Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 viktor çükov kazanır. bu arada norveçin şovunda danseden elemanlardan birinin ayakkabısı mı fırladı benmi yanlış gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 norvec baya başarılıydı türkiyede iyiydi bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bence amerika kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 romanyada iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ben tek romanya hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 aktiftablet said: Romanya nı şarkı ismi benicezbediyo, umarım iyi bişler çıkar :) said: My hips are ready to glow, This record is so hot and I have so much to show. I’ll find a boy for a kiss. Who knows maybe he’ll be my prince. tırt çıktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 evet ilk 5i açıklıyorum (sırasız) Türkiye Norveç İzlanda Moldova Almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Norveçe rep aga. 20 kontör olmasa oy atardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Norveç İsveç Romanya bunlar ilk 5 te olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Norveçin melodisi süperdi. Geri kalanı süper değildi de iyiydi yinede. Sahne şovuna yorum yapmıyorum, bu senenin modası şnav çeken akrobatlar heralde. Vokal de çok sempatikti, ekrana dalıp yanaklarını mıncırasım geldi. Bi keman çalarken yamuluyodu gerçi de o zaman da melodiden kurtarıyodu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 romanya halay cekicek birazdan. gordugum en seksi halay ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Quel-Thul said: viktor çükov kazanır. bu arada norveçin şovunda danseden elemanlardan birinin ayakkabısı mı fırladı benmi yanlış gördüm? sapkaydi o firlayan, adam havaya tekme atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ingiliz melezi yirim ben seni. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Romanya ilk üçe girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bir diğer şaklabanlara bakın bir de ingilizlerin kalitesine. hoş kız da melez ama olsun.uk=kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 arnavutluk ta girer. karı çok tatlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yunanistan cok kotuydu be Ermenistan is yapabilir, Romanya hosuma gitti benim, Norvec oyle aman aman gelmedi banan edense ama bugun de arkadaslar Norvec diyip durdular. Hadiseye gelince, keske bikac ay once ilk tanitima ciktiklarinda tanitima degil de su sahneye cikmis olsalardi. ne kadar guzeldi sarki, ne hale getirdiler ya bu cidden basaridir yani. gerek o kotuyla gerek dansin sadeligiyle o gobek hareketleriyle, gerek de adam gibi vokalle yani ne guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 evet norveç in vokali çirkin olmasına karşı acaip tatlıydı o nası oluo öle benım de yanaklarını sıkasım geldi.yirink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 pianoda da sir elton john konsepti yaratmaya çalışmışlar salkdaşslkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 sipeyskeyk said: bir diğer şaklabanlara bakın bir de ingilizlerin kalitesine. hoş kız da melez ama olsun.uk=kalite.artik kalite is yapmiyo abi sebeklik bi de akilda kalici 3-5 nota lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Romenlere benden 100 kontör. Sırf bir kere daha izleyebilmek için, sesi mutelayacağım söz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 izlanda en güzeliydi bence, ama kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Romanya o kadar taş gibi hatununda etkisiyle ilk üçe girer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 aquila said: romanya halay cekicek birazdan. gordugum en seksi halay ekibi. katılmamak elde değil bi de ingiltere felaket sıkıcı, kalktım televizyonun başından on saniye izleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ingiltere ses kalitesinde gomdu herkesi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar