Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konu dışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh. kitlenin yaşı büyüdü aga. hep 15 yaşında kalmıyosun ki boş boş şeyler tartış. di mi.

mesela 30 sene sonra da azizim ben hacca gidiyorum, allah kabul eder inşallah üstadım gibi topicler görücez.
Mesaj tarihi:
günahını almıyım Laraken bildiğim kadarıyla ağır alkolik. sakın yanlış anlaşılmasın karıştırıyoda olabilirim bi topicte onun muabbeti yapılıyodu gibi hatırlıyorum. neyse misal verdim sadece. hac mac yalan he toplanın kumkapıya dansöz oynatmaya gidiyoruz event i düzenlenirse burdan 3 otobüs adam çıkan ahada şuraya yazıyorum. evet yazdım. sending.
Mesaj tarihi:
Sorun siyaset tartışmaktan çok hep aynı kürt politikaları ve Ulusalcı-AKPci tartışmaları dönmesi. Hep aynı şeyler dönüp duruyor.

Bu arada otobüs ne zaman kalkıyor? Nerede toplanıyoruz?
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:
günahını almıyım Laraken bildiğim kadarıyla ağır alkolik. sakın yanlış anlaşılmasın karıştırıyoda olabilirim bi topicte onun muabbeti yapılıyodu gibi hatırlıyorum. neyse misal verdim sadece. hac mac yalan he toplanın kumkapıya dansöz oynatmaya gidiyoruz event i düzenlenirse burdan 3 otobüs adam çıkan ahada şuraya yazıyorum. evet yazdım. sending.

oha feykim madalya almış lan.

olum ne alkolikliği?
  • Yeni Oluştur...