kadar birçok hakaret saymanıza gerek yok, hatta hakkınız yok. Sırf üçüncü şahıs diye ağzınıza geldiği gibi sallıyorsunuz da, yeri geliyor hepimiz yapıyoruz aynı şeyleri. Biraz ayarını bilin lütfen.

Satıcılar birleşip fiyat belirlesin, herkesi kazıklasın sonra rahat rahat, onu teklif etseler tamam diyeceksiniz resmen.

Esas embesil ordusu şu anda işbaşı yaptı, "bizim serverımız açılmadı milletinkini dolduralım" bencilliği yüzünden 9500 kişi sıra var benim serverda.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Pyro said:

Ah ye koydugundan 1 dk içinde fiyatı kırıp koyarlar altına.

bu arada bizde trade de bile kırıyolar fiyat.

mesela ben satiyorum diyelim itemı. adam hemen benden sonra
WTS blabla 10g cheaper than barbu. gibisinden spam geçiyor.

Onlar her serverda var, ben o yüzden fiyat yazmıyorum trade'de =)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

sağlam bütçeniz varsa ahye konan tüm kırmızı epic gemleri çekin mesela 100, 150, 200 golddan. siz 300 golda koyun. yönetin ahyi. :p

oyle olmuyor işte , AH yi yöneticem diye 3000 gold kaptırdım ben :D

adamlar sıkılmadan üşenmeden yenilerini koymaya devam ediyorlar

örneğin 20 gem var 10u düsük bidli sizden aldınız yeniden koydunuz sizin gemleriniz satılmadan o ucuz gemleri koyanlar yeniden ucuz gem koyuyorlar

10 20 30 40 50 60 derken elinizde mal fazlası oluyor ama satış yapamıyorsunuz sizde basliosunuz fiyat kırmaya vs başedilir gibi değil bazı serverlarda. yani cok muazzam sağlam olması lazim cebinizin bide cok vakit lazım AH başında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...