harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu hale gelmiş 1. ne kadar haklı olursanız olun , kendinizi savunmayı bilmiyor iseniz er geç hatalı konumuna düşersiniz 2. kitle sayısının hiç bir önemi yoktur, bir yönetici 1 kişiyide idare edebilir, 1.000.000.000 kişiyi de, yeter ki yönetici yetilerine ve erdemine sahip olsun 3. bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz emin olun 999. gün sizi de sokar 4. anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 pardon ama, şubat 2009 kaydıyla paticik'i ne kadar gördün kü şimdi paticik'in halinden şikayet ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 topikte ne var, gayet güzel saydırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 merak etme eski halini de çok iyi biliyorum, o yüzden ne hale geldiğini tespit edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Az bile söylenmiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ben sorun göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Adminlerden veya kilitlenen topiklerden şikayeti olan kafasına göre yeni topic açmazdı eskiden, Paticik bu hale geldi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 zaten herkes olayı anlaması gerektiği gibi anlasaydı bu topice gerek kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ha sen bu topici açtın herşey düzeldi şirinler yine köylerinde mutlu ve mesut bi şekilde yaşamaya devam etti diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 topiğin içi bambaşkaymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 harrykewell said: bu hale gelmiş 1. ne kadar haklı olursanız olun , kendinizi savunmayı bilmiyor iseniz er geç hatalı konumuna düşersiniz 2. kitle sayısının hiç bir önemi yoktur, bir yönetici 1 kişiyide idare edebilir, 1.000.000.000 kişiyi de, yeter ki yönetici yetilerine ve erdemine sahip olsun 3. bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz emin olun 999. gün sizi de sokar 4. anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... 5. uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 harrykewell said: bu hale gelmiş 1. ne kadar haklı olursanız olun , kendinizi savunmayı bilmiyor iseniz er geç hatalı konumuna düşersiniz 2. kitle sayısının hiç bir önemi yoktur, bir yönetici 1 kişiyide idare edebilir, 1.000.000.000 kişiyi de, yeter ki yönetici yetilerine ve erdemine sahip olsun 3. bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz emin olun 999. gün sizi de sokar 4. anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... şu maddeyi okuduğum olay için çok doğru bir yorum olarak buluyorum.Gerisini pek bilemeyeceğim her ne kadar 2005 kayıtlı olsamda adam akıllı son 1-2 senedir bakıyorum foruma kim ne yazarsa yazsın hiç şaşırmıyorum niyeyse. edit: olay için derken; kimsenin ağzı burnu dağılmadan gayet çözümlenebilirmiş gibi geliyor bana. O bayanın yerinde olsam şahsen bi "sanane" dememe bakardı.Duymamazlıktan gelip uzaklaşmak bazen en iyisi oluyor. Öfkeyle kalkan zararla oturur. DÖvsemde dövülsemde o adamların örümcek beyinlerindeki bağnazlığı atamam sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ellerine saglik ozellikle cenenin kirilma kismi gercekten cuk oturmus gecmis olsun emrecim baslik kapanmis oraya yazamadim, elleriniz dert gormesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 herikivıl konudışına mod ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 az bile söylenmiş o topikte her kelimede delirdim resmen, bende olsaydım da iki tane vurabilseydim o şerefsizlere (ki hayatımda kimseye vurmamış bağırmamış bir adamım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Pati'nin en sevilmeyen fakat bundan da en ders almayan adamlarından birinin "tüh lan kilitlenmiş, Zegna'ya laf atmak için yeni bir topic açmalıyım" çabası tamamen, yazık günah. Ayrıca dediğim gibi, kilitlenen konunun yenisi açılmaz. Şikayetin varsa edilecek yerler bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sağolasın penth iyi hatırlattın, başlık kilitlendiği için ben de yazamamıştım. umuyorum ki mahkemeden de olumlu bir sonuç çıkar da hakettikleri cezayı çekerler. bunlar gibi yaratıkların toplumdan izole edilmesi şart. ayrıca zegna'nın mesajında "popoya popo denmesi" 'nden başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bence de haklisin. zegnanin mustayla dalmamis olmasi buyuk bir hata. paticik hep bu olaylardan buralara geliyo. ben yazana kadar araya bir sayfa mesaj girdiginden anlami kalmamis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 harrykewell said: bu hale gelmiş 1. ne kadar haklı olursanız olun , kendinizi savunmayı bilmiyor iseniz er geç hatalı konumuna düşersiniz 2. kitle sayısının hiç bir önemi yoktur, bir yönetici 1 kişiyide idare edebilir, 1.000.000.000 kişiyi de, yeter ki yönetici yetilerine ve erdemine sahip olsun 3. bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz emin olun 999. gün sizi de sokar 4. anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... Peki ne yapması gerekiyordu? Not: Eline sağlık Zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 harrykewell said: bu hale gelmiş 1. ne kadar haklı olursanız olun , kendinizi savunmayı bilmiyor iseniz er geç hatalı konumuna düşersiniz 2. kitle sayısının hiç bir önemi yoktur, bir yönetici 1 kişiyide idare edebilir, 1.000.000.000 kişiyi de, yeter ki yönetici yetilerine ve erdemine sahip olsun 3. bana dokunmayan yılan bin yaşasın derseniz emin olun 999. gün sizi de sokar 4. anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az... Sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ben "g.tünüze sokarsınız" lafından başka falso bir durum görmedim. Bir g.t için başlık açmaya değer mi? Abi eline sağlık tepkileri de çok yavan kaçıyor yani. Adam dövmenin eline sağlığı mı olur, gerekmiş sinirlenilmiş dövülmüş dövüşülmüş yani lise kavgalarındaki gibi eline sağlık kanka çekmenin lüzumu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 araya girmeyin uyum yapıyoduk şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bi de 1 ve 3 uyumsuz olmuş. Orada yapılabilecek en güzel savunmayı yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 dayak yiyenlerden biri sen miydin de? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar