zonf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 -Saltallite 1410-303 -p4 1.8 işlemci -512 ram -16 mb (geforce 4 420 go) ekran kartı (çok rahat wow oynuyorum. dungeon siege 2, demon stone, thief 3 deadly shadows, knight online sorunsuz çalıştıriyi) -80 gb harddisk (düz, sata diil) Ve gelelim sorunlarına: -Ekranı durmuyor. (arkasına sandalye koyyorm, yada masanın ucuna yaslıorm) -Açma kapama düğmesi çalışmıyor, iki kablo çıkarıp birbirinedeydirerek açıyorum. -Pili bitik. 10 dk falan gidiyor. -Pilin menteşesi kırık, dikkatsizce kaldırılırsa blop die düşüor. -Dvd okuyucu var ama arada bir çalışmıyor. Başka sorunu yok. Yeni bilgisayar aldım. Ondan satmak istiorm. İlgilenen varsa özel mesaj ile ulaşılabilenlerdenim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Selam, satılık daire.3+1,duvarları kapıları yok. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hakatten onun gibi bişey olmuş hahahahah abi laptopun hiç bi yeri çalışmıyo gibi bişi asgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dostum bu laptopu ancak parçalayıp yedek parça deposu olarak kullanırlar, o da bilgisayarın parçaları da cidden eski olduğundan öyle bile kullanamazlar. bırak kenarda dursun. satabileceğin tek yer yazıcıoğlu & sirkeci, orası da iki çay parası verir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 10-20 liraya alınabilir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 durust satici (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kargo benden, 27 TL veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ve gelelim sorunlarına: -Ekranı durmuyor. (arkasına sandalye koyyorm, yada masanın ucuna yaslıorm) -Açma kapama düğmesi çalışmıyor, iki kablo çıkarıp birbirinedeydirerek açıyorum. -Pili bitik. 10 dk falan gidiyor. -Pilin menteşesi kırık, dikkatsizce kaldırılırsa blop die düşüor. -Dvd okuyucu var ama arada bir çalışmıyor. Başka sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ONU BULAMAYANLAR DA VAR ;D abi 200 lira diorm. sadece ekranını 85 liraya satılıor ikinci eli. Ramleri eski iki adet 256, onlar da iyi para eder yani. Anakartı da 60 fln etse işte ıvır zıvırı 200 çok cüzi. hayvan gibi bilgisayar. Ki satmasan bile parçaları, sorunsuz wow bile oynuorm beeee! Masaüstü bilgisayar gibi kullanıver işte alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 aga 16 mb ekran kartı ile nası rahat wow oynayabiliyosun onu anlamadım ben cidden =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 login screen'e kadar gelebiliyodur muhtemelen. daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hakkaten nasıl o ekran kartıyla wow oynuyosun ben x1550 ile ne acılar çekiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 zonf said: -Saltallite 1410-303 -Açma kapama düğmesi çalışmıyor, iki kablo çıkarıp birbirinedeydirerek açıyorum. adam çalıntı araba satıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Satan insanı tanıyorum. Bence alınmalı bir ürün. Çünkü kılavye arasından çıkanlardan gerçek bir mal varlığı yapılabilir. Alıcı için yeni hayatında başarılar dilerim ve mutasyon sonrası rehabilite hizmeti içinde %100 desteği sağlayacağıma söz veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 zonf said: abi 200 lira diorm. sadece ekranını 85 liraya satılıor ikinci eli. Ramleri eski iki adet 256, onlar da iyi para eder yani. Anakartı da 60 fln etse işte ıvır zıvırı 200 çok cüzi. hayvan gibi bilgisayar. Ki satmasan bile parçaları, sorunsuz wow bile oynuorm beeee! Tamam dostum. Sen bunun ekranını ikinci ele 85'e sat, eski iki adet 256 ram'i de iyi paraya sat. Anakartı 60 lira ettirt, ıvırı zıvırıyla 200 e sat, helal olsun derim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 resim isterük merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bir paket marlboro verebilirim dilersen karşılığında sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 mcguyver said: Açma kapama düğmesi çalışmıyor, iki kablo çıkarıp birbirinedeydirerek açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 geforce 4 420 go. fakat iddaasına girebilirim. altarac valleyde 40/40 savaşta tek bir kasılma olmuyor. İddaaya girersen videoya çekip atarım :D ekran kartının gösteririm, sora bilgisayarı açar wowa girerim, savaşta birinci olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 320x240'ta oynuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Lopeth said: mcguyver said: Açma kapama düğmesi çalışmıyor, iki kablo çıkarıp birbirinedeydirerek açıyorum AHZUAHUZHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bak, bi laptop için bukadar yazı yazılabiliosa demek ki hurda olamaz. Ünlü oldu baksanıza ;D Geçen gittigidiyorda ekransız, cdromsuz, 32 mb ekran kartlı bi bilgisayar 250ye gitti bunun bi alt modeli. Ondan cesaretlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 www.pattipatiyor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar