Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Luis Aragones ile yolları ayırma kararı aldı. Ayrıntılar birazdan.. NTVSpor :(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 X( sonunda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Tazminat konuşuluyormuş. Yarın antremana falan çıkmıyor dede. öf be, bari antalya maçından güzel para alırdık, şimdi belli olmaz fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Aragones bence kredisini fazlayla tüketmişti, bjk yenilgisi hayırlı oldu şahsen eğer bu adam kalsaydı kupayı alıp gelecek sezon içinde büyük tehlike olacakdı neyseki zararın neresinden dönersen kardır hayırlısı bakalım kimlerin adı geçecek yeni TDlük koltuğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 off neden ya neden istikrarsız yönetim :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bugün öğlen demiştim ben size dedeyi yolluyolar diye, ne varsa yine paticik spor servisinde var :P Rewendor @ 14 May 2009, 15:17 said: Fener dedeyi yolluyo galiba :( O değil de üzüldüm. Her zaman FB'nin başında görmek istediğimiz bir teknik direktördü, kendisini arayacağız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Tazminatta kolay kolay anlaşamazlar ama dede iyi para kaldırır gibi gözüküyor, geçmiş olsun bir hocayı daha gayet güzel bir meblağ ile emekliliğe yolluyoruz. Ne zaman akıllanacak bizim klüpler bakalım dört gözle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Anlaşamamışlar zaten, hakkı olan 3.5 milyon euro tazminatı istemiş dede, Aziz de gıyk etmiş, sezon sonunda daha ucuza yollamak üzere anlaşmışlar sanırım, sezon sonuna kadar burada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yalanmis yalniz haber. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya o sene sonunda gitcek demek sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 büyük mustafa'nın takımı böyle yapar adamı :P bi kere yener tam yener :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Fenerin bu gizlici, haber inkarci tutumu beni benden aliyor. her boka yalanlama baydi artik. Diktatorluklerde falan boyle haber sansurleme olur yahu :P bjk maglubiyetinin tek tesellisi bu oldu benim icin. Kupa kazansaydi herif, cok sikintiya giriyormusuz tazminat acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bi dede gider bi dede gelir panik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Azmodai said: Fenerin bu gizlici, haber inkarci tutumu beni benden aliyor. her boka yalanlama baydi artik. Diktatorluklerde falan boyle haber sansurleme olur yahu :P bjk maglubiyetinin tek tesellisi bu oldu benim icin. Kupa kazansaydi herif, cok sikintiya giriyormusuz tazminat acisindan. Göndermezlerdi o zaman, biz de fıttırmaya devam ederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bu günü bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Üzüldüm : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Valla resmi site dahil henüz öyle birşey yok diyor, bence sene sonuna kadar milletin sinirinin geçmesini bekleyecek sonra dedeyle devam diyecek =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Haberlerde izlediğim kadarıyla yönetim yalanladı bu durumu. Büyük ihtimalle sezon sonuna kadar kalacak. Dede çok kral adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Darksun said: Valla resmi site dahil henüz öyle birşey yok diyor, bence sene sonuna kadar milletin sinirinin geçmesini bekleyecek sonra dedeyle devam diyecek =P. oyle bisey yaparlarsa yikarlar orayi zaten yonetim degisirse yuzde bin gidder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bugün Hürriyet'te bile gördüm, hatta ortak bir tazminatta anlaşılmış ve dede seneye alması gereken parada da diretmemiş falan filan. Sırf dandik sitelerde değil de Hürriyet, NTV falan filanda da gördüğümüze göre muhtemelen bunlar gerçek ama sezon bitmeden açıklamak istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 kötü bir teknik direktör değil bence eksikleri var tabi takımı maçlara motive edememesi(özelliklede anadolu takımlarına karşı olan maçlara) vede türk ligini tanımaması. belli bir yaştan sonra huy değişmez,doğruya doğru adam hayatı boyunca futbol kariyerini ispanyada yürütmüş tabikide hayatında ülkesi dışında,kendi bildiği ettiği ligin dışında ilk defa bir takım çalıştıran bir TD zorluk görecektir. gitsin derim sezon sonu daha uygun bir isim bulunabilir yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Valla del bosque geldiğinde ben bayağı ümitlenmiştim ama bizim ülkede sabır denilen şey yok, hemen sonuç istiyoruz. Adam 1-2 sene takımı gençleştirip geleceğin kadrosunu oluşturabilirdi, biz ne yaptık adamı yarım dönemde şutladık =P üstüne 7 sene de şampiyonda olamadık e neye yaradı (parayı çar çur etmekten başka). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kanaltürk'te bizim stadyum da izledim şimdi aragonesin tercümanı konuşuyo, çok uzun konuşuyo aragones de ben bu kadar fazla şey söylemedim diyip bölüyo tercümanın sözünü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 3.5 milyon euro yu 10 ayda vermeyi önermiş fb, aragonese de 1 gün düşünmek için süre istemiş. haftanın renklerine fb muhabiri bağlandı anlattı. gidiyor aragonese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar