Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aragones gg

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:
Fenerin bu gizlici, haber inkarci tutumu beni benden aliyor. her boka yalanlama baydi artik. Diktatorluklerde falan boyle haber sansurleme olur yahu :P

bjk maglubiyetinin tek tesellisi bu oldu benim icin. Kupa kazansaydi herif, cok sikintiya giriyormusuz tazminat acisindan.

Göndermezlerdi o zaman, biz de fıttırmaya devam ederdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Hürriyet'te bile gördüm, hatta ortak bir tazminatta anlaşılmış ve dede seneye alması gereken parada da diretmemiş falan filan. Sırf dandik sitelerde değil de Hürriyet, NTV falan filanda da gördüğümüze göre muhtemelen bunlar gerçek ama sezon bitmeden açıklamak istemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü bir teknik direktör değil bence
eksikleri var tabi
takımı maçlara motive edememesi(özelliklede anadolu takımlarına karşı olan maçlara)
vede türk ligini tanımaması.
belli bir yaştan sonra huy değişmez,doğruya doğru
adam hayatı boyunca futbol kariyerini ispanyada yürütmüş
tabikide hayatında ülkesi dışında,kendi bildiği ettiği ligin dışında ilk defa bir takım çalıştıran bir TD zorluk görecektir.
gitsin derim sezon sonu
daha uygun bir isim bulunabilir yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla del bosque geldiğinde ben bayağı ümitlenmiştim ama bizim ülkede sabır denilen şey yok, hemen sonuç istiyoruz. Adam 1-2 sene takımı gençleştirip geleceğin kadrosunu oluşturabilirdi, biz ne yaptık adamı yarım dönemde şutladık =P üstüne 7 sene de şampiyonda olamadık e neye yaradı (parayı çar çur etmekten başka).
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...