Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya biz eskiden burda çok kral geyik çevirirdik şimdi neden siyaset meydanı gibi olmuş yok rte yok tayyip yok sakal yok bıyık. bu ne AGA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 garbage kaç senesinde açıldı ben yeniyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yenisin sen galiba? (garantili cümle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 insanlar 8 sene önceki yaşlarında değil ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 garbage eskidende vardı da eskiden pek ilgili değildik politika şu bu haberle felan laylay lomdu o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eskiden konu dışına girdiğimde içime bi heyecan bi neşe dolardı. şimdi boyna tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eskiden akp yoktu, erbakan vardı, ama o da abidik gubidik kravatlar takardı iplemezdik o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hahahsdhashdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 saeros internet bölümündeki yazdığın yazıda ayakların kokmuyo galiba gibisinden bişiler dedim sana. haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eh. kitlenin yaşı büyüdü aga. hep 15 yaşında kalmıyosun ki boş boş şeyler tartış. di mi. mesela 30 sene sonra da azizim ben hacca gidiyorum, allah kabul eder inşallah üstadım gibi topicler görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ZOHAHAAHAHA patide mi o hac olayı yemez. AHAHAHAHAA /gece gece of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 patide gayet dinine düşkün userlar var arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dinine düşkün var da genel topluluk pek hacca gitmelik değil gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 günahını almıyım Laraken bildiğim kadarıyla ağır alkolik. sakın yanlış anlaşılmasın karıştırıyoda olabilirim bi topicte onun muabbeti yapılıyodu gibi hatırlıyorum. neyse misal verdim sadece. hac mac yalan he toplanın kumkapıya dansöz oynatmaya gidiyoruz event i düzenlenirse burdan 3 otobüs adam çıkan ahada şuraya yazıyorum. evet yazdım. sending. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Daha da fazla ne 3 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 misal veriyorum hayatıma renk katan yegane varlık. OMG GAY ALERT. yok lan yok. şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hacca gidiyoruz desen de 2 uçak kaldırırsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 oha olm manavdan domatesmi alıyosun uçak bu borumu. eşşeğimsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 töbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 tamam ülen senimi kırıcaz. uçak kaldırıyoruz varmı gelen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 edik. typo @Fran. tam yerinde girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 girerim ben. iyide uçak kaldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sorun siyaset tartışmaktan çok hep aynı kürt politikaları ve Ulusalcı-AKPci tartışmaları dönmesi. Hep aynı şeyler dönüp duruyor. Bu arada otobüs ne zaman kalkıyor? Nerede toplanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Fransuxa said: günahını almıyım Laraken bildiğim kadarıyla ağır alkolik. sakın yanlış anlaşılmasın karıştırıyoda olabilirim bi topicte onun muabbeti yapılıyodu gibi hatırlıyorum. neyse misal verdim sadece. hac mac yalan he toplanın kumkapıya dansöz oynatmaya gidiyoruz event i düzenlenirse burdan 3 otobüs adam çıkan ahada şuraya yazıyorum. evet yazdım. sending. oha feykim madalya almış lan. olum ne alkolikliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar