Hellnar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 haha feysbuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 haha facepalm çekmiş adam. yorumlara bakıyorum da çok kötü lan. adam ağlıyor falan off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ama millete yarışmanın birincisiyim diyomuş kapak olmuş resmen video hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 "Selam ben yasemin bu videoyu ve maili basıma gelen kötü olaylardan sonra insanları bilgilendirmek ve federasyon yetkililerini uyarmak icin yazıyorum. Ben maalesef suleyman bolek in ogrencisiydim bu adam bize uzun zaman wade robson’ın ögrencisi oldugunu yurt dısında cok iyi bir egitim aldıgını söyledi.. Ben de zar zor ailemi ikna ettim ve ders alamaya başladım fakat ben derslere baslayınca gördüm derslerde korkunc derecede egosu olan aynı koreografilerle bizi oyalayan ve paramızı alan bir danscıymıs… mıs diyorum cunki daha sonra ogrendimki bu bize ogrettiği bu koreografiler aslında youtube dan indirilen wade robson koreografileri imiş.. sizin anlıyacagınız benim gibi bir cok ogrenci bu sahtekar herife aylarca bize hip hop ögretsin diye ödediğimiz paralar aslında internetten calınan koreografilermiş.. Şimdi soruyorum madem internetten alıyordun bu koreografileri biz neden para ödedik sana bende o koreografileri oturur calısır cıkartırdım.. bu adamın yaptıgı aslında DOLANDIRICILIK BİRİ BUNA DUR DESİN!!!!!!! Ailem artık dans etmeme izin vermiyor bu adam yuzunden cunki babamlar biraz arastırmadan sonra ögrencilerden birine asıldıgını kızla arasında gecenlerden sonra kızında dansı bıraktıgını ögrenince beni kurstan aldı sapık bir egitmenin derslerine seni yolamam dedi...… bide arastırdım hakikaten MTV shake down şampiyonumu diye fakat onuda ögrendim üst komsumuz algida nın reklem müdürü ve 2004 te ceryan eden bu olay aslında kızların birincisi sanem demirkaya ve erkelerde baksa bir cocuk seciliyor fakat cocuk asker yada askeri lisede okudugu icin (Algida bu konuyu tam hatırlamıyor ama cocugun adını ögrenicem yakında) komutanı izin vermiyor ve yarısmadan cekilmek zorunda kalıyor.. o zaman onlarda suleymanı alıyorlar mecburen fakat Pazar gunu ingiltereye gittiklerinden sonra pazartesi ilk eleme yapılıyor 3 saatlik bir prova ve ilk elemede suleyman kaybediyor ve wade robson ve Mtv yetkilileri ile kavga ediyor… Şimdiye kadar sanki Wade Robson dan ders aldıgını özel olarak calıştıgını idda eden suleyman bolek aslında sadece 3 saat wade robson ı gören elenen ve turkiyeyi rezil eden bir danscı. Algidadan ögrendigim kadarıyla gazete küpürleri vs.. bir tek sanem demirkaya finallere kalıyor… yani su durumda benim gibi bir cok ögrenci kandırılmıs oluyor … bu maili ve videyoyu siz federasyon yetkilileri ve danscılara yolluyorum ki buna bir dur deyin egitmenlik yapmasına izin vermyin ögrencilere asılan calıntı koreografilerle para sızdıran ve örgencilerine cok kötu davranan bir sahtekardır ….bu adamın gercek yuzunu görun cunki ben artıkn dans edemiyorum ailem izin vermiyor… umarım baskalarının basına gelmez……. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Oha şu mail gerçekse video fena kapak olmuş ağlamalar falan zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ahahhahaha ezik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
granule Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 anaaa yıllar önce ben bunu izlediğimi hatırlıyorum la sdgajhdgsa o zamanlar değerini kavrayamamışım demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ühü hühü these people are better than me? asdujgıfjıgjıgdfğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 "i dont believe this" lan ! çık dışarı.. çık ! sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 cocuk gibi aglıyo eleman ya zaoahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ahahaha çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 zuhhausd bu nedir ya. "senelerdir onu izliyorum yaa" ama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 taklitçi bunlar taklitçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Alicia'ya bak be peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 tdididid these people are better than me all of them i dont believe di all of them en onemli cumle orda hepsi mi benden iyi a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yalnız şokta herkes. kim bu ağlıyor filan hahah rezalete bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 herif ezik ehehe zaten şansa oraya kadar gidebilmiş :) kaldı ki adamın tipinde zaten bir "başarısızlık" sezinleniyor.. hiç hayatta başarılı olacak bir adam suratı yok herifde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Ayar ettiniz beni sayfalarca... Bi youtube linki verin bi sefede be! http://www.youtube.com/watch?v=WV5YUyJ1kkk Ohhş.... İzledim rahatladım. Adam resmen odak olmuş, dalga odağı... Geri ses en sonunda "See you sülüman" diyo ahahahha adam tam emoya bağlamış. Facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 MasterHapLo said: video nun basindan ber goze batiyordu zaten ismini solemeden aha suleyman budur dedim asd bende sdkfsdsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Rotweiler said: See you sülüman dfgsad bunu duymamıştım ilk dinledigimde see yu sülümın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi hahahhaa her izlediğimde gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 kizda tam turk kizi. onu izlemis olman seni secicegi anlamina gelmiyo amaaaaaaagggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ilk basta adamin tepkilere güldüm, ama herif aglamaya baslayinca üzüldüm lan. yazik. cok kaptirmis kendini, fazla güvenmis, kaybetme ihtimalini de düsünemeyince hafif döte gelmis. =( bunu hayatin her alaninda görüyoruz arkadaslar, gülmeyin! empati yapin azcik sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 HAHAHAH SİYU SİLÜMIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Saeros said: HAHAHAH SİYU SİLÜMIN ahah bende buna bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar