Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ben maçı izliyemicem sanırsam heycan şimdi felaket yarın ne olur pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ya sorma ben içmeden izlersem kesin kalpten giderim.hafif güzel kafayla gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 SIYAH ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 BEYAZ heheh. BJK bu maçta şampyinluğu ilan edecektir. Ben Sivas'tan puan kaybı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 şu maçtan sonra sivas lider bjk ikinci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sivasda trabzonda son 2 hafta kaybetsin galatasaray son 2 hafta kazansın şl ye gitsin :P.onun dışında kim şampiyon olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 İlk 6'daki hiçbir takımı yenemeyen ve asıl büyük takımlar olan FB-GS'nin çok kötü bir sezon geçirmesiyle, birden tepeye oynayan Beşiktaş'ın bu maçta da yenileceğini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 maçı izleyemicem bu yuzden gs için garnati maç diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tatar Ramazan said: İlk 6'daki hiçbir takımı yenemeyen ve asıl büyük takımlar olan FB-GS'nin çok kötü bir sezon geçirmesiyle, birden tepeye oynayan Beşiktaş'ın bu maçta da yenileceğini umuyorum. Umut fakirin ekmeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 SON DAKİKA... Galatasaray'da kaleci De Sanctis sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacak. evet maç 4-3 bjk alır diyorum agalar skor oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 De Sanctis kötü kaleci ya oynasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 beşiktaş da berbat bi takım ama kötü de olsa bi kaleci şart :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ahah santis yoksa gg aykut ilk golü elleriyle atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 beşiktaş berbatsa gassarayın şu anki halini tanımlayan bi kelime varmı güzel türkçemizde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 evet rezalet denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 rezalet biraz iyimser olmadı mı abi :(, neyse kendimizi yarına saklayalım değil mi ashjdgre cease fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Holosko ne yapıyordur acaba şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 100.yıl da Şampiyonluğumuzu gs maçıyla ilan etmiştik yine aynı şekilde ilan edicez. Totem yapıyorum rahat olun 100.yılda oturduğum yerde oturucam stadda yine 1-0 kazanıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 40 yılın başında işimiz beşiktaşa düştü, yensin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 SALDIR BEŞİKTAŞŞŞIIMM OOLEYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 SALDIR GENÇLERBİRİLİĞİ OLEYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 SALDIR BURSASPOR OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Fenerbahçeli olara yerimi aldım, trolle hazırım maç sonunda ;) Kötü oynayan kazanıcak bariz. Bu da Gs olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Lincoln kadroda yokmuş diyolar, sebebini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Öğrenilmiş çaresizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar