raw power Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Galatasaray şu dakikaya kadar çok şaşırttı beni helal olsun. Beşiktaş beraberliğe oynuyor,GS defansının hata yapmasını bekliyor. Bir de Galatasaray'ın Sabri ve Nonda'dan kurtulması lazım artık,9 kişi oynuyor takım. edit:içeri gittim gol oldu hay anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Abi yok böyle bişi yaa offf... 2. lig takımından beter oynayan sahada ezildikçe ezilen takım tuttu duran top golüyle öne geçti offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Fener yardırıyor 4 oldu, 10 olurmu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dokunma auta gidiyo zaten ya of amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 şu dünyada ilk kez gsyi destekliyorum yapmayın lan ayıptır lan biz bile yendik onları inönünüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 kullanmadan once orkunu gosterdiginde aha yedik golu dedim, demez olaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ts kazanırsa bjk bu hafta garantiliyemiyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 e peki uefaya gidemem ihtimalimiz var mı bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 şu sabriyi bulsam gebertecem ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yenilsin abi cimbom bu hafta umrumda değil. bjkliler de aynı bizim gibi son haftada kaybetsin şampiyonluğu, aynen istediğim budur. ts yenio nası olsa onlar olsun şampiyon bjk olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ya besiktas nasil onde bitirdi su ilk yariyi hicbir mantikci aciklama getiremeyiz resmen bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bu arada denizli de haftaya çok rahat çıkıcak garantiliyorlar ligde kalmayı ama olsun. denizli bu bi bize garezleri olcak değil ya ezerler bjkyi de bize yaptıkları gibi. nası olsa azizde para bol verir teşviği sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ilk yarı bitti. bjk nin herhangi bir tehlikeli pozisyonu veya kaleye isabetli şutu yok. fakat durum bjk:1-gs:0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ayıptır yahu, resmen adamlar top oynamadan ezile ezile önde kapattılar ilk yarıyı off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Deacon said: yenilsin abi cimbom bu hafta umrumda değil. bjkliler de aynı bizim gibi son haftada kaybetsin şampiyonluğu, aynen istediğim budur. ts yenio nası olsa onlar olsun şampiyon bjk olmasın. TS'nin 10 farklı yenmesi lazım Feneri son maçta, tam 9 gol averaj farkı var TS-BJK arasında. O yüzden Cimbomun acil çakması gerekiyor bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yeriz 10 tane sorun değil :p şaka bir yana öyleyse evet pls gs ilk defa bu kadar istiyorum galip gelmenizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Tatar Ramazan said: Deacon said: yenilsin abi cimbom bu hafta umrumda değil. bjkliler de aynı bizim gibi son haftada kaybetsin şampiyonluğu, aynen istediğim budur. ts yenio nası olsa onlar olsun şampiyon bjk olmasın. TS'nin 10 farklı yenmesi lazım Feneri son maçta, tam 9 gol averaj farkı var TS-BJK arasında. O yüzden Cimbomun acil çakması gerekiyor bir tane. 2li avrerajda durum aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 2li averaja göre; ilk maç trabzonda 0-0, 2.si inönüde 1-1 bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 macı radyodan takip ediyorum-sigara dumanından nefret ettigimden kellay.ilk yarı boyunca bolca bizim kalecinin ismini duydum.mustafa hocanın duruma el atması lazim.bu 11'le en iyi ihtimalle berabere biter mac bjk acısından.gs cok kotu bastırıyor bir tane yersek zaten gerisi gelir gibi geliyor bana.hadi hayırlısı.kartal gol gol gol (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet ikili averaj 0-0 1-1, deplasman golü falan sayılmadığı için genel averaja bakar. bjk yenerse garantiliyor yani şampiyonluğu, sivasın da kaybetmesi lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Rewendor said: Abi yok böyle bişi yaa offf... 2. lig takımından beter oynayan sahada ezildikçe ezilen takım tuttu duran top golüyle öne geçti offf futbol bu işte. :) 2. yarı oyun disiplininden kopmassak bişiler olabilir yine. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Yahu bu Ntv'de hem Sergen hem M.Doğan BJK'lı olarak maçları yorumluyor, insan biraz çeşit yapar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 şu sabri gitsin başka bişey istemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar