aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bursayla 4 puan fark var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Hakemler tam bir komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Haha. Hırçın gslileri bekliyoruz eğlenceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Silphatos said: galatasaray bursa 2'li averaj nası? 2-1 1-2 eşit yani. genelde durum ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tebrikler guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hakemi de yendik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Gs hiç oyuncu değiştirmedi mi yoksa ben mi yanlış gördüm. Şu Bülent Korkmaz'ı malzemeci olarak bile tutmamak lazım bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gz champs. hakemin neyini yendiniz onu çözemedim? Messor said: Haha. Hırçın gslileri bekliyoruz eğlenceye. dimi şöyle futbol bölümüne sadece yendikten sonra gelen bjk lılar geldi şimdi sıra hırçın bizde (:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gsnin 17 bursanın 10 avarajı var yani imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Messor said: Haha. Hırçın gslileri bekliyoruz eğlenceye. - hakem kötüydü + hahaha - çok ballıydınz + qq more - neyse bizim kupamız çok + ahahah - 8 yersiniz yine seneye + tromsoya yenilmekten iyidir aga. - ^+%&^+&^+ + &+^&^+/&^ fdsdfsfds tebrikler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Khelben said: hakemin neyini yendiniz onu çözemedim? Karşınızda BJK var abi, hakemler karşılarındadır hep bilirsin. Default tabiri caizse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Dennis said: Gs hiç oyuncu değiştirmedi mi yoksa ben mi yanlış gördüm. Şu Bülent Korkmaz'ı malzemeci olarak bile tutmamak lazım bu saatten sonra. maçı izle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 abi ahah vallaha boşuna demiyorlarmış beşiktaş bu sene de şampiyon olamazsa cidden bir 10 sene daha olamaz şampiyon. kendi evlerinde gs ölüsüne bile adam gibi organize atağı yok. sadece 1 kontrada yusufun pozisyon penaltı gibiydi hakkını yemeyelim yusufun boşuna kart gördü adam bir de. maçın geri kalanında ise attıkları 2 gol GS defansının hediyesi resmen. sadece son 10 dakika adam gibi 1-2 kontra bulabildiler. gs bu maç sene başındaki kadroyla ve skibbe yönetiminde çıksa , demirören mosmor ayrılırdı yine staddan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sivas düştü kucağımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Demirören kalpten gidicek sandım ben bir ara :) çok heyecanlıydı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ahah, geçen futbol bölümündeki komedi davranışları keşfedince sırf o cevapları görmek için mesaj atmıştım ama asıl beklediğim saldırgan fanatikler var : ) BJK EZDİ BU ARADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 MacLeod said: abi ahah vallaha boşuna demiyorlarmış beşiktaş bu sene de şampiyon olamazsa cidden bir 10 sene daha olamaz şampiyon. kendi evlerinde gs ölüsüne bile adam gibi organize atağı yok. sadece 1 kontrada yusufun pozisyon penaltı gibiydi hakkını yemeyelim yusufun boşuna kart gördü adam bir de. maçın geri kalanında ise attıkları 2 gol GS defansının hediyesi resmen. sadece son 10 dakika adam gibi 1-2 kontra bulabildiler. gs bu maç sene başındaki kadroyla ve skibbe yönetiminde çıksa , demirören mosmor ayrılırdı yine staddan. kıyamam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tipik gs maçı oldu, 60. dakikada bittiler, doğru dürüst ceza alanına bile giremediler. İlk yarıdaki baskıyı gole çeviremeyince hacettepeye nasıl yenildilerse beşiktaşa da öyle yenildiler, şaşırmamak lazım. yalnız hakemin nobreyi çeken emreye neden sarı kart göstermediğini anlamadım. İkinci sarıdan atılırdı, yemedi sanırım. Sonra da epey küfür yedi tribünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Aiko said: sivas düştü kucağımıza fsdfsd yeniliriz ama yani. malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Dennis said: Gs hiç oyuncu değiştirmedi mi yoksa ben mi yanlış gördüm. Şu Bülent Korkmaz'ı malzemeci olarak bile tutmamak lazım bu saatten sonra. 1 Aykut 3 Uğur 7 Aydın 17 Yaser 74 Volkan 80 Murat Akça 87 Mehmet Güven Yedek kulübesi bu GS'nin. Hangi birini oyuna alacan, hangi biri çevirecek maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 hakem kötüydü ya. ernst ile emre aşık kırmızıydı bu maç. net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 artık sivasa yenilmeyelim.. lütfen ya.. sabri de gitsin artık.. cihan haspolatlıdan bir farkı yok ikisinde de kafa yok.. niye ligin gerizekalılarını elimizde tutma gibi bir özelliğimiz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 1 Aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 sg-1 said: tipik gs maçı oldu, 60. dakikada bittiler, doğru dürüst ceza alanına bile giremediler. İlk yarıdaki baskıyı gole çeviremeyince hacettepeye nasıl yenildilerse beşiktaşa da öyle yenildiler, şaşırmamak lazım. yalnız hakemin nobreyi çeken emreye neden sarı kart göstermediğini anlamadım. İkinci sarıdan atılırdı, yemedi sanırım. Sonra da epey küfür yedi tribünden.aynı şeyi ernst ede yaptı.hakem kart göstermeye biraz korktu maçta.onun dışında bala dote 2 gol attı kazandı şampiyonlukları hayırlı olsun.sonuçta hatice değil netice önemli ama maç gs nin hakkıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar