arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Dom iyice sözlük moduna girmiş ve "akabinde" felan gibi yeni sözcükler kullanmaya başlamış yakında "sorunsalı" olayınada girer yavaş yavaş :).İşte sözlük böyle bişey kelime dağarcığını artırıyorsun :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sorma valla, ben şimdiden 'bir nevi'li mesajlar atar oldum buraya çaylak olduğum halde.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bence bu psikolojik bir sorun. Az olan ve bulunmayan bir şey değerlidir. Ve insanlar odeğerli şeyleri işlerine yaramasalarda isterler. Sözlükte de durum aynı. Kimseye yazarlık vermiyorlardı böylece az olan şeye talep oluştu. Bilinçaltımıza yerleşti sözlük acc si almalıyım, yazar olmalıym diye. Oysaki yazar olsam 1 ay sonra sıkılırım ama olsun yazar olamlıyım. Hep diyorum paticikte user alımını kapasa bakın nasıl rağbet olur :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 yahu kıymetlimsss gibi bir özelliği yok ki, alabiliyorsak alırız hesabı, ara ara bişi yazarız uygun yeri geldikçe. arasıra keyifli şeyler de çıkabiliyor elbette. ama abuklukların tonla olduğu görüşündeyim yine, tükürdüğünü yalayan yok hani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Exodus, 21 Mayıs 2004 23:00 tarihinde demiş ki: Neyse bizde aldık, inşallah manita falan yaparız, boyumuz uzar yoksa üzülecem yani bu kadar abarttılar abarttılar kobrayı kabarttılar. :/ nie bu konu içinde "sözlükte lamerler çoğaldı" dediğimi anlatan bir cümle[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: kawa, 21 Mayıs 2004 23:51 tarihinde demiş ki: Dom iyice sözlük moduna girmiş ve "akabinde" felan gibi yeni sözcükler kullanmaya başlamış yakında "sorunsalı" olayınada girer yavaş yavaş :).İşte sözlük böyle bişey kelime dağarcığını artırıyorsun :) paticik forumlarinda ki diger mesajlarima bakmani tavsiye ederim, atlamamak lazim, av mevsimi acildi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: nie bu konu içinde "sözlükte lamerler çoğaldı" dediğimi anlatan bir cümle Arat sözlükte; Sarcasm. [Bu mesaj Exodus tarafından 22 Mayıs 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Dom sen niye hırs yaptında öyle laf sokma olayına girdin ki? Sazan olsaydım çoktan avlanırdım.Neyse kusura bakma bir daha hakkında yorum yapmam.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 heh hirs, akabinde kelimesine yeni bir laf diyen birisin sana karsi nasi hirs yapabilirim ki, ne haddime felan yani. [Bu mesaj dom tarafından 22 Mayıs 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Sorunsal bir hede bu.[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 lol ben de el33t oldum d00dz! :lol: tüh şimdi ne yapacağım o kadar da tükürdük.. :-p arkadaşlar gerçekten girmeyi istiyorsanız hani, kullanıcı paneli neyim var, onun altında çıkan bilhassa "yanlış entry hebelemeleri" kısmını patlayana kadar okuyun. ben bişiler yazdıktan sonra okuduğumdan gidip hepsini editlemem gerekti.. hatta öbürlerini de okuyun garanti olmasını istiyorsanız.. bu arada şu yıldız link verme olayını nasıl yapıyoruz?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 zarzartzurtzurt.:curt zarzartzurtzurt.* oluyor[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 tam anlayamadım cons, iki nokta üstüste koyup bitişik mi yazıyoruz linklenecek kelimeyi? öyle yaptım olmadı da..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 aha sam'i de kaybettik :] tamam...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 mumi'cim ben holy crusade yapıyorum, adamlara nur götüreceğim.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sam hani bu görünmez bakınız olayı var ya 'altıncı sensin nesil de sana girsin' böyle çıkıyo: altıncı sensin nesil de sana girsin 'altıncı sensin nesil de sana girsin:swh' bu da böle: altıncı sensin nesil de sana girsin* [signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Mayıs 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bi de bu adamların sadece 4 tane mi moderatörü var???[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hah tamam rahan sağol.. eh 4 tane görünüyor işte..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 vah vah cesarete bak adamlardaki 4 vs 9000. ben olsam seferberlik ilan eder 300 moderatörle kapıda beklerdim.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 sam sana 3 altın madalyami vermek istiyorum, 10k mesajımı sana bağışlıyım, platinyum madalya al, crusading olayı :-P[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Mayıs 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şu * şeklinde bkz nasıl veriliyor acaba sevgili puserler? (tabiiki ek$i'de :))[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Mayıs 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 mesaj yazdıın yerin tepesinde sağda 3 tane tus var işte en soldaki bkz yapıyo bi yandaki kelimeyi maviş yapıp linkli hale getiriyo sen kelimeyi seçecen sonra ona bascan[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hayır onun bahsettiği akıllı bakınız 4 tane moderatör 8000+ tane çaylağa nasıl bakacak ya =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 kimse önceki mesajları okumuyomu burda??? :hrr: bi önceki sayfa da yazdım akıllı bkzın nası verildiğini[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Tamam kardeşim, gittim ek$i'de buldum olayı. Şöyleymiş: `hede: hop` hop, akıllı bkz oluyor. Bu arada Rahan senin bahsettiğin görünmez bkz, ben akıllı bkz'ı sormuştum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 22 Mayıs 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar