Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grooveshark.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pickles said:

dns varken kapandı diye lafını yapmayın nasılsa girebiliyoruz istedikleri kadar yasaklasınlar

O kadar saçma bir mantık ki şu, İran'da yaşayanların "hacı içki satışı yasak ama biz el altından içiyoruz >:D< " demesi gibi bir şey. Yasak olm işte ülkemizde müzik dinlemek, yok böyle bi saçmalık.
Mesaj tarihi:
iphone a yüklemek için sırf jailbreak yaptım. 1 hafta sonra orjinal olarak appstore a çıktı. telefonu restore ettim 2 hafta sonra, bu sefer apple çekmiş uygulamayı appstore'dan..Universal Music şikayet etmiş..ayrıca temalarda hp nin reklam teması vardı bitane hala duruyosa ona tıklayın ordan hp sayfasına yönlenin 1 aylık vip veriodu belki hala devam ediyodur ben o şekilde desktop programını kullanıyorum ne bağlantı sorunu var ne birşey..
Mesaj tarihi:
anlamadım işten de evdende rahat rahat giriyorum dns falan da anlamam zaten iş yerinde değiştirme yetkim yok

Not:bir karambol var ama. İş yerinde bi benim makina açıyo
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şu müzik korsan telif hede hödö diye kıçını yırtan sanatçılar da hep tırt "sanatçı"lar. Eğer hakikatten sanat yapıyor diyebileceğimiz insanlar peşinden koşsa başım gözüm üstüne diyeceğim. Lakin 21. yy'da hala albüm satışından köşeyi dönmeye çalışan insanlar var ve bizim böyle kaynaklarımız engelleniyor. Allah belanı versin ismail yk ve türevi yaz pop şarkıcıları.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Pickles said:

korsana hayır diyen sanatçı ve türevlerinden daha kötü birşey var ise o da korsana hayırı destekleyen insanlardır

albümden para kazanma devri bitti artık. korsanı destekliyorum (para kazanmak amaçlı olmadığı sürece.)
Mesaj tarihi:
T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 03.08.2010 tarih ve 2010/56 Basın Muh-K sayılı kararı gereğince erişime engellenmiştir.
Ayıp valla ayıp
Mesaj tarihi:
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 03.08.2010 tarih ve 2010/56 Basın Muh-K sayılı kararı gereğince erişime engellenmiştir.

Sansür varmış trde harbi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://blog.grooveshark.com/post/1657252614/the-final-countdown-vip-changes

VIP üyelik ikiye ayrılıyor ve ciddi zam geliyor. 1 Aralık'a kadar eski fiyattan alabiliyorsunuz. Ayrıca eski fiyattan alanlara zam yapılmayacağı söyleniyor.
  • Yeni Oluştur...