adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 benim kardeşimde beni özlüyo ben nedense özlemiyorum evde çok ağırlığm var ya çok karizmatiğim bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 büyük abimle 7 kücük abimle 5 yaş var aramda. ben dünyaya geldiğimde iki azgın veletin arasına atıvermiş annemler beni. iki kere sağ kolum çıktı. sayısızca kafama kelebek taktılar. kaç kere futbol topları yüzüme çarpıp kafamda yıldızlar uçuştu. tatilde denize girmediğim günlerde kıyafetlerimle biri kollarımdan biri ayaklarımdan tutup hurra sağa sola sallayıp denize attılar. geceleri saat 3 lerde uyandırıp peste turnuva yapıcaz hadi kalk diye yatağıma zıpladılar. neyse artık 20 yaşındayım. büyümek için çaba verdim resmen. ergenliği yaşayamadım bile. abii okulda cocuk çantamı yere attı defterlerimi yırttı diye zırlayıp geldiğim günlerde gidip öğretmenimle konuşcaklarına cocuğa nası yumruk atmam gerektiğini öğrettiler. hep tek ve ergen bi cocuk olmak istedim. ah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 tek çocuk olmak kötü ben hep kardeşim olmasını istedim benden küçük yada bi abimin olmadı amcamın oğulları vardı benden büyük onlarla idare ettim tabi asdsa. deniz demişken benim kollarımdan tutup denize atacaklar diye beklerken 1 2 3 diyip taşlara attıklarınıda biliyom ben haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 taşlara bişey olmadı umarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kermit said: aranızda kaç yaş fark varki ? 4 yaş küçük işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 aquila said: rus cagirin eve. senin gibi ebeveynlerim olsun isterdim şaka bi yana ergene oturup güzel güzel laf anlatmaya çalışmayın çünkü kan başka bi yerine toplandığını için sizi dinlemez. tek çözüm cool olucaksın izinden gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Enerjisini cok iyi bir hatuna yonlendirsin gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cokiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Süfeee.. Ulan biriniz abim ablam kardeşim vs vs bişi olun lan hiç bi kmsem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 benimki 14 yaşında yeni yeni başlıyor ergen triplerine bazılarınız biliyordur,2 yıl hukuk okuyup bu yıl bıraktım geçen gün normal bir atışma sırasında bana " okumayacagın okula 2 yıl para harcadın salak gibi" türü birşey dedi senin silleytini severimin daha az kibar versyonunu söyledim ağzını kırarım dedim şimdi akıllı ol dedim bizde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 benim kardeş 16 yaşında. griswoldun tabiriyle kamyon gibi herif. bunun ergenliği bir garip geçiyor. böle ergenlik olmaz olsun. tutup izmire yanıma taşındı bu sene işte. beni evden çıkarıyor eve kız atıyor falan. gelen kızların hepsi üst sınıf. neler oluyor anlamıyorum anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Nolduğu belli :)o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 DoGMeaT said: m ağzını kırarım dedim şimdi akıllı ol dedim bizde sorun yok. dsfşldgkfd:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Vingthor said: benim kardeş 16 yaşında. griswoldun tabiriyle kamyon gibi herif. bunun ergenliği bir garip geçiyor. böle ergenlik olmaz olsun. tutup izmire yanıma taşındı bu sene işte. beni evden çıkarıyor eve kız atıyor falan. gelen kızların hepsi üst sınıf. neler oluyor anlamıyorum anlayamıyorum. et kesiyor adam daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 millet paso ergen sorunları yaşamış. Herkes ergenliğini yaşarken ben uo'daydım, diabloII deydim. Bizimkilerle olan kavgalarımda hep eve gelen 500ytl'lik telefon fatuları yüzündendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 benim pipi ergenlikte dengesizce buyumustu tek sorunum o oldu hala devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 senko tek sen değilsinki, ultimatr olduğumuz düşünülürse sayı baya baya fazla hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ginaly said: Ulan bi ben şöyle istediğimi yaptıramadım evdekilere yov. Anne askeri liseler sınavında 5. oldum, bana bişey almıcan mı dedim, yoo, çalışmak ve başarmak senin görevin zaten dedi. altmetini okuyalım, türkiye 5.si oldum. öss için günde yaklaşık (ara vermeleri atarsak) 10 saat çalışıyorum günde 5 saat uyuyorum annem boş anımda yakalasa(ki nasıl bir balsa hep öyle yakalıyor) niye ders çalışmıyosun der -.- A: anne B: ben A: Niye çalışmıyosun B: Ya anne bitti programım hatta üstüne çıktım A: Kaç soru çözdün B: 600 ü geçtim A: İyi biraz daha çalış.. B: :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 oha 10 saat ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Senin gibi ablam olsa ben de kendimi kitlerdim odaya, çocuk haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 sen bana kurban ol pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Göz var nizam var, ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 senko said: millet paso ergen sorunları yaşamış. Herkes ergenliğini yaşarken ben uo'daydım, diabloII deydim. Bizimkilerle olan kavgalarımda hep eve gelen 500ytl'lik telefon fatuları yüzündendi zaten. "telefon faturası yüzünden babası" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 napae said: "cipsin yanında iyi gidiyo. sana mı sorcam?" dedi babama. baban kiramiyo mu bunun agzini burnunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 fenris said: yol yanlış. ya 16 yaşındaki çocuktan bi birayı esirgemiycen. yada konuştu mu çakıcan bi tane. ama ikisinin arası olmaz yani. http://img212.imageshack.us/img212/739/beatkid1.jpg Maddox'a şikayet ettim fenris, materyal çalımı var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar