Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 cemad said: oha nasıl yani? bi insanın umrunda olan tek spor futbol olabilir mi? ben acayip isterdim fenerin amatör şubelerdeki durumunun beşiktaşta olmasını. hakikaten bazı şeylerin değeri bilinmiyor. gerçekten dediğin gibi fener taraftarının %90'ı istemiyorsa futbol dısındaki şeyler umurlarında değilse kapayın şubeleri? niye emek ve bütçe harcıyorsunuz ki? ben bugün beşiktaş yönetimine girsem yapacağım ilk şey amatör şube sayılarını arttırmak için baskı yapmak olurdu. bunun yanında türkiyede federasyonu zayıf kalmış desteği az ilerlemesi yavaş olan sporlara destek vermeye calısırdım kayak/snowboard vs. okulu filan açıp takım kurmaya calısırdım. fenerliyim ve basarisiz olsak amator bransta, bu sefer "ama amator branslarda hic basarili degiliz" gibi yorumlar yapardik kesin. Elinde var olan degerleri kaybedince anliyor insan, biz de boyle taraftariz. Hic ders almiyoruz. Daum vardi tkaimin basinda 3 sene, nasil gonderildigini cok net hatirliyorum. Ne kufurlerle gitti, ve ardindan da herkes derin bir OH cekmisti hatirlatirim. Su an herif feneri kurtaracak altin adam taraftarin gozunde. saka gibi ya. Zico zico diye adami ilk sene yerden yere vurduk, ikinci yil hastasi olduk, kovuldu herif ve taraftar sampiyon olamadi diye gitmesini istedi. Simdi aziz yildirim gitsin... son 3-4 yildir fenerin cok iyi bir cikisi var, ust uste CL de oynadi ve bu fener icin olaganustu bir durum, ama bu sene kotu gecti diye hemen gitsin su gelsin deniyor. Hayir abicim gitmesin. Daha cok hizmeti var bu adamin bu kulube. ac gozlu olmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 valla taraftarlık zor iş.aşk gibi.bi anda parlıyorsun sora yumuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Birisi demiski "Fenerbahce'nin en buyuk problemi taraftaridir." Dogrudur.Fenerbahce taraftari bir turlu derdini anlatamaz, anlatsada dinlenmez.Bunu bagliycam biraz sonra. Baskasida demiski "Fenerbahce amator sporlarda yargilar"Bunuda bagliycam Baskasida demiski "Problem o takimi tekrar toparliycak kadar dolariniz olmasi."Bunuda bagliycam biraz sonra Bambaskida demiski "Adam nerden bilsin Guizanin nasil oyniycagini falciya mi sorsun?" demis.Onuda baglariz ya problem degil =) Baskasida demiski Aziz Yildirim 10 numara baskandir.Oda dogrudur, genelleme yapmiyim ama en fanatik Galatasaraylisindanda, Besiktaslisidanda duydum "Aziz Yildirim gibi baskanimiz olsa, neler yapariz" dedigini.Aziz Yildirim iyidir, guzeldir vizyon sahibidir ama..Cok kotu bir futbol sube sorumlusu olur, futboldan fazla anlamaz, ve vizyon kelimesini futbolla bagdastiramaz.(bence) Amator sporlar denilmis adi ustunde amator, yani kim fazla para verir, kimin parasi vardir, kim daha iyi imkan saglar, sporcu oraya gider.Fenerbahcenin genel butcesi ; 231 milyon dolar.Sen en fanatik Galatasarayli olsan, yada Antalya dogumlu olsan sehrin icin biseyler yapmak istesen ne fark eder baska bir klup sana kat be kat fazla para verince."Eder" diyenler olucaktir, sandalyenizi cevirip ailesinize bi bakar misiniz? Fenerbahce, Turkiyede kurumsallasma adina en onemli adimlari atmis bir spor klubudur.Bu kurumsallasmaya "Yeter" denemez cunku asla yetmez.Aziz baskan bugunku konusmasinda soyledigi gibide 10 yilda butceyi 21milyon dolardan 231 milyon dolara getirdi.Acikcasi ben baska bir insaninda bunu basarabilecegini dusunmuyorum.Taraftar problemi burda devreye giriyor tamda.Taraftar istemiyor sadece kurumsallasmak, taraftar artik "Disardan yildiz alinicagina neden Fenerbahce yildizlar cikarmasin." diyor.Yani taraftar bugun Barcelonanin yapabildigi gibi oyuncular yetistirmek hatta ve hatta teknik direktoru bile kendi bunyesinden cikarmak istiyor.Fenerbahcenin bugunku butcesi (dikkat Fenerbahce butcesi diyorum, Aziz Yildirimin mal varligi degil.) hem yeni amator sporcu tesisleri acmaya, hem "scoting" islerine cok rahat ortam sagliyor. Yukardada belirttigim gibi Fenerbahce amator sporlarda bile bir cok sporcuyu disardan aliyor. Aziz Yildirim'a geri doniyim.Hakkaten bana gore "Efsane Baskan" sifatini fazlasiyla hak eder.Kalmasini klup icin ister, futbol icin istemem zira Aziz Yildirim her zaman oldugu gibi kurumsallasmayla, kluplesme arasindaki kopruyu kuramayacak bence.Ve Fenerbahce bir kez daha disa bagimli olucak.Milyonlarca dolari bir oyuncuya yatirip falcilardan medet umcak Turkiyede nasil oynar diye=), oynayamazsada cope atmis olucak parasini ve kisir dongumuz yeniden basliycak. Aziz Yildirim yeniden baskan olucaksa, hic olmazsa benim basimin uzerinde yeri var, kendinden bagimsiz ve fikirlerini dinleyecegi, uygulayacagi bir futbol sube sorumlusu getirdigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 kurumsallaşmanın bir diğer adı, işi ehline emanet etmektir. yani futboldan anlamıyorsa aziz ve futbola karışıyorsa kurumsallaşma klübe tam olarak oturmuş değildir. aragones bir hatadır kesinlikle; ama kötü bir teknik direktör olduğu için değil. aksine adam kendi kurduğu takımla avrupa şampiyonu olabiliyorsa, kendi kurduğu takımla türkiye'de şampiyon da olabilir, avrupa'da başarı da yakalayabilirdi. sorun şu ki; adamın yaşı artık kendi takımını kurmasına izin vermiyor. orda da aziz'in bence en büyük hatası rol oynuyor. aziz, taraftara karşı dürüst değil. kolpa istifa olayından tut, sadece şanına şan katmak için yaptığı transferlere kadar bu durum bence böyle. işin ekonomik boyutunda adam gayet başarılı. bu konuda sezar'ın hakkı sezar'a. sabah'ta meliha okur'un yazısı var bugün fenerle ilgili, okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Şimdi büyük takım ve büyük klüp kavramları çok ayrı şeyler.Fenerbahçe Aziz Yıldırım başkanlığı süresince Türkiyenin en büyük lübü olmuştur.Bunu tartışmaya bile gerek yok.Büyük takım konusuna gelirsek zaman zaman zorlasada genel anlamda büyük takım kavramını kazanamadı Fenerbahçe.Bunu tabiki futbol bazında söylüyorum.Aziz Yıldırımdan önce biz bir hocayla 2 sezon gitseydik büyük olay olurdu ama Yıldırım döneminde 3 sene de aynı hocayla çalıştık.Guizanın transferini şimdi kötülüyorlar ama sezon başında herkes galyana gelmişti ne büyük transfer diye.Senna transferi son dakikaya kadar muallakta kaldı ve klübü satmaktan vazgeçince Fenerde patladı.Aziz Yıldırım sayesinde Avrupada ve Dünyada tanınan birçok futbolcu geldi.Sadece bu Fenerbahçeyide etkilemedi bu sayede diğer klüplerde hem isimli futbolcu almak için teşvik edildi hem de o isimli futbolcular Türkiyede de futbol var diyebildi.Fenerbahçenin stad projesinden sonra Türkiyede kaç tane stad yapılmaya başlandığını da unutmamak gerekiyor.2009 Uefa finalinin de Şükrü Saraçoğlunda olduğunuda unutmayalım.1 sezonluk bu tip başarısızlıklara tahammül edilebilir.Önemli olan ard arda 2 sezon tekrarlanmaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ya herşeyden önce avrupada baya bi gezdiğimi düşünüyorum. gittiğim şehirlerin kulüplerinde fenerium kalitesinde tek bir kulüp store'u görmedim. ne barcelonada ne ajaxta. barcelonaya gittim şehrin etrafındaki storelara girdim gerçekten şaka gibiydi zaten direkt feneriumlarla karşılaştırıyorsun. stadyumdaki daha iyi ama o da tek başına kalmış zaten. aziz yıldırım inanılmaz bir iş yapmış bugün bir beşiktaşlı olarak feneriuma girince benim ürün alasım geliyorsa birşey vardır bu işte @Mille Amatör branşlar konusunda ben de senin dediğini düşünüyorum zaten. parayı verdin mi yükselir bu branşlar. Kastettiğim de sen şimdi Aziz Yıldırım yerine başka bir başkan verirsen Aziz kadar önem vermezse bu branşlara yazık olur bir anda çöker. Bu branşların çökmesi bu kadar kolay çünkü. Tamamen vizyona dayalı başarıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Asriel said: Şimdi büyük takım ve büyük klüp kavramları çok ayrı şeyler.Fenerbahçe Aziz Yıldırım başkanlığı süresince Türkiyenin en büyük lübü olmuştur.Bunu tartışmaya bile gerek yok. Bence de gerek yok, tartışılamayacak kadar komik bir iddia :) Abartmayın siz de, tamam adam büyük işler yaptı da, türkiyenin en büyük kulübü de çok bahtsız iddialar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 "Aziz'in başkanlığı süresince" denmiş yanlız. Genel kulüp kavramına baktığımız zaman amatör branşlar, tesisleşme, ekonomi yönünden aşırı iyiydik. Futbol yönünden bakınca da GS ile eşit sayıda şampiyonluğumuz var sanırım, daha geçen sene de Avrupa'da başarı var. Doğruluk payı olduğu gibi, doğru değil desek bile pek komik bir yanı yok, taraflı yorumlamışsın biraz. Kastedilen "kulüp" bütünü ise zaten doğru, sadece Aziz dönemi için, şimdi gelmiş geçmiş en büyük diye anlayıp gelmeyin. Komik demek için bir GS'li gözüyle uğraşırsak ne yapabiliriz; tartışmayı kulübe değil de futbol branşına indirgeriz, sonra GS'nin başarılı döneminin sonuna, Aziz'in başkanlığının ise henüz başına denk gelen UEFA'yı yine dondurucudan çıkarır ısıtırız, yanına da Türkiye Kupası ekleriz sos diye, al sana fanatizm şinitzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Kulüp olarak bakarsak tesisleşmede hala altyapı vs olarak GS'nin gerisindesiniz, stadyum olarak yeni stad tamamlanınca geride kalacaksınız, diğer branşlar dersek Avrupa şampiyonu kız basketçiler, dünya şampiyonu engelli basketçiler gibi açık ve net başarı örnekleri var GS'de. Ekonomik olarak FB önde evet, ama yeni stad projesi tamamlandığında yine dehşet bir para akışı var. İsim olarak Fenerbahçe'nin ismi yeni yeni duyuluyor Avrupa ve dünyada, GS ise uzun süredir biliniyor. Ama objektif değil de FB gözlüğüyle bakarsak bunlar kayboluyor tabii :( Genel olarak bakıldığında somut örneklerden dolayı hala GS bir adım öndedir benim gözümde. Ama iki kulüp de "Türkiye'nin en iyi kulübü" olarak diğerinden ayrılacak kadar bir farka sahip değildir. O yüzden tutup da böyle bir iddiada bulunmak da savunmak da komik, sorry :/ Hele şu saydıklarımdan sonra FB önde demek oyy ki ne oyy yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Aziz'in başkanlığı ile başlayıp günümüzde biten sürece x tarihinde tamamlanacak şeylerden gelecek muhtemel para akışları dahil olsa onları da katardım, kazı çevirmeye çalıştığına göre güzel şeylere parmak basmışım :p Amatör branşlarda 10 senedir alınan başarılara tek cevabın bu sezon elde edilen 2 başarı mı? Amatörden kastım daha geniş bir şeydi benim valla, şöyle küreğinden tut da hentboluna bilmemnesine kadar. İnsaf. Futbol, sonra biraz basket, sonrası hak getire yani. Türk spor anlayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yoo, bunlar en sağlam ve somut örnekler olduğu için aklıma geldi başta, yeterince somut oldukları için de ötesini araştırmaya kasmadım. Stad olayına gelince, par akışı zaten başladı, üzerine tüm planlaması, temel atılması, inşaatı vs her şeyi Aziz döneminde yapıldı. Yani yatırım Aziz dönemi yatırımı olduğuna göre onu da kapsar. Ha illa kapsamaz diye direteceksen de zaten ne de olsa Aziz kazanıcak bu seçimi, yine aziz dönemine girecek. Kulübün en büyük odak noktası olan futbolda geridesiniz, onu sayma diyosun, amatör branş diyorsun dünya birinciliği, avrupa şampiyonluğu sayıyorum "bu sene aldınız onu geç" diyosun, ekonomi diyosun, yeni atılımlardan, yatırımlardan bahsediyorum daha tamamlanmadı onları da geç diyosun. Ne güzel mantık yaa :) Her şeye kulp tak sayma :) Ha bir de şu var GS'nin takımları hala kendi ismini korumaya devam ediyor. Ama FB futbol dışındaki tüm branşlarda diğer takımlarla birleşti neredeyse. Basketbolda Fenerbahçe Ülker, voleybolda Fenerbahçe Acıbadem vs vs oldu durdu, isim ve imaj zedeleyerek daha başarılı olmasındansa olduğu gibi saf kalsın daha geride kalsın razıyım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 amatör branştaki başarıları saycaksak fener 250 ye katlıyo yanlz gs yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Rewendor said: Kulüp olarak bakarsak tesisleşmede hala altyapı vs olarak GS'nin gerisindesiniz, stadyum olarak yeni stad tamamlanınca geride kalacaksınız, diğer branşlar dersek Avrupa şampiyonu kız basketçiler, dünya şampiyonu engelli basketçiler gibi açık ve net başarı örnekleri var GS'de. Ekonomik olarak FB önde evet, ama yeni stad projesi tamamlandığında yine dehşet bir para akışı var. İsim olarak Fenerbahçe'nin ismi yeni yeni duyuluyor Avrupa ve dünyada, GS ise uzun süredir biliniyor. Ama objektif değil de FB gözlüğüyle bakarsak bunlar kayboluyor tabii :( Kızlar avrupa uefa kupası gibi bişey kazandı fener geçen senelerde kızlar seviyesinde şampiyonlar ligi tarzı bi yerde final four oynadı Genç yetenekleri kullanma konusunda bütün takımlarımız kümede kalmış durumda en yakın örnek volkan babacan niye finalde oynamışmış banane kupadan o maç o adam iyi olsa türkiye bi tane kaleci kazanacak şimdi ne olacak vay volkan sen ne iğrenç kalecisin sen şöylesin bu ülke fener gibi takımlar istiyor isim olacak ki haşa o roberto carlos diyeceksin adam şaka gibi ya şişko çocuklar gibi top geliyor paso vuruyor bi dur bi düşün be adam yok ama o roberto carlos hazretleri o öyle oynar e tabii bu düşünceyle bu iş böyle gider sonra vay aziz sen paranla neden böyle transferler yapıyor türkiye bunu istiyor adam ne yapsın Şu gs nin dünya bizi tanıyor muhabbetleri artık ayrı bi komik olmaya başladı tanıyor ee bu son 10 yıldır(neredeyse)avrupa da başarısız olmak için sebep mi uefa kupasını alan takıma saygımız sonsuz tabii ama artık sene olmuş 2009 maziye bakarsan notthingam forest kdar tanınmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ukraynadan yüzücü, çinden masa tenisi oyuncusu.. sonra amatörde çok iyiyiz. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Sen son seneye bakıyorsun, ben 10 seneden bahsediyorum, onu göstermeye çalışıyorum sadece. Elli tane maketi çöpe attınız, Adnan Polat halletti en sonunda, Aziz kaç sene oldu yapalı. Elalemden de yardım almadı sağolsun :p Futbol desen kağıt üzerinde en adam gibi kadronuz bu seneydi, o da tutmadı ayrı şey, biz de 10 senedir böyle rezil değiliz yani, bu sene böyle oldu bildiğin gibi, şampiyonluklar 4-4 ortada. Diğer branşlara da Wiki'den iki saniye baktım, çoğunda ya FB dominant ya da yarı yarıya almış. Almadığı senelerin hepsini GS mi aldı ona bakmadım bile uğraşıp. Destekli konuşuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Abi Aziz Yıldırıma daha son şampiyonlukta yıldız taktılar 5. GS şampiyonluğu gören ilk fb başkanı diye, nesi 4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ben 99 diye hatırlamışım göreve gelişini de ondanmış pardon. Yine kafa kafaya ama. Amatör branşa önem verip transfer yapmak suç, amatör branşı sallayıp futbola odaklanmak da suç, ee ne yapılsın? Bütün yatırım altyapıya yapılsın da başarı için 10-15 sene beklensin mi? Türk taraftarı bunu ne zaman kaldırmış, daha bir sene şampiyon olmadan istikrar sağlamaya sabredemiyorlar, her şampiyon yapamayan gidiyor. Zico CL yarı finalini kılpayı kaçırdı, o bile gitti Süper Lig'i alamadı diye. Yasak mı ayrıca transfer, değilmiş ki yapmışız, siz de yapın. Önemsemiyorsanız daha başarılı olduğunuzu, yapacak paranız yoksa da daha iyi ekonomik duruma sahip olduğunuzu iddia etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 NoS said: roberto carlos diyeceksin adam şaka gibi ya şişko çocuklar gibi top geliyor paso vuruyor bi dur bi düşün be adam yok ama o roberto carlos hazretleri o öyle oynar e tabii bu düşünceyle bu iş böyle gider sonra vay aziz sen paranla neden böyle transferler yapıyor türkiye bunu istiyor adam ne yapsın abi top dönüp dolaşıp carlosa geliyor sürekli orta sahadan topu ileri süremiyorlar geri dönüyolar selçuk luganoya lugano eduya edu carlosa veriyor adam tekrar selçuka atıyor topu yine aynı döngü bu sefer 40 50 metre şişiriyor topu geçen yıl böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 10 yılda 4 şampiyonluk değil mi istatistik ben mi yanlış biliyorum? E zaten mantıklı bakınca bu şampiyonlukların 4-FB ; 4-GS ; 1-BJK +1 BJK ve diğer klüpler şeklinde dağılmıyor mu yakın geçmişte. Eh Aziz Yıldırım'ın farkı nerede? Şimdi Aziz Yıldırım süper iyi güzel hoş da faturalardan haberimiz yok. Açıkçası ben bilmiyorum mali konumunu Fenerbahçe'nin. Tesisleşmede önemli adımlar attığı muhakkak Fenerbahçe'nin.Ama Fenerium derken mesela burda taraftarın vefasını Aziz Yıldırım'a bağlamak ne derece doğru bilemiyorum.Sonuçta donuna kadar Fenerium'dan alışveriş yapan arkadaşlarım var ve bugün sordum hani daha onlara Aziz Yıldırım için mi diye cevap hayır oldu tabiki =) Sırf egosu yüzünden takıma kaybettirdikleri; Zico,Aurellio,Tuncay ve şuan aklıma gelmeyen diğer isimler. Boşa harcanan paralar. Hayatında İspanya dışına çıkmamış adama akıtılan trilyonlar maldonado'lar josico'lar. Türkiye kupası finalinde hayattan soğuyan fenerbahçeli taraftarlar. Bugün çıkmış tekrar aday oluyor ve şaşırarak görüyorum ki destekliyorsunuz. Aziz Yıldırım bana göre geçtiğimiz 10 yılda başarılı bir yönetim göstermiştir.Ama son dönemdeki düşüş bence yeni bir kan ihtiyacı daha yenilikçi bir başkan gerektirmektedir. En azından Futbol şubesinin başına gerçekten güçlü iş bilen ve Aziz Yıldırım'ı işine karıştırmayacak bir adam getirmeliydi. Tabi yine de Fenerbahçe'li arkadaşlar savunuyorlar demekki seviyorlar başkanlarını bize bişey söylemek düşmez fikrimizi belirtir geçeriz. Asıl yazma sebebime bakarsak Türkiye'nin en büyük klübü Fenerbahçe'dir şeklinde bi ibare kullanmak ancak at gözlükleri/pembe gözlükler ile fanatizmin yağında kavrulmuş bi insanın söyleyebiliceği bi cümledir bence. Futbol olarak baksan durum rezalet.Amatör branşlar deniyor yani amatör branşlarda TR içinde başarı elde etmek çok da zor değil ki nasıl yapıldığını biliyoruz^^ Git 3-5 kuruşa hazır sporcu getir yurtdışından onları yarıştır biz kazandık başarılıyız çek. Siz tatmin oluyor musunuz o başarılardan. Basketbol takımı desen takım Ülker olduğu zamandan 1 adım ileride değil. Diğer branşlarda rakibin avrupa'da kupalar kazanmış aynı yıl içinde sende icraat yok. Şimdi Fenerbahçe neye göre kime göre Türkiye'nin en büyük takımı. Türkiye'nin en çok sallayan taraftar kitlesine sahip bu konuda en büyük sanırım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Genel anlamda kulüp dedim, sadece Aziz döneminden bahsettim, ayrıca en büyüğüz demekten daha çok Rewendor'un "ahah çok komik bir iddia" yakıştırmasına dayanamayıp da yazdım. Yaz günü kıvılcım görmüş benzin gibi cevaplamayın hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 basket takımını geçen sene final four oynamadı mı ya niye bok attın ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Baggio said: Yasak mı ayrıca transfer,çoğunda evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 nası yapmş fener yasaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 mert nobre gibi=) hatta kürek takımında falan galatasaray bayağı itiraz etmişti yüzüncü yıl muhabbetine bir sürü yabancı gelmişti ama hepsi kanuna uydurularak yapıldığından bişey olmamıştı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 haberleri takip ederseniz fenerbahçenin borcu alacağından az olan (ki 100 milyon dolar gibi bir farkla) tek büyük kulüp olduğunu görürsünüz. bunun yanı sıra, mert nobreyi beşiktaş türkleştirdi. ayrıca, o türkleştirilen ukraynalı çinli sporcular dünyanın her memleketinde var, birçok takım da elinden geldiğince yapıyor, kiminin elinden daha cok geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar