Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision 2009: Sizce Türkiye kime 12 puan verir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Azerbaycan'la var olan bir dostluğu cCc'ye vuruyorsak asıl bize yazıklar olsun... Ermenistan'la dostluk olunca cCc olmuyorda neden Türk devleri ile bir ilişki olduğu zaman cCc diyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
firatram said:
Azerbaycan'la var olan bir dostluğu cCc'ye vuruyorsak asıl bize yazıklar olsun... Ermenistan'la dostluk olunca cCc olmuyorda neden Türk devleri ile bir ilişki olduğu zaman cCc diyorsunuz ?

retorik soru...
Mesaj tarihi:
İyi de Yunanistan Kıbrıs her sene birbirine istisnasız 12 verir, gayet milliyetçilik yani. Eminim onların içinde kimse de bu durumdan şikayet etmiyodur, çünkü kafaları çalışıyor az çok.

Biz yeri geldi 12 vermedik mesela Azerbaycan'a, diğer ülkelerden daha az milliyetçiyiz yani.
Mesaj tarihi:
firatram said:
Bu yarışmanın en baba sanatçısı harbiden Patricia Kaas'dı. Yazık oldu Fransa'ya..

müzik tüketim yarışmasına katılıyor ve inanılmaz sıkıcı bi parça ile katılıyor

çok bile aldı.. adı patricia kaas değil başka birisi olsaydı 3te1ini zor alırdı.. isme gitti oylar
Mesaj tarihi:
firatram said:

Oha! Cehaletin bu kadarı :)
Mesaj tarihi:
cCc'den kasıt ne? Türklük. Azerbaycan ne? Türk. Ermeni Türk mü? Değil. O zaman ikisini dediğin gibi bağlamak mantıklı mı? Hiç değil.

Daha ne açıklayalım yani bu kadar ortada olan bu kadar basit bir şeyi tam ters söylemişsin?
Mesaj tarihi:
benimle aynı dili konuşan, neredeyse akraba olduğumuz insanların bana daha yakın gelmesi kadar doğal bir şey yok. eğer bu faşizm falansa bütün insanlar faşisttir herhalde.
azerbeycan ın 2. olmasını ben de istiyordum bu gece, biz olamadık bari onlar olsalardı biz olmuşuz gibi sevinirdim hakkaten
  • Yeni Oluştur...