Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 yazık oldu. süper lige geldi yine çingeneler. rewendor pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 altaya da son dakikada atmışlardı, hakem iptal etmişti. penaltılarda gene kaybetmişti altay. aynı duyguları yaşıyorum şu anda. of. hevesimin nerelere kaçtığını bilemedim. iki izmir takımını attırdı kasımpaşalı çaşıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 RTE IS BACK. I REPEAT... RTE STRIKES BACK!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Olaylar çıkmış bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Şehir,ilçe takımları otursun düşünsün.Şu şirket takımları,belediye takımlarının ayırdığı bütçeyi ayırmaya güçleri yetecekken Karşıyaka gibi Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birinin rezil bir kadroyla buraya gelmesi bile başarı. Ankara'ya giden binlerce taraftarımızın üzüntüsünü tahmin edebiliyorum şu an,yine de buraya gelmek bile güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 İyi oldu Kasımpaşa'yı ligde istemesem de Kasımpaşa'yı yenemeyen takımı hiç istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 off lan diyarbakır yetmedi yanına bi de kasımpaşa geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 E yuh be 2 izmir takımıda çıkamadı ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 seneye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Seneye Altay çıkar bence ama karşıyaka çıkamaz gibi geliyo off bu sene değerlendircektik şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 helal olsun kasımpaşaya , ksk dan daha iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Dimi 5.istanbul takımı gerçekten çok daha iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bitmedi şu kahrımız bu ligin demirbaşı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Dartanian said: Dimi 5.istanbul takımı gerçekten çok daha iyidir.. Kasımpaşa deil de, bu ligde İstanbulspor'un her zaman yeri var. 3 büyüklerden sonra istanbul takımı olarak, İBB falan düşsün ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 chelsea nin futboluna laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Abi istanbulsporu severm ama hani gs fb bjk zaten hep olucaklarda gs fb bjk olsun başka da olmasn zaten istanbul takımı..2 izmir takımı 2 ankara takımı..Diğerleri anadolu takımları olsa ne güzel bi lig olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 taraftarı olan takım olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bu arada maçı izledim kasımpaşa haketmiş tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Koskoca izmirin doğru düzgün takımının olması komik zaten, bir ara altay,göztepe vardı şimdi ne haldeler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 2 izmir takımı falan olmasın adam olsunlar da bi tane takımı bari soksunlar şu birinci lige.Bıraksınlar birbirleriyle kavga etmeyi koca şehirden bi takımı soksunlar yani.3 tane 2. lig takımı olucağına 1 tane 1.lig takımı olsun mantığını getiremediler hala. Çıldır yani... 4 takım var play-off'ta 2 si İzmir takımı bir tanesi çıkamıyor yazık günah o taraftara peşinden koşan insanlara ayıp yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Bir izmir takımını 1. ligde görmek isterdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 izmir takımlarının arkasında iktidar desteği varmı. istanbul belediye ,ankaraspor, kasımpaşa bu 3 takıım akp nin takımları ve süper ligteler. kasımpaşa tayyip ten önce 3.ligde sürünüyordu. tayyip geldi kasımpaşa süper lige çıktı. yeni stadı yapıldı stadın adı RTE oldu. ayrıca taraftarları her maç RTE diye böğürüyor. taraftar demişken kasımpaşa nın 1 tane taraftarı yoktur. sonuçta kasımpaşa beyoğlu nun ortasın bi semttir ve hepsi 3 büyükleri tutar. hatta kasımpaşalı bile azdır. çünkü kasımpaşada çoğunluğu istanbul dışından göç etmiş insanlar yaşar. yani kasımapaşa belediye ankaraspor gibi takımlar akp olmasa amatör liglerde sürünürler bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Benim tahmin ettiğim Ankaraya giden arkadaşlarım karşıyaka maçı için şu anda stad çevresindedirler Kasımpaşalılar çıkmadan otobüs kalkmaz gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Ya işte ben bu olayı çözemiyorum. RTE mi çıkıp attı golleri Karşıyaka'ya. Koca İzmir'den bir tane mi politikacı çıkmamış.Bu mu yani RTE fenerli fenerbahçe şampiyon XXX Sivaslı sivasspor şampiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Diyarbakır yetmemişti, Kasımpaşa da çıktı iyi oldu yani, ne diyim.. Tez zamanda rekor puanla düşer umarım ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar